85

Анонимен

преди 2 години

Те не са произвели още предишните,за нов договор се точат.

84

Анонимен

преди 2 години

Честито на българите за тази ПРИНУДИТЕЛНА покупка на 8 истребителя от САЩ на стоиност 1 милиард и 700 милиона доларта,тоест по 212 милиона на самолет създаден през 70 години! Аналогични руски самолети с много по добри характеристики като СУ 35 е на цена от 50 милиона долара! За това е създадено по принцип НАТО първо за да си продава оръжията на всички членки на многократно завишени цени на аналогични оръжия не американско производство и второ за да отсояват само и единственно интересите на сащ!

83

F-16 блок 70

преди 2 години

F-16 блок 70 е в пъти по-боеспособен изтребител-бомбардировач от произволна руска летяща кошница в стил СУ-35 или СУ-34 ! По-добра маневреност, радар, въоръжение, поддръжка, навигация, съвместимост и т.н.

82

Анонимен

преди 2 години

Янките изнудват ли ни?От най-бедната държава в ЕС ли са решили да печелят?

81

Анонимен

преди 2 години

Американски мошеници.Още не са доставили пътвите самолети.А искат авансово пари за още ,които няма да доставят.Пък и те са за 2 седмица бой с Русия.После ще ги унищужат.Връщайте парите ,и неустойка.Искаме Грипени.

80

Анонимен

преди 2 години

А тия кога ще дойдат?След 20 години ли?

79

Сата НАТО

преди 2 години

Ако дадем тежко въоръжение на Украйна, след три месеца няма да имаме врагове.

78

Анонимен

преди 2 години

Защо са ни въобще самолети, нали експертите казват, че поради малката територия, такъв изтребител лети от Перник до Бургас за 3 минути, и трябва да завива?!?

77

Комична ситуация

преди 2 години

Има ли топки бившият ръководител на ВВС и в същото време агент на Кремъл Румен Радев да препоръча на България да купи най-модерните F16 от САЩ ?!?!

76

Сата НАТО

преди 2 години

Лаи ната ги забъркаха русофилите Радеф - 15 години шеф на авиацията и Борисов - който вместо да вземе португалските Ф-16, ни върза за чисто новите блок 70. За да сме в това беззащитно положение сега.

75

Анонимен

преди 2 години

За годините, през които медиите ни се пълнят само с американска и ЕС -пропаганда, представяйки света и русия в частност, само когато стане нещо лошо, в същата тази Русия са изградили огромни оранжерии за зеленчуци. Стръковете домати са по 8 метра височина. Между редовете работниците се движат на платформи, позволявящи им придвижване и нагоре- надолу.... Имат хората газ, имат вода, снабдили са се със семена от Турция.... Ако в Б-я имаше държавници, нямаше да берем сега срам и да се чудим и маем.

74

Анонимен

преди 2 години

Нали клепоухиятБоклук обяви, че цената за втората партида ще е 3 млрд, оказа се 1.6 млрд. Тоя е патологичен лъжец. Но какви нещастници са тези, които му вярват.

73

Гуруто

преди 2 години

Притеснява ме, че първата сделка я сключи "гуруто на изтребителите" Каракачанов, а сега никой не го търси за мнение. Човекът е много навътре в материята, и материята е навътре в него!

72

Анонимен

преди 2 години

За какво са ни 16 фърчила за 5 000 000 000 долара,кво ши прайм с тях.Необходими са 16 ракети земя-въздух и ги няма,а ши ги плащаме сума ти време.Сигурно имаме три четири летища отдето да фъркат и ко ги бомбардира някой няма могат и да излетят,абе пълен фейк.За тия пари можем да купим стотици ракети,различни типове, с които ще се браним по-добре,отколкото с фърчилата

71

Сделката

преди 2 години

Втората сделка ще е по-добра. При първата получихме само чертежи, при втората може да получим и макети!

70

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си купите един стар самолетоносач за няколко милиарда от чичо Джо, за да завладеете Крим от морето с новите ви ретро самолети.

69

Анонимен

преди 2 години

За толкова години президенстване не чух Радев веднъж да се е загрижил за интелектуалното ниво на децата и младежите. Веднъж да е казал нещо по повод това, че огромна част от "елитните" ученици "избират" като втора матура английски, а съвсем малко са тези, които държат изпит по сериозни науки като математика, физика , химия. Не само това: в университетите ни в специалнисти пт природо-математическия профил се влиза с матура по български... То и за самолетажия сега не искат почти нищо, само англ.

68

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ей за тия самолети колко съм го хранил винету и то с право, а тия ако повторят тая грешка направо излизат от политиката с мощен ритнник. Айде първо да ни докарат първите 8 Ф-16, па после плащайте и се пазарете за още. Бабите ни по кофите ровят а ние даряваме милиарди за чертежи и плащаме по 40лв на укрите. Я да се махате и вие.

67

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 84: "Много е просто - купуваме самолетите"? Да, просто наистина. Даваме два милиарда долара и след 6-7 години получаваме стар модел самолети. Кой на кого "бие шута" тогава?

66

Анонимен

преди 2 години

Лятото заседна един мижав кораб. Нямахме техника да го издърпаме. Нямаме ни кораби, ни влакове, нищо. Харизването на голям процент от брутния ни вътрешен продукт на амер. военно пром. комплекс е национално предателство.Цели поредното отслабване на страната. Между другого - през Българият Гърция за Румъния ще мине тежка военна техника.Това вероятно е тежкото въоръжение от кораба, за който писах преди 3 седмици.Защо идва от САЩ през Гърция В евр. страни 1,значи че няма, 2.да бяха минали през Полша