158

Анонимен

преди 4 години

Проф. Радка Аргирова(доказан вирусолог и епидемиолог) каза в интервю за ***.бг, че епидемията у нас отминава. Вирусът е мутирал и не е така опасен. Деликатно отбеляза, че ако я попитат по въпроси на хирургията (Оня с мундирите?) няма да коментира, защото не е в нейната област !

157

Анонимен

преди 4 години

Kolektiven imunitet.

156

asd

преди 4 години

Просто още един вирус? А хладилните камиони в САЩ и пълните църкви в Ломбардия? И това при тези рестриктивни мерки. Обикновен вирус друг път.

155

ОСТАВКА!

преди 4 години

ОСТАВКА!КАЖИ ПОИНАЛИТЕ ОТ КАКВО СА ПОЧИНАЛИ - ОТ СТАРОСТ, РАК ИЛИ ХИПЕРТОНИЯ??ЗАЩО НЕ КАЗВАШ ИСТИНСКИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ???

154

Пи Ле

преди 4 години

"След него белите дробове са с намален капацитет."Еми да, то след всякаква пневмония белите дробове са с намален капацитет, ама не ви прави впечатление?На пушачите, т.е. 47% от населението, включая отказалите(няма пълно възстановяване), също им е намален капацитета, ама и това не ви прави впечатление.Смог, отопление на твърди горива - тоже.Де факто знаеш ли какво? 8% от населението в Бг не страда от намален капацитет. Те ти тема за размисъл и стига се пени.

153

Анонимен

преди 4 години

България е най-болната държава в ЕС,с най-бързо топящо се население.Затова всеки вирус поваля много хора,особено с тежки и хронични заболявания.Причините са много-от мизерия,до неглижиране на състоянието и нереформираната ни здравна система.

152

Сърп и чук

преди 4 години

С две думи - Провал! Дори една дума -Провал и резил!

151

До 150

преди 4 години

Ами Мутафчийски по този начин се жалва,че видите ли,социално слаба жена ни даде 25 лв.,а вие,по-богатите не давате.Ама даваме,бе професоре,то не бяха дарения,то не бяха СМС-и,някой дал ли е отчет за какво са изхарчени,защото имаме подозрения,че не всички са отишли по предназначение.

150

Веселка

преди 4 години

До ЗориЗнаете ли как да си смените телевизионния канал?

149

Анонимен

преди 4 години

Къде е централата на хейтърите!

148

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че вируса е много опасен,с непознат щам и за него още няма лекарство и ваксина.Но истината също е,че не правителството ни спаси от по-голяма епидемия,а нашия страх да не се разболеем и затова си останахме по домовете.А властта така се разпищоли в харченето на пари,че никой не знае колко и за какво са дадени.

147

Анонимен

преди 4 години

В България от началото на годината са починали 40 621 човека, а в Швеция 37 108 въпреки че имат 3 милиона повече население и въпреки "страшния вирус". България е на първо място по смъртност на населението в цяла Европа, но за това извънредно положение няма. Нямаме много жертви от коронавируса, защото хронично болните си умират доста преди това. Няма как да живееш до 90 години с 200 - 300 лева пенсия.

146

Бау

преди 4 години

Гледай, внимателно бе, 151! Писах - ,,..и се ОблечЕ"! Вероятно го четеш - ,,Свали униформата и се облечИ". Виждаш, това което искаш да видиш!

145

до 145

преди 4 години

Вируса Бойко не би могъл да го пуска, но иначе си прав, че от всяка неприятна ситуация - наводнение, снеговалеж, дерайлирал влак, с помощта на *** и социология излиза с още по висок рейтинг! Защото действал светкавично и спасявал народните маси! Село Бисер - половината министерски съвет с ботуши в наводнението - рейтинг! Затова, ББ се радва и грухти доволно при всяка катастрофа и пандемия. Ще уволни виновните, ще ви спаси! Ако няма пандемия, ще предизвика нещо подобно. Начин на живот!

144

Анонимен

преди 4 години

До БауМного си зле! Сутринта човека бе с елегантен цивилен костюм. Не знам какво значение има това? Онзи ден плюехте, че оздравелите били малко! Сега пак плюете, били повече от заразените! Плюхте защо пускат гастърбайтерите да се връщат. Ръкоплскахте, че англичани без основание бяха свалени от самолет. Сега плюете, че не Ви пускат на море в Гърция! "Плювам, щото само това моам"! Аааа, разбрах.

143

лихваро

преди 4 години

И ВМА са ги взели тези 25 лв от жената?! Щяха да впечатлят, ако не бяха. На 25 лв останаха от пациенти на ръба на оцеляването. А от някъде се отпускаха милиарди ли, милиони ли, кредити ли не се вземаха. Едни ги вземат, а пък други ги връщат.

142

Анонимен

преди 4 години

Борисов към Мънгъров:Ако бях жена,щях да ти пусна.Ех,суша,сушаааа.

141

Анонимен

преди 4 години

Но пък заразените се увеличават.И смъртните случаи за ден-също.

140

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯ ми покажи един недохранен. И аз да вида какво представлява.

139

модеста

преди 4 години

Че има вирус - има. Че стари и хора с тежки хронични болести измряха - това е факт. Че си мием ръцете - браво на нас. Не смятам, че наредбата за носене на маски на закрито е отнемане на права. Вероятно е добре да го правим при всеки сезонен грип, защо пък да се тръшнем вкъщи от какъвто и да е грип, вкл. и от коронавирус. Хубаво е, че се отказахме да се мляскаме един друг, където се видим. Аз пък така гледам на нещата, ето ви и положителните резултати!