97

Анонимен

преди 6 години

До АнгелВярно е.Мой приятел ми разказа,как един ден намерил жена си,която си пеела някаква песен.На въпроса какво прави отговорила пея си да чуя български.И как турците давали работа на тия дето жените им били по-хубави,за да са сами.Или как набили работничка в текстилна фабрика,щото много работела...Вече писах -нищо не е черно и бяло.Знаете ли,че най-големият център на текстилната промишленост в Европа/ако въобще е Европа/ е Бурса.Проверете от къде са обучените работници там...

96

Анонимен

преди 6 години

Според мен се подготвя отделяне на югоизточна България. Продължаваме да спим и скоро, ще имаме голям проблем. Много голям и няма да можем да го решим. Правителство да започне насищане на региона в военна сила и укрепване на позиции. Да се махнат всички проповядващи такива планове. Събудете се вече.

95

до 93

преди 6 години

Според мен коментара ти е 100% Манипулативен отколкото нещо разумно , първо научи що е Дасикане и Хорахане Рома в България имаш а бонус интернет и гугъл после колко различни Ромски общества има в България , иначе си гола вода за мен поредния Манипулатор тука в тоа сайт

94

Бобчо

преди 6 години

Абе щом и тия успяха да скарат нашите политици, значи няма невъзможни неща за българския политик. А стадото явно си заслужава съдбата.

93

ФАКТ

преди 6 години

Въобще има ли ПАРТИЯ или политици във България, които да работят за българи и турци ,за да живеят нормално ?????

92

Ангел

преди 6 години

Една трета от екскурзиантите се върнаха доброволно като видяха какъв *** е Ана Ватан Турция:-)А най-като напръскани с мухозол бяха тия на които самата Турция им захлопна вратата под носа и отказа да ги приеме.Кога България е постъпвала така с бежанците българи след въстания,войни или национални катастрофи?Самите турци не ги броят за свои

91

Анонимен

преди 6 години

Родилката Болен се кротна като разбра, че е пионка !

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Във всички войни, след Освободителната, турци, българи, роми... са били мобилизирани и са се сражавали за Царство България. В тези войни нямало нито един дезертьор.

89

Анонимен

преди 6 години

Същото е.И тия навремето работеха и бяха част от обществото.Ние сме виновни,не някой друг.И колкото и да ме облъчват няма да успеят.Вие може и да сте родени след "комунизма" или някой да ви плаща,но още има хора ,които помнят,че живеехме заедно и всички учеха и работеха.Не знам,дали сега е по-добре/за някой сигурно/,но тогава бяхме хора,което за сега не е много сигурно...

88

Анонимен

преди 6 години

Верно за ромите трябва вакуумна бомба да ги изсмуче всичките (поне докато не се научат да спазват елементарни правила)Абе някой виждал ли е ром зад волана на учебна кола?

87

Анонимен

преди 6 години

Ами те и ромите на 90% твърдят, че са турци.Чак взех да се обърквам. Сега всички мивюлмани ли трябва да ги броя роми или всички роми да ги броя турци.

86

Анонимен

преди 6 години

За тия пък( "ромите") не възродителен процес а "окончателно решение" трябва

85

Канадиец

преди 6 години

Тука в Канада всеки говори на някакъв си език, а и религията му е различна, но всеки вика "Аз съм канадец". В България обаче, дето всеки е българин, едни са турци, други са помаци, македонци и т.н. Разцепена България в Обединена Европа. Елементарно поведение от елементарни, манипулирани хора с мънички мозъченца.

84

Анонимен

преди 6 години

Да всички са бабаити ако онзи отсреща не удря.Но ако удря и то лошо ревът като млада булка, не било честно.И ромите са такива (удрят докато не умре някой и после ревът)

83

Анонимен

преди 6 години

3. Че не разширихме Босфора а си нарязахме ракетите.4. Че такива като мен не ги Бесон по площадите.

82

Анонимен

преди 6 години

По време на Балканската война в България има половин милион турци(и то истински,основно в Лудогорието,не турчеещи се *** като сегашните).Докато нашата армия се сражава,в тила и една пушка не е пукнала в подкрепа на Осм а нската империя.Иде да покаже,че турците или са много лоялни граждани или са бабаити само срещу беззащитни хора.

81

Анонимен

преди 6 години

До 79Аз не обиждам никого ама ти не спря и си го простиш.А моите деди допуснаха 4 грешки.1. Че не се зазбряха с гърците да ви иеметът още докато живеехте в пещерите (както направиха с Арабския Халифат)2. Че не ви отнесоха като куцо пиле домат. През Балканската война

80

Анонимен

преди 6 години

Дали ще е в устата не знам ... :D

79

Анонимен

преди 6 години

Направо ще го погребем със свински джолан в устата, пилето негодно !

78

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете такива как се разтоварват от вагони?