338

Анонимен

преди 5 години

В Русия няма нито комунизъм нито социализъм, но има много нефт, газ и други природни ресурси от кото Западът се нуждае отчаяно, и не иска да ги разпрадава за жълти стотинки, затова Русия е голям проблем, за това е целият вой.

337

extremist

преди 5 години

Има закон, че комунизмът е престъпен, но явно само на хартия - НЕ КОМУНИЗМА Е ПРЕСТЪПЕН , А МНОГО ЯСНИ И КОНКРЕТНИ СУБЕКТИ. ЗАКОНА ТРЯБВА ДА ГОНИ КОНКРЕТНИ БАНДИТИ ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА НА БКП КОИТО СА ИЗВЕСТНИ НА ВСИЧКИ И УПРАВЛЯВАТ И В МОМЕНТА

336

Анонимен

преди 5 години

В Русия и дори в Китай също няма комунизъм..................това за информация на пещерните анти-комунисти, които като талибани изпълзяха от пещерите си!Само другарят Ким Чен Ун в КНДР все още работи за идеите на комунизма!!!

335

extremist

преди 5 години

Защо още се вдигат паметници на партийни величия от БКП? - ОЧЕИЗВАЖДАЩО ЩОТО ВИ УПРАВЛЯВА БКП

334

Анонимен

преди 5 години

Тия приказки за комунизма станаха като стара грамофонна плоча.....................никъде по света няма комунизъм , не е и имало.Но и капитализмът изживява последните си години............не може 5 % свръх-богати хора (масони, банкери, финансисти) да притежават 90 % от ресурсите на Земята (нефт, газ, злато, диаманти и т.н.)Скоро ще има друга система.................никой не знае каква ще е тя.Но няма да е нито социализъм, нито капитализъм.............ако поживеем, ще видим.

333

ПЪРВАНАТА

преди 5 години

САМИ СИ НАПРАВИХА ПРЕВРАТА-ПОДАРИХА СИ ЗАВОДИ И МНОГО КУФАРИ СЪС МНОГО, МНОГО ПАРИ И ОТ КОМУНИСТИ БЪРЗО СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ

332

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов се оказа един от малцината читави и почтени политици................но такива не се харесват на НПО-тата на Сорос, на масоните, на западния банкерски и финансов елит..............затова му спретнаха една хипер-инфлация...............знаем ги тия номера и глобални механизми за контрол!!!

331

Анонимен

преди 5 години

СКОРО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ РУСКИЯ ГАЗ, ЩЕ КУПУВАМЕ ТУРСКИ, НАПОЛОВИНА ПО-ЕВТИН

330

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 346Така искат нашите западни "приятелчета"..................България да е бедна..............българите да сме около 4 милиона(бедни и болни) и да им слугуваме............казват му нео-империализъм.............политиката на великите сили-империи........Англия, Франция и САЩ.

329

Анонимен

преди 5 години

Вярно е като Венециала и там управляват социалисти, но икономиката е див капитализъм и старата система е непокътната, в България също див капитализъм, управляват бивши комунисти, но Мадуро има петрол с приходите да дава пенсии и да прави социална политика, а Борисов взима 40 милиарда заем да плаща на държавните чиновници и пенсии.

328

Анонимен

преди 5 години

България е колония на ЕС, управлявана от комуниста Борисов, който е домашен любимец на Меркел на каишка.

327

Анонимен

преди 5 години

България - наред с Венецуела...но само с тъnaците...и без нефта!

326

Анонимен

преди 5 години

Когато беше "колония" СССР България беше сред 30те инсустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот, населението стигна 9 милиона, рекорд в 1300г история. А днес при парнтьорството на ЕС и САЩ България е бедна като бедстваща африканска държава, първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация.

325

Анонимен

преди 5 години

До А бе 341Няма "Южен поток", има "Турски поток".............Ердоган надцака ББ и България.Сега ГЕРБ-ерите да слагат шалварите , да учат турски и да се молят на Ердоган-султан за по-ниски транзитни такси.Така е................турчинът-диктатор се изгаври с простите селяни.Пък вие ми пейте за демокрация и комунизъм.

324

Анонимен

преди 5 години

Скоро България ще стане музей!Нормалните хора от цял свят - ще идват като в зоологическа градина да гледат как последните посткомунистически *** се самоизяждат!

323

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им слуги, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Виденов се реши да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът и се противопостави на изискванията на МВФ и Световната банка. Цитат "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." И после видяхме какво му спретнаха...

322

Анонимен

преди 5 години

България преди беше колония на СССР, сега е колония на ЕС и САЩ.Каква е разликата, я кажете???

321

А бе

преди 5 години

Германия строи Северен поток 2, а си има и Северен поток 1, купува от Русия без да плаща транзитни такси. Турция строи Турски поток. Какво стана с Южен поток, какво посъветваха тримата американски сенатори българския премиер като дойдоха и той излезе с клюмнал нос като попикан от срещата?

320

Анонимен

преди 5 години

Искам пак Виденова зима...та и последните *** да изпукате от глад!Вие сте срам за целия човешки вид!Съдбата си я заслужавате - да *** като гладни кучета по кофите!

319

Анонимен

преди 5 години

Социализмът и СССР бяха добре измислени системи, но се появиха едни предатели като Горбачов и Луканов...............и системата се провали.Сталин излезна прав като казваше:"Кадрите решават всичко".............кадрите на социализма се оказаха калпави.