156

Анонимен

преди 3 години

Щом не е ужасна страшна смъртоносна болест, защо са тези маски и глоби и стресиране на хората? Повечето се озлобиха и изперкаха. На кого е нужен целия този цирк? Иде ми да си изхвърля пакетчето с 5 нови маски.

155

Недо

преди 3 години

Айде стига сте писали глупости бе! За да си спестите 15мин чакане на опашка, 30мин въртите телефона на познати, само и само да се мине "по тънкия начин". Срещу корупцията били!За най-малкото търсите човек на наш човек и на всякъде ходите с кутията бонбони бутилката уиски, иначе срещу корупцията били!!! Ами всички като спрем да даваме, няма никой да си иска! Давате щото искате да прецакате тоя до вас!

154

Синонимен речник

преди 3 години

Държава - съществително, синоними - народ, нация, страна !!! Заменете в изречението "Държавата не иска да се справи с корупцията" синонимите на "държава" - получава се "Народа не иска да се справи с корупцията" - сега стана ли ясно?!?!

153

КОРУМПИРАНА КОЧИНА

преди 3 години

Спрете корупцията в държавата.Не ме интересува никакво кови.

152

Анонимен

преди 3 години

До До 170Държавата ни е член на ЕС, ако не си разбрал. Държавата не е само България. Държавата е ЕС.ЗАЩО НЕ СЕ СПАЗВАТ ДОБРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАКТИКИ ТУК ОТ ДЪРЖАВАТА?ОСТАВКА!

151

ОСТАВКАААААА

преди 3 години

До До 169Държавата има дори ЗАДЪЛЖЕНИЕ и АНГАЖИМЕНТ да спре с корупцията пред народа на ЕС.Но не го прави. ЗАЩО???????

150

До 170

преди 3 години

На година минавам средно 80 000км, имам книжка от 18 години и до сега подкуп на полицай не съм дал!!! Има как, стига да искаш! "Държавата" си ти бе пич! Ти, семейстовото ти, приятелите ти, техните приятели! Вие не можете да живеете без корупция! Държавата не е летяща чиния над главите ви! Вие си я избирате, вие си я правите такава! Държавата е огледало на народа който живее в нея!!! Няма да го разбереш! Съжалявам, че си губя времето! Плащай 10% и карай с 200, някой друг натиска газта, не ти

149

РЪКОПАШЕН БОЙ

преди 3 години

Единствено държавата може да спре корупцията.

148

До 169

преди 3 години

Кога държавата е казала, че не се интересува от жертвите при катастрофи?!?! Правят се акции, вземат се мерки! А народа какво прави?! Като наближи камера кара с 40 след камерата с 180 до всеки шофьор ли да има полицай! Сами не се пазите, сами сте си безотговорни! Поговорката помогни си сам за да ти помогне и Господ знаеш ли я?!?! Не с случайна и е вярна! За де се промени държавата, трябва всеки в нея да се промени! С този манталитет който показваш, няма как да стане!Някой от горе за 800 дни? НЕ!!

147

шАфьорче

преди 3 години

Всеки шАфьор в Републиката знае цената на корупцията при пътните полицаи.Цената е 10% от цената на глобата.А държавата защо го позволява това? Единствено държавата може да спре корупцията. Не може да кажете, всички трябва да спрат да дават, щото никой няма да спре ей така.ДОВОДА ТИ Е МЕКО КАЗАНО TЪП

146

Бияч на шАфьори

преди 3 години

До До 163Не може държавата да каже, че не я интересува за жертвите при катастрофи, но много да я интересува за жертвите от Кови...Това са ДВОЙНИ СТАНДАРТИ.

145

До 167

преди 3 години

За да има корупция трябват поне два субекта - даваща и получаваща страна!!! Като не искаш да има корупция, не даваш подкуп, а си плащаш нарушението или оставаш без книжка - по малко автомобили на пътя, по малко убити! Сещаш ли се? Колкото е виновна държавата, толкова е виновен и народа в тази държава!!!

144

1990-2020

преди 3 години

от 1990 до 2020, в България има 300 000 убити и ранени в автомобилни катастрофи.Чули ли сте държавата да взима мерки за опазване на тези животи? Не сте чули, защото няма кяр. Държавата има кяр да има корупция при нарушение на правилата по пътищата - за това сте чували вече, нали? :))На държавата не и пука за здравето на хората. Не си правете илюзии.

143

До 163

преди 3 години

И с шофирането и с Короната е едно и също!!! На вас не ви пока за вас и семействата ви, чакате на държавата да и пука и да ви пази!!!! Всеки сложил розовите очила и си казва "на мен няма да се случи" и кара с 200, ама като стане белята държавата не контролирала. Кога ще чуя българин да каже - абе аз съм си виновен?!?! Все държавата виновна!!!

142

Как става

преди 3 години

В Германия излезе препоръка на профсъюзите за проветряване на работно помещение (без вентилация) чрез отваряне на прозорец Fensterlueftung 5 мин. на всеки час или през почивката за по-дълго.

141

Dido

преди 3 години

Джафкайте, джафкайте, скоро всички ще питате защо държавата не се погрижи, защо държавата не неложи по строги мерки!!! Няма да се питате абе ние къде бяхме та не спазвахме мерките!!! Българина е такова животно, все някой друг му е *** в гащите, голям е герой да предизвиква съдбата, ама съдбата като го удари през лицето, вика що *** биеш!?!? Скоро ще замирише и пак ще се питате ама кой ми *** в гащите. То вече понамирисва ...

140

Хммм...

преди 3 години

До умникТо и в катастрофи умират много хора, хиляди остават осакатени, ама не са ви забранили да шофирате? На държавата май не и пука особено за животите на гражданите, а и пука да си прави лева от лекарства, маски и спирт.... СРАМ!

139

Как става

преди 3 години

И кой ти пречи да си отвориш 4 пластовия плътен прозорец и да проветриш със свеж въздух ?----Сградите с енергиен паспорт нямат отварящи се прозорци.Иначе това е добро решение: в офис за 2 до 4 души на всеки час 5 минити проветряване с пълно отворен прозорец.През зимата става по-неприятно, особено на колежките доста им е студено, но трябва.

138

ЗЛОБА И ОМРАЗА

преди 3 години

- Очаквам много хора да измрят! Яко да измрат!- Ама чакайте, как така?- Ем, ши видиш!* става и си тръгва *СРАМ! ПОЗОР!

137

умник

преди 3 години

Така е,не е нещо кой знае какво,само дето хора умират!Иначе няма страшно!Баси!