466

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен486 От кресливата крадла,руска репортерка и агентка,която източи 300 000 евро от КТБ,напълни си офшорките,живее в палати и в три къщи за гости,за лични нужди,построени с европейски пари,притежава земя за сототицихиляди евро,изобщо не ни е страх.Милиончева позори България в момента,така,както само комунистите от БСП умият,да рабитят за руските интереси,срещу страната си.Те са най-богатите хора в България.Никога БСП.

465

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен494 БСП щяха да я обрулят още повече,ако бяха на власт.Откъде мислиш,че трябва да дойдат парите,десетилетия няма да стигнат,докато се оправим от тежкото наследтсво на комунистите от БКП/БСП,някои са подсъдими вече,останалите са най-богатите хора в БГ.Промяната ще стан с времето,много е направено.

464

Анонимен

преди 5 години

Ха тъй Пламене,напиши си и ЕГН-то .Ти си следващия Дани Кирилов брат!

463

Пламен Пандилов

преди 5 години

Вярно е Бойко е направил толкова много за нас ,колкото никой друг не успя последните 30години..Жалко че ние българите сме късопаметни и бързо забравяме хубавите добри неща.*Метро ново най-модерното в Европа.*Магистрали*Самолети и нова техника за армията.*Повишиха се доходите на учители,полицай и държавни служители*и др.Срам ме е че народа ни е толкова оглупял и не вижда полужителните факти от управлението на Бойко,а слуша само лъжите сипещи се от престъпниците БКП.Стреми се да бъде идеал

462

Анонимен

преди 5 години

Е да ама на СтаниШев не му пука за йона

461

Анонимен

преди 5 години

По всичко личи, че тройният съюз на патриотите остава стабилен, въпреки някои забежки на фюрерите там! Така правителството остава също стабилно, а също стабилно остава и трескавото бълнуване на Нинова и на шайката около нея!

460

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Страх ви е от Йончева нали..Ха-ха-а! Не е възможно нормален човек да гласува за това нещо, изкривено от злоба!

459

Бок

преди 5 години

Нема да станем от масата баш преди десерта, ако ще и турско да е!

458

Срам

преди 5 години

Европа се чуди , що за *** са си избрали българите за премиер.

457

Анонимен

преди 5 години

"Водачката Йончева ще бъде първа на която Европарламента ще и свали имунитета , за да отиде там, където и е мястото.Панамската офшорка и Цветан Василев и изядоха главата. Е, и лакомията и за пари де,

456

БГ

преди 5 години

И как ще ги конфискуват бе *** те да не са ги откраднали тези апартаменти

455

справедлив

преди 5 години

Мястото на Тиквата е в затвора!За убийство и за държавна измяна.Мястото на сина му -Цветанов е също там.Цялата Шайка Герб трябва да бъде осъдена , а имотите им-конфискувани!

454

БГ

преди 5 години

БСП преди 2-3 години беше на власт кого вкара в затвора :D откраднаха каквото можеше на бързо и заминаха

453

Анонимен

преди 5 години

До ха-хаТози "гербав ***" не е ***. За разлика от теб е свободен гражданин на света и плюе на руските ***. Панелката миризлива ли е?? И курса на рублата спада, мамка му!

452

Анонимен

преди 5 години

до 478 -Защо за 10 години няма нито един осъден гербераст?Защо?Защо не питаш гербавий ***?защо?Защото си тиквен ***.

451

БГ

преди 5 години

И как Йончева ще ги вкара като евро депутат :D това е като ще ви вдигна пенсиите като отида в евро парламента

450

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 475Само да попитам: А "водачката Йончева" ще върне ли крадените пари от КТБ и ще отиде ли в Сливенския??

449

Анонимен

преди 5 години

Оставете гъбите и гласувайте, че да не вкарат издуханите пенсионери в Азия!!!

448

ха-ха

преди 5 години

Този гербав *** ,нацвъкал последните няколко коментара ,дали ще последва тиквения генерал Боко в затвора?Защото рано или късно Боко ще влезе в килията.

447

Анонимен

преди 5 години

Хората ще гласуват за водачката Йончева,защото само тя може да вкара крадливите герберасти в затвора колкото и пари да хвърля Цветанов на проституиращите ***...