154

Анонимен

преди 2 години

Тая квач-ка - да си ходи! Ако не ще с добро - с гьостерица!

153

Перникчанин

преди 2 години

Хей шопкиньо ти моя съдба,хей шопкиньо не съм те забравил ще отминат 100 години все едно ще се върнеш при мен!

152

Габи

преди 2 години

Слушах как Фандъкова сравнява София с други градове. Защо не каза, че София е единствения град не само в България, в който таксуването в превозните средсва въобще не е уредено. Тук единсвено можеш да пътуваш от първа до последна спирка без да се таксуваш. Защо не каже колко пари отиват в градска мобилност за фиктивен контрол?Непрекъснато се харчат пари за въвеждане на нови системи за таксуване от които няма никакъв ефект. Да иска пари от държавата когато осигори почти пълна събираемост.

151

Анонимен

преди 2 години

И тая е поредната крадлива овца. Личи си - София е страшно занемарен и изоставен град. Някои улици са все едно след бомбардировка... Да се маха час по-скоро и да идва някой като Борис Бонев. Столицата ни има потенциал за много по-добро развитие. В момента няма къде да си паркираш колата, докато в същото време си едва ли не принуден да ползваш кола заради все по-големите малоумия в градския транспорт. Всички ГЕРБ-*** трябва да се разкарат от позициите си. Тая даскалица е на Тиквун дясната ръка

150

Асас

преди 2 години

То всички разбраха че ти си в най големия колапс Фандъчке

149

Няма значение

преди 2 години

Незнам защо се сетиха чак сега да вдигат разрешителните за строеж. Това трябваше да стане поне преди 3-4 години, нали все пак казваме че живеем в капитализъм, ако е така когато търсенето на дадена стока или услуга се повишава, се повишава и цената и. Тези пари спокойно можеха да отидат за субсидиране на транспорта. Незнам какво става но София толкова *** и разбита не съм я виждал от времето на Софиянски, тогава поне оправданието беше че няма пари, а сега има 2млрд. бюджет.

148

Alex

преди 2 години

Оставям ви да се трудите, другарЕ :)

147

Анонимен

преди 2 години

От този над 2 милиарда бюджет, ГЕРБ колко ще откраднат?

146

Анонимен

преди 2 години

Колата човек си я купува, когато не може да си върши нещата с обществения транспорт. След като вече е купил колата идва въпроса за конкретно пътуване, кое е по-евтино, по-бързо и по-удобно. В този смисъл разходите по закупуването на колата, застраховката и т.н. не се включват в цената за конкретното пътуване, защото тях си ги плащаме винаги.

145

Анонимен

преди 2 години

Изкуствено задържане на размера на данъците, което ще ни излезе през носа. В крайна сметка повишаване ще има, но не плавно, по малко всяка година, както би трябвало да бъде, а ще скочат рязко. Тогава трoловете на ГЕРБ ще реват - ето, при нас данъците бяха ниски, а при другите не са.

144

Анонимен

преди 2 години

Над 2 милиарда за крадени. Уха-а-а.

143

Анонимен

преди 2 години

Дам, отиваш да си купуваш кола и струва 5 хиляди и ти се пазариш и я вземаш за 4999 лева. хаха

142

Анонимен

преди 2 години

Градският транспорт на София е ужасен - скъп, нередовен, на все по-голям интервал от време и с все по-лоша схема на линиите. За чистотата да не говоря. Сега при епидемията няма никаква дистанция и няма контрол за правилно поставена маска.

141

Анонимен

преди 2 години

Този наистина е въшльооо. Бил си купил кола първата преди скъпата за 1999 лева.Вие представяте ли си кола за 1999 лева, това и във вицовете го няма. Това да не ти е пералня в магазина бе, никой продавач не продава кола така. Там не се сваля по 1 левче, а по 100, 200, ....500 ... Пълен лъжец е този безделник със колите. Лек ден от мен.

140

Alex

преди 2 години

Беше пример за реторика бате преценянето :)

139

До Алекс

преди 2 години

Няма "преценя" в българския език. Иначе и двете форми са правилни - риторичен и реторичен и всеки сам преценява коя форма да използва.

138

Alex

преди 2 години

Вярно. Начи верно всеки сам си преценя :)

137

хахха

преди 2 години

Може ли да си сметнеш колко ще ти струва горивото със скъпата кола до Барселона, при нас струва 40-50 евро и след 2 часа сме в Барселона, ти с твоята скъпа кола колко време ще ти отнеме ммм Смяхххх , а забравих, ще си отидеш със скъпата кола до летището и ти ще си хванеш самолетчето, но ще дадеш и 50 лева за уикенда за паркинг нали... Кой знае какъв въшльооо си ама тук караш кола за 120 бона, защото за да ти е 5 бона каското , това е цената в сънищата ти

136

До 138 Alex

преди 2 години

Двете форми са дублетни и могат да се употребяват равностойно реторичен/риторичен.

135

До 138

преди 2 години

Алекс,риторика е правилно,а не реторика.