167

Анонимен

преди 6 години

166, това да не ти е лексикон? :)

166

тАлАфонистка

преди 6 години

xa-xa-xa ... ш са чуим ...

165

150

преди 6 години

До 157Зависи от гледната точка. Ти не обясни освен в ученето на нови неща за работата в какво ти се изразяват амбициите. Любопитни сме :))

164

Анонимен

преди 6 години

А защо няма аутсорсинг е Германия, Франция, Швейцария, Холандия...? Там телефонистките не искат ли да взимат 1000 евро заплата, защо не искат?

163

Анонимен

преди 6 години

Това ви чака следващите 100-200 години. Или черноработници на запад, или евтини работници в аутсорсингови компании.*** се радват на заплата 2 хил лева - за тях е огромна заплата, на Запад е нищо. Страна от третия свят.

162

-

преди 6 години

До истOператор на метла ?Тия в БГ-то нямат нищо общо с тия в ДЕ-то, само казвам , че тия са си бая образовани ... с минимум бакалавър - химик и да... парата я вадят

161

До ТЕЛЕФОНИСТКА

преди 6 години

Г-жо тАлАфонистке, Вие сте повърхностната, защото си мислите, че всичко живо иска да се набута в аутсорсинг фирмите, а вие сравнявайки се с прованса от вашия край се имате за успяла, че работите в немска фирма, в която немец (ама за истински специалист говорим, а не за политолог) никога няма да се навие да работи. Моля, намалете самохвалството и се осъзнайте, че има и хора, които печелят много повече от вас и не държат да следят цял ден днес.бг, за да го обясняват на простосмъртните.

160

телефонистка

преди 6 години

Всички се изхвърляте като прасенца на теменужки... нито един от вас не е пробил в която и да е сфера или което и да било друго общество и дойде ли момента да ви се кажат малко истини започвате да злобеете и да говорите за самочувствие. Вървете, вижте, изживейте , научете от собствен опит и тогава говорете...Многознайковци... 90% от коментиралите не са си показвали носа извън границите на България, даже и на почивка ама иначе тръгнали да разправят как функционира света. Жалка история..

159

Анонимен

преди 6 години

На всички руски агенти, които правят всичко възможно за да всеят смут и колебание в душите на младите, ще кажа че аутсорсинга го измислиха в Китай и Индия. Благодарение на този бизнес тези страни натрупаха начален капитал, придобиха знания и добиха глътка въздух по пътя на икономическото си развитие. Китай нали е комунистически, нали все ни го давате за пример? Защо плюете срещу нещо измислено в Китай?

158

ист

преди 6 години

Тези 50 хиляди със заплати над 2000 лв.не са завършили правилната специалност. Ако бяха учили за оператор на метла, в германско щяха за получават 4000 лева равни на 2000 евра. Образованието е вредно за благосъстоянието.

157

Анонимен

преди 6 години

аутсорсинга с еразвива в момента но след години ще има недостиг и огромно търсене на инжинери лекари учители даже и на обикновенни работници предвид икономиката и раждаемостта !така че всяко образование и умение е ценно и рано или късно си намира място приложение ...но най глупавото е да не правиш абсол'тно нищо !

156

Анонимен

преди 6 години

150, всеки си знае. Ако за някой достигането на рубежа "апартамент - кола - работа без много напъване - риба на Копринка" му е достатъчно и не иска друго, то си е негова работа. Няма да тръгна да го разубеждавам.

155

телефонистка

преди 6 години

До До ТЕЛЕФОНИСТКАхаха повърхностните хорa реагират точно така... никой не е говорил за самочувствие..ставаше въпрос за многознайковци като вас, които хал хабер си нямат как изобщо функционират аутсорсинг фирмите и като чуят кол център си мислят, че ние тук седим и лаламе цял ден с някакви си хорица ей така...празни приказки

154

Анонимен

преди 6 години

Доброто образование те подготвя за следващите 50г.Щом смяташ, че си го получил, мога само да се радвам за теб.

153

Анонимен

преди 6 години

за момента да телефонче офисче добре а след 10 години ако са спестили нещо хубаво ако не пада нивото и приключва луксозния живот и си налегат парцалките с 3 пъти по малко кеш и така

152

Аз

преди 6 години

Интересно колко хора още живеят с мисълта, че да садиш картофи е производство, а да извършваш скъпоплатена услуга не е, или поне не допринася за благосъстоянието и икономиката като цяло :)

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 151"това са пари без покритие,но те са модерни"---Каква е тази глупост - пари без покритие? Нещо по-умно не можа ли да измислиш, за да заслужиш твойте пари "с покритие"?

150

Анонимен

преди 6 години

това са пари без покритие,но те са модерни

149

до 147

преди 6 години

Е то на човек му се налага да учи разни неща иска или не. Това няма общо с амбициите а с идеята ,че трябва да си вършиш работата. Допълнителното образование също.Опознаването на други култури може да се случи успешно със заплата от колцентър - викат му ходене на екскурзии ;)))

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 147 Когато човек има лошо образование той не спира да учи , защото не може да си обясни светът около него.. При всяка нова технология ходи на курсове и учи.. Доброто образование те подготвя за следващите 50г. без да ходиш на курсове при всяка нова технология.. Ти имаш фундамента и можеш да обясниш всяка нова технология..