238

Анонимен

преди 5 години

Никога повече герп на власт !

237

Анонимен

преди 5 години

"З''богом Йорданке....

236

НОМЕР2

преди 5 години

Ако тоя народ пак избере селската даскалица...то той не заслужава да съществува!

235

Анонимен

преди 5 години

До точка. Ами гласувай за Йоло Денев тогава, той или не от никоя партия или е от всичките. :)

234

Винету

преди 5 години

До 240 и 243. Знам, че си един и същ, затова ти пиша общо. Абсолютни глу.пости си написал - нищо вярно.

233

точка

преди 5 години

Достатъчно партийни кандидатири.Омръзнаха на всички,не само на столичани а и във всички населени места в България.Няма да гласувам за никой издигнат от която и да е партия.Не ни трябва кмет обременен от социалистическо,комунистическо и роднинско олигархично минало.Омръзна ни от Калинки от всички партийни цветове.

232

Анонимен

преди 5 години

Резултатите са налице - в общината въртят далавери, набиха колци по всички улици, не може човек да паркира. Постоянно увеличават таксите за щяло и нещяло.Имаме най-мръсния град в Европа.Имаме и най-мръсния въздух в Европа.Разделно събираните *** ги събират после накуп.Почти всички тротоари са разбити.Внесоха трамваи N-та ръка от Швейцария и това ни го пробутват за колям напредък, а не далавера.Нито един свободен или поне евтин и удобен паркинг в центъра, но "градска дебилност" глобява.

231

Изнервен

преди 5 години

До 237 ни си знай. Посещавали сме, посещавали сме, тарикат. Например, Брюксел, Атина, Букурещ и др. подобни. Няма голяма разлика.

230

Анонимен

преди 5 години

Никога повече БСП на власт.

229

Анонимен

преди 5 години

Резултатите са видими.Не останаха градинки в тоя град. За сметка на това - "зелена София" - дране на гражданите за паркиране от ръб до ръб на града. След масови далавери в "регулирането" на строителството, София вече не прилича на нищо - струпване на сгради без всякакъв ред. Задръстване по всяко време на денонощието, включително нощем в центъра. Билети за градския транспорт на странна цена. Странно спечелени търгове с отвратителни резултати за "ремонти" и "обновяване". Най-мръсния въздух и т.н.

228

Анонимен

преди 5 години

Двете прасета , и него номинирайте .

227

Байфидан

преди 5 години

До 235. А ти пък как разбра, че в много градове хората са недоволни? Да не си дядо Мраз да обикаляш и да разпитваш?

226

Анонимен

преди 5 години

По-некомпетентен кмет не сме имали никога, но от друга страна пък по-послушен кмет също не сме имали...Единственият европейски кмет, по времето на чийто мандат беше изяден жив човек от озверяла глутница кучета, а няколко човека бяха нахапани, само това ще кажа за компетентното управление на това лице от Самоков...

225

Анонимен

преди 5 години

Лилето е свободна, ама тя от министерско кресло по- надолу не сяда. Кметското е ниска топка за нея.

224

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ няма кадрови управленски потенциал. Искате, не искате, Юрданка ще ви е кмет. Няма подходящи образовани и успешни лидери в редиците ви.

223

ни са знай

преди 5 години

Към герберастките ***: преди да хвалите Фандъкова добре би било да посетите нчкои други столици, да сравните с нашата, и тогава чак да пишете своите глупости !

222

Анонимен

преди 5 години

Вътрешна информация от ГЕРБ: на всеки гласувал за Й.Ф. ще има подарък противогаз!!!

221

Анонимен

преди 5 години

Тук вече не трябва да има гласуване от типа на "по-малкото зло". В много общински градове хората не са доволни от кметовете, подкрепени от управляващата партия. Ако пак получат още 4 години власт на местно ниво, вече не ми се мисли какво става с този народ. Братя и сестри, сами си го причиняваме. Нека следващия път покажем малко далновидност и разум!

220

Анонимен

преди 5 години

От досегашните кметове, с презастрояването може да се справи само Иванчева. Пускайте я на свобода, че София стана на строителна джунгла.

219

Я па я...!

преди 5 години

Ааа, не. Искаме си Цецка.