172

29305

преди 5 години

За мен лично като българин имa македонски етнос и той е неразделна част от Българската държава с това въпроса дали било македонско илинденското въстание е приключен както и цялата скалъпена нова фалшива мкедонка история. Да убидно е че Боко си мълчи но той винаги мълчи говори само ако му нредет или разрешат задокеанските му приятели.

171

ognyanz

преди 5 години

До Сата НАТО: И ти ли се извади тук. Трай си, трай си да не разсърдим македонците. Пък защо да не се считаш и националист (от мълчаливите). Колкото повече имаме такива, толкова по-сигурно отиваме към дъното.Толкова от мен засега.

170

ognyanz

преди 5 години

До Поручик Балканец: Чудесно, това не е реакция, а мълчанието е злато. Бялото е черно, и черното е бяло.А до "Що за име що за лиде": Защо са я кръстили Корнелия. Името ли е важно. Теб, ако те бяха кръстили ***, по-умен ли щеше да бъдеш.Хайде, лека.

169

Поручик Балканец

преди 5 години

До ognyanz 171Ама ти това го имаш за реакция ли?! Хахаха! тази реакция е търсене на ефекта на "рикошета" от проблема със спонсорирането от Очите с мръcни пари.Това е "реакция" от типа "А па вие сте мноо убави!" или "А вие защо биете ***?". Трябва да правиш разлика. Иначе лесно ще те манипулират и после ще се чудиш защо всеки, за когото си гласувал те е прекарал.

168

Сата НАТО

преди 5 години

До Поручика БалканецАз се смятам за националист и никога не бих гласувал за тая . Да се заяжда на дребно не е добра политика. Да не говорим, че тя не го прави за България, а за да ни скара с Македония пак в угода на кремълските и ментори.

167

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен: "ЛЪЖКИНАТА ИЗМАМНИЦА" - много елементарно, драги. Това е пропагандата на ГЕРБ, копират Гьобелс. А ако се изброят случаите, когато Бойко е и'злъгал, и когато ведниж е говорил едно, а след ътова точно обратното, ще се получи доста дълъг списък. Не може изобщо да става сравнение.А до Поручика Балканец: Сппред теб, и тези, които реагират на велико-македонските изопачавания на историята, също не защитават националние интереси. Ами да си мълчим тогава, като Бойко - това ти се харесва.

166

Македонец

преди 5 години

Корнелия просто си събира овчиците след скандала. Както гледам, успешно.

165

Анонимен

преди 5 години

ЛЪЖКИНЯТА ИЗМАМНИЦА ПАК ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ТОТАЛНАТА ИМ ИЗЛАГАЦИЯ С МИТЬО ОЧИТЕ И БЕСЕПАРА ПРЕСТЪПНИК!

164

Поручика Балканец

преди 5 години

До ognyanz 167Отговорът е НИКОЙ не защитава националните интереси, нито пък нашите. Цялата т.н. политическа класа е cбирщина от крадци, мошеници, тарикати, лъжци, използвачи и търтеи. Затова са попаднали в изборните листи. Те нито са способни да дефинират коректно понятието "национален интерес", нито имат интелект за индукция и дедукция на събитията. За тия дребни интриганти понятието "подлост" е еквивалент на "интелект и акъл".Бог да пази България!

163

ognyanz

преди 5 години

До Поручик Балканец: Добре, стигаме до извоода, че и Бойко, И Корнелия Нинова са еднакво отговорни (или неотговорни) за това, което е ставало по времето на Георги Димитров. Въпроса е за това, което е темата на статията. Кой защитава нашите национални интереси: Бойко, кати мълчи, или Корнелия Нинова, като казва, че трябва да се реагира на изказването на Зоран Заев че Илинденско-Преображенското въстание е македонско.Ако се притесняваш да напишеш нещо срещу Бойко можеш да не отговаряш.

162

Поручика Балканец

преди 5 години

От друга страна това би било страхотен ход на Корнелия Нинова. От една страна Борисов мълчи за глупавата изцепка на Заев. Още по-лошото е, че и Каракачанов, и Волен Сидеров, и най-вече Ангел Симеонов мълчат. Така че с едно извинение Нинова би обрала националистическия вот от 8-10%, който т.н. "патриоти" си прибавиха, когато Симеонов почти напердаши онази кадъна на границата.

161

Анонимен

преди 5 години

Така де, Масква е заръчала да се прави конфликт от най-дребното нещо на Балканите.

160

Поручик Балканец

преди 5 години

До ognyanz 156Разликата е, че тези, които не са наследници не ползват наследствения ресурс. Така при наследниците на Ротшийлд, така е при наследниците на Морган, така е и при наследниците на БКП.Ако се обявиш против предшествениците губиш покровителството на сюзерена, който държи реалната власт. Т.е. кукловодите на Корнелия биха й отрязали подкрепата. Макар че ми се струва, че тя вече я няма. Нещо Кирил Добрев се манифестира напоследък.

159

Поручик Балканец

преди 5 години

До ognyanz 156Хахаха, аз и БСП/БКП?! Ти се майтапиш, колега.Колкото до БСП и ГЕРБ ти си прав. БСП е производна на БКП. ГЕРБ е производна на ДС. А ДС е производна на БКП. Ерго и БСП, и ГЕРБ са производни на БКП.

158

Анонимен

преди 5 години

Вчера и аз "изядох"Корнела по тема Очите,бентлита и така нататък,но МИХЛЮЗКАТА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ И "ОП"по македонИСТКИЯ въпрос Е ПАГУБНА ЗА НАС.Затова казвам че по тая тема Корнела Е ПРАВА.Отделен въпрос е защо мълча досега и дали не го прави малко да замаже ла..ната от скандала с Очите.Пак казвам БРАВО ЗА РЕАКЦИЯТА НА НИНОВА и отговорът на блуждаещата неграмотница Захариева потвърждава че са настъпени по мазола.ЗАХАРИЕВА ВЪРШИ СЪЩОТО КАКВОТО СА ВЪРШЕЛИ ДРУГАРИТЕ ПРЕЗ 1944г,!СЪЩОТО!

157

Минувач

преди 5 години

На вниманието на слагащите минуси:Документите за разстрела в Пиринския край на 297 човека, по причина че не искат да се се признаят за "македонци" не е част от архива на революционното движение в Македония и са налични.

156

оффф

преди 5 години

Нито сърби е имало в тези територии,затова Сърбия и Гърция имат най-малко право да определят името на Македония.Те нямат никакво право на това.Това си е било чисто българско възстание на ВМОРО.

155

do 153

преди 5 години

е герб откъде са се появили, те на кого са приемник бе. Редно е първо да отговарят управляващите че те правят на дело зулумите вече 10г, а нека бъдат добри да си отговарят па после ще питаме тия дет не са на власт, те нямат власт и нямат с какво да правят далавери. А най сетне попитайте властта кога ще отговаря, че добре се прикриват един друг институциите ама то няма как да се скрие.

154

оффф

преди 5 години

До Поручик БалканецБСП не го отричат,нито отричат,че е било грешка насилственото помакедончване.Проблема не е в БСП,а в сърбоманите,които не искат да признаят изконната българска идентичност.Илинденско-преображеското възстание е било от Битоля,през Солун до Одрин,това възстание е било на българи от Тракия и Македония.Цялата тази територия е била с преобладаващо българско население.Гърците нямат нищо общо с това,те идват от Азия по-късно,като бежанци от турско-гръцката война,нито сърби е има

153

ognyanz

преди 5 години

До Поручик Балканец: А ако някой се обяви за правоприемник на Хитлер и се извини, може да получи парите му, така ли?Това с извиненията, е повтаряно до втръсване. Ще ти предложа нещо по практично. Напускаш БКП и се обявяваш за демократ (като Бойко). Няма нужда да се извиняваш. Колкото Бойко е виновен за това, което е ставало по времето на Георги Димитров, толкова и Корнелия Нинова. И двамата не са били родени тогава. Къде е разликата?