100

СатаНАТО

преди 6 години

До Анонименче кое му е по-хубавото тогава на демокрацията и капитализма?---------------------Ами хубавото е, че те принуждава да живееш сложно.Бута те към прогрес, а не към комунистическо оскотяване.И ако ще говорим за астма, първия пристъп на астма получих в Москва на 8 годишна възраст.

99

Олег икономиста

преди 6 години

Да бе верно, преди 30 години нямаше компютри, интернет. А преди 100 и ток нямаше. Това демокрацията ни ги донесе. Жалко че не дойде преди хиляда години и тогава щяхме да си имаме и таблети и мобилни телефони. Комунизмът е виновен че преди 1000 години нямаше никакви модерни неща.

98

Анонимен

преди 6 години

Все едно да питаш бивши затворници, дали им пука, че затвора се обезлюдявал. Баси психарите сте това дъртите зеленочорапковци! За щастие измирате прогресивно.

97

Анонимен

преди 6 години

Сега керемидите вече не са бели, дрюхарю Олег, но ти продължаваш да кашляш. Щото пушиш. Или сега ще обвиниш Мадуро и световната революция за кашлицата си?

96

Анонимен

преди 6 години

До 92E Бангалдеш като има един от най-високите прирасти на анселението какво, значи ли чее там всичко е тип топ :) демографията няма нищо общо с икономическото развитие

95

до 95

преди 6 години

До ОлегДобре не ти ли пука, че родината ти няма да я има на картата след 25-30г?

94

до 93

преди 6 години

До ОлегПреди написах, че си лалажия, защото съжденията ти не са опират на факти. И странно защо ми изтриха коментара. Но аз съм настоятелен.

93

Олег

преди 6 години

До до 88Няма проблем ще ти обясня! Забранено ти е да ходиш в друг град да живееш, забранено ти е да напускаш страната и за ходенето до Петрич ти трябва открит лист. Следобед няма телевизия - има сутрин и вечер само. Няма компютри, интернет. Децата са на улицата - къде да са? Сега има триста места да бъдат някъде другаде.

92

Анонимен

преди 6 години

само да поясним, че по данни от самата Венецуела инфлацията за 2017г. е била 2616% Ето с какви темпове се обезценява официалната им валута. Каквито и биткойни да пускат ефекта вероятно ще е същия - догодина по това време те няма да струват нищо

91

Олег

преди 6 години

До АнонименСега остава и да накараш някой да си даде парите за комунистически дивотии! Успех!

90

до 88

преди 6 години

До ОлегПак говориш наизуст. Преди 89г никога не съм гладувал, а кварталът ми беше пълен с дечурлига за 2 футболни отбора. Сега ме можеш да срешнеш 3-4 деца. Били ми обяснил като сега по-лесно се гледат деца. Защо прирастта на населението е в минус и по-важно с тоя темп през 2050г ще я има ли България на картата?

89

Анонимен

преди 6 години

Повърхностните посредственици не разбират и пишат дивотии. Кой каза, че доларът е най-важната валута?! Хората започнаха да се усещат, криптовалутата има тази цел - независимост от долара. Съпротивата ще е огромна. Глобализацията е само в полза на жандарма на света САЩ.

88

Анонимен

преди 6 години

За кашлицата на баща ти са виновни цигарите, а не циментовия завод, дрохарю Олег. Недей да лъжеш че не е пушил. И ти пушиш.

87

Олег

преди 6 години

До АнонименДа имаш храна а не кубински глад! Това те принуждава. И желанието да отгледаш децата си. Иначе вие за какво сте влезли в тоя интернет - живейте си просто и ходете на бригади да бачкате без пари в някоя консервена фабрика.

86

Анонимен

преди 6 години

Товариш Путин също ще пуска криптовалута след изборите. Ще се казва Пyткoкоин и ще е обезпечена с автомати Калашников. На всеки един произведен Калашников в киберпространството на Русия и ТАСС ще се записва един блокчейн съдържащ един Пyткoкоин. Така че стойността на руската криптовалута ще бъде около 200-300 долара и постоянно ще нараства заедно с възрастта на товариш Путин..

85

Анонимен

преди 6 години

До Олег: ,,Икономиката те принуждава да живееш сложно" - че кое му е по-хубавото тогава на демокрацията и капитализма?

84

Олег

преди 6 години

До до 81Според мен е от стрес в ежедневието и работата. Изисква се твърде много от хората за да го понесат с години. Икономиката те принуждава да живееш сложно, което ти изяжда силите. Някога са живеели просто и без часовници, а сека секундарника ти отмерва ритъма.

83

Олег

преди 6 години

Пише се дроб. Объркал съм го. Почти нямаше риба в река Марица към края на 80-те години. Виждал съм я как тече кафяво! Като идехме на море си правеха кефа с риболов щото в Марица нямаше.

82

Анонимен

преди 6 години

И аз мисля да пускам валута.

81

ХАХАХА

преди 6 години

Никой не ви кара да купувате Петро насила, дрогаре джендаре, нали така. Като не ви харесва статията отидете на друга. Просто и лесно е, защо се напъвате да убеждавате някой в нещата в които и вие не вярвате? Айде ауфидерзеен, орвоар и чао.