160

Анонимен

преди 6 години

Другия вариант е спогодба с Индия за заселването им там,действайте в тази посока Джамбазки!

159

Анонимен

преди 6 години

Нов генерал Чочоолу трябва, а не генерал Борисов и генерал Радев!*** няма повече от хората замесени от тая мая! За съжаление...

158

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки спрете им помощите,накарайте ги чрез закони задължително да работят и да учат за да получат някакви пари.Правосъдието да ги наказва подобаващо за всяко извършено от тях престъпление.А в затворите да работят яко в полза на държавата.Ако изпълните тези неща,хем ще има справедливост,хем те ще започнат бързо да се изнасят от Бг.!Кое не ти е ясно и защо нищо не правите до сега?

157

Моля, всички..

преди 6 години

..умуващи по юридическата страна на проблема да се запознаят със съдържанието на чл. 116, ал.1, тт. 11 и 12 от българския НК.Успех в запознаването!

156

Анонимен

преди 6 години

Балъчетата започнаха да се усещат лека-полека къде е същината на проблема - че ромите са удобни на всички партии, включително на Джамбазки и подобните му.

155

...

преди 6 години

"убийство по непредпазливост"..... днес изтрийте ми коментара сега, понеже не съм съгласен, че убиеца, от ромски етнос, е убил момчето по непредпазливост...

154

пущиняк

преди 6 години

Въпрос към представителите на съдебната система- при условие, че сега бащата на Александър издири и пребие до смърт този въпросния ром, това също ли ще се води убийство по непредпазливост?

153

Полиция

преди 6 години

А полицаите пак ли пушат пред парламента и се оплакват.

152

бай Петко

преди 6 години

Не му разказвай, ами му покажи как се ползва освен за простиране !

151

boby

преди 6 години

Мдам, убийство по непредпазливост. Алооооу, прокуратурата, това да не ви е автопроизшествие, бе? Това си е предумишлено убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. С това смешно обвинение я му дадат 10 години, като ще излезе след 5, я не. Баси държавата ***...

150

Анонимен

преди 6 години

АЗ не мога да разбера, какви за тези прокурори и закони, писани от ***. Смърт по непредпазливост е да караш колело и бутнеш някой, без да искаш. Да пребиеш човек и той да е в кома, не е средна телесна. А ако почине е убийство, по хулигански подбуди и особено цинично. *** ПЛАТЕНИ проКУР, вие сте враг номер 1 на народа и демокрацията.

149

Анонимен

преди 6 години

До asdАко го хваната, това е ... Моето притеснение е, че тези случай стават все по-чести, а хората не се чувстват в безопасност. Преди година и нещо, имаше подобни проблеми в Раднево. Познати ми разказаха, как полицаите са душли просто секунди, преди група от 50 човека, въоръжени с палки, ножове и няколко ловджийски пушки, да стигнат до махалата. Един ден, просто няма да успеят да ги спрат на време и ще стане страшно. Ако системата ни не започне да действа, ни чакат мрачни времена.

148

Толерастия

преди 6 години

Искам Цацата да излезе и да каже - един ден ви давам, през който няма да търсим наказателна отговорност на никого. Ние сами ще се оправим.

147

Анонимен

преди 6 години

До грам знания:Т.е. на никой да не му пука за нищо ?

146

1111

преди 6 години

Защо ще му се подвига обвинение за убийство по непредпазливост???? Това си е чисто предумишлено убийство!

145

Анонимен

преди 6 години

Насилието ражда насилие? Никой не си задава въпросът, защо тези ....са такива и защо като осиновят някое в САЩ учи в университет. Къде са разни организации да помогнат с контролирането на раждаемостта, с ограмотяватето. Ако едно ...семейство има 1 дете и някой постоянно притиска за интеграция и образование картината ще е друга, но трябва невежество и електорат на българските политици.

144

VFS

преди 6 години

Трагедията е голяма и този *** трябва да си понесе последсвията, както трябваше да ги понесат и ножаря от Соло и биячите от Амнезия и футболистчето на Славия и т.н. Всеки *** решил, че чрез физическо насилие може да си прави каквото си иска трябва да си излежава годинките и да полага обществено полезен труд."Единственото, което не мога да разбера това недуразомение Джъмбо, защо политизира случая, защо си прави евтин ПР и защо нагнетява междуетническо напрежение? Престъпниците нямат раса!

143

SS Totenkopf

преди 6 години

Всички са силни само на приказки, включително и евродепутата, но трябват действия вече ...ножът е в кокала !!! Аз съм сигурен, че нито т.нар. патриоти, (които са в коалиция с една крадлива мутра!)нито овчедушния и свикнал с всякакви гаври над себе си народец, няма да направят нищо съществено по въпроса !!! Защо ли? "Не сме народ ний, а ***...." Това е валидно и до днес със страшна сила !!! Какво ще стане след поредните протести....НИЩО !!! Ние сме колониална територия... НАРОДЕ ???

142

Келера

преди 6 години

Чета коментарите,а никъде не видях къде е разяснено кой,къде и кога ще раздава автоматите,та да имам време да се сбогувам с жената,децата,близките и да става квот ще става.

141

Караибрахим

преди 6 години

.....бият ни,в Асеновград убиват ни,в Бяла...плащаме им соц.помощи,лекуваме ги безплатно,докога....докога