75

Упс!

преди 4 години

Писна ми разни хора да ме мачкат. Ще взема и аз да ги мачкам, че да видим де ще му излезе края!

74

Наблюдател

преди 4 години

Мачкай, чиче!

73

Анонимен

преди 4 години

Един бял президент който се държи като деца от децката градина ! Предръпва хората с които се поздравява ненормален :-)А за леко мислещите е герой !Трагедия от Шекс Пир

72

бай Петко

преди 4 години

Щерю, да си расист е тежка орисия. Виждаш само черно-бяло! Цялата пъстрота на този свят остава скрита за теб. За твоя кумир Тръ-----------Да си расист е нещо хубаво, а за се гордея че съм расист.

71

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв е Тръмп, но поне е забавен. Че е расист, расист е...но според мен всеки сблъскал се с истинското лице на цяетнокожите и латиносите в Америка ще е расист. И ние в БГ масово сме расисти към едно точно определено малцинство. За съжаление Тръмп няма да има силата да върне държавата в славните и времена на икономическо величие, именнон заради растящота бройка и влияние на малцинствата. Най-много да им докара гражданска война.

70

Анонимен

преди 4 години

Клоуна един ден заявява едно, на следващия обратното. След като му набият канчето евреите. Следващият им президент ще бъде, който инсталират евреите, както навсякъде. Избират между 2 пионки. От началото на писаната им история, ураган е имало един до два пъти на век. Сега имат по 1 на 6 месеца и много пожари. Климата им вече става пустиня. В един момент САЩ няма да са рентабилни за евреите, тогава ще си вземат парите и ще ги оставят с мексиканците и *** да се избиват.

69

Щерю

преди 4 години

За разлика от черния и безличен Обама белият Тръмп е силен и ярък президент с идеи...

68

Анонимен

преди 4 години

Тактиката е била печелищ в миналото може да се окаже печелища и в наши дни, самият Хитлер печели изборите в Германия по този начин, проблема е че които използва такива тактики понякога губи връзка с реалността, ав други случай губят реалността напълно.

67

Анонимен

преди 4 години

Защо медиите мултиплицират лъжи? Расизъм е той да каже, че четирите жени са некадърни защото са от друга раса. Тръмп подобно нещо не е казвал никога. Той им каза, да ходят да си оправят собствените държави преди да критикуват САЩ. Което е напълно разумен аргумент и не е расизъм. Тези които повтарят лъжата за расизма си служат с похватите на Гьобелс.

66

Анонимен

преди 4 години

Съсипаха Зддравеопазването .. А ко нямаш пари - умираш. Капиталиста изка пари за лекарства ..

65

Делано Рузвелт

преди 4 години

Аз не мога да докажа че всички демократи са конекрадци, но зная че всички конекрадци гласуват за демократите.

64

надигаща се вълна

преди 4 години

Всъщност расистите са цветните които оправдават деянията си с това че са цветни.Обичайно им казвам, че определено нямам намерение да се женя за него и затова повече се интересувам дали можем да работим заедно. Но те не мислят така.Белите обикновенно не повдигат този въпрос включително и в частни разговори.Семейство Клинтън направи много за да изостри взаимоотношенията между расите.

63

Анонимен

преди 4 години

Су 35..Велик самолет !

62

Анонимен

преди 4 години

Демократите са партията на леваците , в пряк и преносен смисъл. Само за три години след избирането на Обама , дълга на Сащ се увеличи от 3 милиарда на 16. Така е при демонкратите. Те са или некадърни или корумпирани или двете заедно. Но и нас не ни чака нищо хубаво , скоро ще има Гейстапо .

61

Анонимен

преди 4 години

америка фърст, изревал пияния ънкъл джо, извадил пищова и почнал да стреля по индианците!

60

Болгаръ

преди 4 години

Ако има нещо обнадеждаващо тук, в коментарите ви е, че все повече българи проумяват Истината - кои са Българите, откъде идат, дали наистина са азиатски народ, монголоидна раса, яздеща коне и имаща за знаме конска опашка - или са староседелци траки, приели християнството от апостолите, кой подпали Първата и Втората Световни Войни, кои са евреите, кой е бил Адолф Хитлер, защо е обединил България, кой е бил Цар Борис, защо сме загубили 1-вата и 2-рата Световни Войни и т.н. т.н. въпроси, проникващи

59

in memoriam

преди 4 години

къса памет и юнашко доверие! един патриотичен римлянин решил рим фърст и превзел цяла европа! един монголец решил монголия фърст и превзел половината свят! един дребен, но с огромни амбиции австриец решил германия фърст и го направил! донякъде! някои кралства решили същото! даже едно обявило амнистия на всички пирати, ако внасят данък в хазната за просперитет на управляващите! и завладели целия свят! заради фърст и благоденствие на властимащите! каква е разликата?

58

Истината

преди 4 години

Лъжедемократите лъжелиберали отдавна разбраха, че единствения им шанс да вземат избори е чрез подмяна на населението. Като докараш Третия свят, ти ставаш Третия свят - кафяви хора, ислям, терор, правителствен контрол на абсолютно всичко, забрана на носенето и притежаването на лично огнестрелно оръжие, съсипване на бизнеса с корупция и правителствен тормоз и в крайна сметка забрана на частната собственост - Комунизъм През Задната Врата! Това е крайната цел, за да слезе техния идол - Сатаната.

57

Сега па...

преди 4 години

...расова враждебност??? Тръмпича им го каза на кокошките от демократическата партия - тези са дошли от корумпирани държави, обучавани са като политици в най-лошата ценностна система изобщо и точно ЗАТОВА не желае съвети от такива. Кво общо има някакъв си цвят на кожата??? Никой поКонституция няма право да бъде ПРЕДПОЧИТАН или неглежиран заради цвета на кожата. Този лаф мноооого се изтърка за цвета на кожата.

56

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 59Сульо - на бас, че ако те помоля да обясниш какво е: "фашизъм", ти ще се скриеш като мишка... защото нямаш дори понятие. Американският народ показа своята мъдрост като се противопостави на бруталното медийно промиване на мозъци и избра за свой лидер този велик човек !!!