117

Анонимен

преди 6 години

Ще има тлъсти комисионни по случая за някой, понеже видите ли уредил "най-хубавите" самолети...

116

Анонимен

преди 6 години

то държава нямаме те за армия заговориха

115

Анонимен

преди 6 години

Никога не сме имали "модерна" армия след 1955г. Винаги е била с няколко генерациий назад. Обикновенно на 10 години се правят подобрителни версий за старите платформи, например танк айбрамс и т90 вече са 4 / 5 версия за 30г живот. Нашите т55-ци до 1990год си бяха версийките от 1950г.

114

Анонимен

преди 6 години

Срещу тези които реално можем да спрем самолети не ни трябват, а за останлите и 80 самолета да имаме не мож ги спря...

113

Анонимен

преди 6 години

Ще се обнови от магазин "Секънд хенд" със стари играчки. Не са луксозни, само са почистени и боядисани за блясък и добър търговски вид.

112

Анонимен

преди 6 години

Харченето на милярди за скъпи играчки, без да има пари за добре обучени и мотивирани хора, поддържка и редовни учения е напълно безсмислено. Ще имаме само едни играчки, които ще показваме на парада за 6ти май, за да се бият в гърдите патриотарите.Тази техника, без хора които да умеят да боравят с нея, си е точно това - играчки.С хора от кол и въже, станали войници само защото не могат да си намерят друга работа, армия не се прави.

111

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Воененти си военен точно толкова, колкото оняднешните ми чорапи. РК "Точка" още се води на въоръжение.

110

до 108

преди 6 години

Странно как след 45 г комунизъм и 30 г посткомунизъм нямаме пари за нови изтребители Знаеш ли, че севернокорейската войска е въоржена с пушки от ВСВ тях пАк НАТО ли ги накара да не си купят модерни оръжия ? НАТО със радост ще ти продаде и 1 000 бройки изтребители 100-на бомбардировача B-52 , но заради червени каскети кaто тебе и червени бизнесмени като Мaрешки нямаме пари. Аптеки трябват на народа.

109

Анонимен

преди 6 години

Не бе, не ни трябват модерни оръжия,аз викам оръжейните заводи да почнат масово производство на дървени мечове,прашки и стрели а каменоломните да осигурят камъни И МАГАРЕШКИ ЩЕ ГИ ПРОДАВА НА ПР-И-МОЦИЯ В НЕГОВИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ И ЕВЕНТУАЛНО В АПТЕКИТЕ ЗА ПО-НЕМОЩНИТЕ И БОЛНИ ХОРА!!!!!Тоя излезе голеееем тъ..панар!!

108

Krom

преди 6 години

До Военен - правил си ти совалки в Червен бряг. Превили сме само МТЛБ-та във Ведраре. Танкове в България не са правени никога. Нашите "съВетски" братя много ни нямаха доверие. Правехме и едно неуместно копие на БМП, ама нейсе. Не се прехласвай.

107

Военен

преди 6 години

До АнонименСигурно Путин ни накара да си нарежем ракетите, като ни приемаха в НАТО ?!?! Или той ни кара да купуваме 5-а употреба самолети. Сигурно Путин ни накара да прецакаме Кремиковци единственият комбинат за металолеене в България и сега, за да правим калашници купуваме заготовки от Румъния. Той и *** затвори военният завод в Червен бряг в който правехме танкове .. Бе тоя Путин голям злодей ве....

106

Krom

преди 6 години

До РусенецЪ - *** колко? Колкото да не познава историята си, или *** колкото да не я уважава? Или *** колкото да иска да емигрира в съседна държава, вместо в своята да се бори? Айде сега се разпознай!

105

Николай

преди 6 години

Пари на вятъра!!При евентуална война за 10 минути тези хвърчипляси ще станат на пух и прах.

104

Анонимен

преди 6 години

Забелязали ли сте, че колкото повече се говори по една тема, че трябва да се направи нещо, толкова по-малко се върши...? Даже нищо не се върши! Такива като Мърляшки само подсилват говоренето (лаенето)...

103

Анонимен

преди 6 години

БГ трябва да гради армия, правосъдие и здравеопазване по примера на Израел, руските хибриди ни докараха до положение да нямаме пари за 3 самолета.

102

Krom

преди 6 години

До Ко? Не! - принципно ти за моето финансово състояние грижа не бери. Принципно, човек като теб без родова памет има точно определено наименование - безродник. Принципно, много си приличаш с оня дето иска да ходи в Румъния. Ами, никой не Ви спира бре, хуквайте където искате. Вас за нищетата не Ви е грижа. Тук сте да поплюете малко Родината си. Което Ви прави - родоотстъпници.

101

РусенецЪ

преди 6 години

До KromКогато някой е умрял, то той не изпитва болка. Изпитват я живите му близки. Когато някой е т-ъ-п е абсолютно същото. Ади разпознай се.

100

Маслоу

преди 6 години

Хайде сега, дружно напишете "Пирамида на Маслоу" в гугъл. Внимателно прочетете къде е "патриотизъм" /самоопределяне/ и какво трябва да има преди това. Благодаря за вниманието.

99

до 94

преди 6 години

За турските ваксини с изтекъл срок на годност ли намекваш, дето молдовският ром Марешки ги продаваше ? Това ли са световните достижения според теб ?

98

Krom

преди 6 години

До РусенецЪ - дедите ти ще се "гордеят" с теб. Ако и децата си на това учиш, най добре вземай куфарите и бегай право в Румъния. Моите деди са умирали за тази държава която за теб "нищо не значи". А в тези времена такива като теб са получавали благодарност с куршум в челото. След поста ти, намирам, че дори и да споря с теб е обида. Заслужаваш само презрение.