159

Анонимен

преди 4 години

2461% ИНФЛАЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП, ЕКОГЛАСНОСТ БСП 96/97Г, 2007/2009- БСП- ИНФЛАЦИЯ- 19,4%, ИНФЛАЦИЯ-2018Г- 2.4%- НСИ, КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ.

158

Анонимен

преди 4 години

Днес в Горна Оряховица е празник на суджука.Наздраве!

157

Герб води в корупция

преди 4 години

До чичо Гошо и други: Бойко управлява вече трети мандат и гербаджийските т'ролове все търсят проблемите в тези, които са управлявали преди него. Докога? Оставаме си най-бедната държава в ЕС и даже изоставаме от предпоследните. Румъния я поставяха след нас, а сега е доста преди нас. На Бойко все някой друг му е виновен. А държавата е прогнила от корупция.Когато се изнесе във вилата си в Барселона, тогава нещо може да се промени към по-добро.

156

Анонимен

преди 4 години

"И критикувал, че от 3 г. се подменя стила и идеологията на партията." Еврейче, така е;))) Но е от повече от 3 години. Аз и Нинова направихме от БСП - БНП;))) Българска Националистическа Партия, такава, каквато е нужна на България. разбира се, тя е още в процес на реализиция, затова резултатите от евровота по места показват нейният растеж, не растежът на БСП. БСП го няма. Но, понеже си нагъл, грозен и алчен евреин, да разделим БСП на две, какво шъ кайш. Това е последно предложение към теб....

155

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен Като си почнал от 1997 година с инфлацията,продължи и нататък.Например какви са били цените на ток,горива,храни и данъци.И най-вече каква е била покупателната способност на българина.Само да припомня,че тогава и заплатите бяха по няколко хиляди лева.

154

Анонимен

преди 4 години

167- ТИ БАТ СИ БОЙКА НЕ МИ ЗАВИРАЙ В ОЧИТЕ ЩО ГО ЧУЯ ДА РЕДИ И СМЕНЯМ КАНАЛИТЕ- СЕГА ГОВОРИМ ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛИСТИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, МИЛИОНЕРИ- ДА ЧУ НЕЩО ДА СПОМЕНАХА ЗА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ...

153

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен Да,червени са също както са червени бат ти Боко и кохортатата около него.

152

Анонимен

преди 4 години

ПРАВ СИ УЙКА- УРА- ЧЕ КАКТО НИ БЯХА ДОКАРАЛИ ДРУГАРИТЕ- ДРУГИ НЕ МОГАТ- НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- 1997Г ИНФЛАЦИЯ- НАД 2000%, 1 ДЛ 3000ЛВ, 2008Г- 12.8%, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА, МИН ЗАПЛАТА НЯМАШЕ 1 ДОЛАР,2013Г РИТНАХА ОНАА НЕБАНКА ТА ВСИЧКИ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА И ПАК В ЕДИН ГЛАС НЕ НИЕ- ТЕ ДРУГИТЕ- ЧЕРВЕНИТЕ МРАЗЯТ НАРОДА СИ, НО ПАРТИЯТА Е "ДЕДА МИ"

151

Опорни точки

преди 4 години

До Анонимен 166: Махни си гербаджийските очила и ще видиш нещата по друг начин. "Викаха, крещаха с изкривени от злоба...", това е съчинение на бат'ти Бойко. Той и до ден днешен мълчи по въпроса откъде дойде информацията за Апартаментгейт. А не е от БСП. "Построили едни вилички" - построили са едни вилички баш гербажийски функционери, това, как се печелят пари по европроекти го знаят всички. А за капак - пак Техноимпекс - приватизиран от двама зам. министри на Иван Костов.Герберски опорни точки.

150

УЙКОВОТО

преди 4 години

Други с усмихнати лица съобщиха,че са "спестили" къмто 3 млрд. и са готови тутакси да ги дадат на презокеанските дрогаре авансово за фърчила,само и само да ги крепят на седлото.Спестили са и за пенциите-по 7 лв от 1 юли.Радвайте се,другари.Да живей!

149

Анонимен

преди 4 години

ВИКАХА, КРЕЩЯХА С ИЗКРИВЕНИ ОТ ЗЛОБА ЛИЦА КАКВА ОГРОМНА КОРУПЦИЯ ИМА- А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА, ЧЕ ИЗХАРЧИЛИ ЕДНИ 600 000ЛЕВА ОТ КТБ, АМА СИ ПОСТРОИЛИ ЕДНИ ВИЛИЧКИ ПО ЕВРОПРОЕКТ, ПА СИ КУПИЛИ ЕДИН ТЕХНОИНПЕКС И 200/800КВАДРАТА ОТ СТАРАТА АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА- НО НЕ СМЕ НИЙ ТЕ ДРУГИТЕ- ДА ЧУХТЕ ПОНЕ ЕДНА МАЛКА ИДЕЯ ДА СЕ ПОДОБРИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЕДНИТЕ, АЗ НЕ, А ВИЕ- ГНУСНИ СТЕ ЧЕРВЕНИ ЛИЦЕМЕРИ.

148

Чочо

преди 4 години

Те здраво работят вимето на народа !!!!!!!!

147

Анонимен

преди 4 години

ИЗЯВЕНИ КРУПНИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ СЕ НАКАРАХА, СПОРИХА КОЙ ДА Е ПЪРВИ, ЯХНАХА КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ И СЕ ПРИБРАХА В ЧЕРВЕНИТЕ СИ ДВОРЦИ, А ТИЯ НАЙ БЕДНИТЕ ОСТАНАХА ДО ПОРТИТЕ ДА МОЛЯТ ЗА ПОМОЩ С ТРЕПЕРЕЩИ, ОТРУДЕНИ РЪЦЕ, АМА ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ И КАКВО ОТ ТОВА...ЕХ ЧЕРВЕНО ЛИЦЕМЕРИЕ........

146

Анонимен

преди 4 години

Не съм фен на Корнелия и бсп,но това,което се случва,оставя България без опозиция,в ръцете на Бай Х.Не искам да съм в държава,в която Станишев и Гергов живеят под шлифера Му.

145

Анонимен

преди 4 години

ВИДЕН МИЛИОНЕР, КАПИТАЛИСТ, КАЗВАТ МУ СВИНАРЯ- "ТАА ПАРТИА Е НА ДЕДА МИ.."- ДА ЧУХТЕ ДУМА ЗА БЕДНИТЕ И НЕОПРАВДАНИТЕ РАБОТНИЦИ...

144

Анонимен

преди 4 години

АЛЧНИ ИЗВРАТЕНИ МИЛИОНЕРИ ЗАЛЕПИЛИ ЕТИКЕТА СОЦИАЛИСТИ ДА МОГАТ ДА КРАДАТ.

143

стратег

преди 4 години

АБВ бяха подкокоросани от герп да грабнат името и да отклонят гласове от заблудилите се.Знаят много добре,че нямат шанс.Но всичко е "безплатно"

142

kompetenten

преди 4 години

След като ГЕРБ включи СДС в листата си за евроизборите , някой от БСП трябваше да се сети да покани АБВ и '' 21 век'' в своя списък.Наложително беше като противодействие.Щеше да е голям коз срещу ГЕРБ.Но имаше дефицит на акъл.

141

Дедо от Хераково

преди 4 години

В бесиепету милионери а в герп-нищета...Ни *** разсмивайте.Да не говорим,че повечето от ръководството на герп са пивши *** и партизански внучки.Една боза са и това не е от вчера.У нас никога не е имало гражданско общество,защото всички са селяни.Не народ-а м.рша.Ще кажа туй и ще свърша.

140

дедо Ташунко

преди 4 години

Бан.дю.ги отгоре до.долу. И БСП, и ГЕРБ, и ДПС, и Патриоти за себе си, и зелените ***.ло.ум.ни.ци. Всички са менте и здраво работят за "ползу джобу"!