289

Анонимен

преди 7 години

Че кой тее карал да ходиш *** толкова ли сте *** да ходите в виелица на път *** народ слаба държава

288

Анонимен

преди 7 години

имаме НОВИНА, Бойко Борисов е виновен за хакерските атаки насочени към САЩ !Бойко се оказа, че е бил програмист в предишния си живот и този след този на премиер и така е успял да хакне изборите в САЩ. Също така се разбра, че Тръмп е 2ри братовчед на Бойко Борисов. Ушната им кал съвпадала ! ОСТАВКА ДРУГАРИ, искайте ОСТАВКА !

287

Joko

преди 7 години

Трябва да си пълен *** за да предприемеш рисковано пътуване при тези климатични условия ! Поне да бяха пътували по светло ! Какво смятат, че трябва да се случи при снежна буря.... и после държвата виновна !

286

Бургас

преди 7 години

Ситуацията не била недооценена казал ББ. А защо през нощта не бяха премахнати всички автомобили? И на сутринта да се отвори магистралата. 24 часа бездействие. Срамота. И щели да чистят като спрат навяванията. Че те ще спрат март... Почистването трябва да е НЕПРЕКЪСНАТО. Иначе за какво плащаме винетки.

285

бобо

преди 7 години

я, още ли сте на линия, червените - ЧИЧКОВИТЕ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА, шест часа - голема надница, двойна, вовата с рублите да му мисли! на всички останали - весела нова година, наздраве българи!

284

Мирослав

преди 7 години

Много правилно го е казал колегата по-надолу! В такова време се тръгва с гориво и с малко провизии - едно одеало, малко храна, вода. При такова време път време няма! Такива неща се случват навсякъде по света, въпроса е че унас все трябва да се мрънка за нещо! Да не говорим, че цялата работа е започнала от верижна катастрофа. Демек някой умник с летни гуми е карал като луд... В такива условия се ката бавно и с оборудван автомобил!

283

Анонимен

преди 7 години

Днес гледах една жена, която силно викаше че никой не е помогнал, няма храна, вода- да ТЕЖКО Е, ОБАЧЕ ПОГЛЕДНАХ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА, ИЗЛЯЗОХ НА ДВОРА, ВЯТЪРЪТ МЕ ПОВАЛИ И СИ ЗАДАДОХ ВЪПРОСА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛА, И ЗАЩО Е ТРЪГНАЛА В ТОВА СЪСТОЯНИЕ, КОЙ Е ОЧАКВАЛА ДА И ДОНЕСЕ ХРАНА, ДВИЖАТ СЕ САМО ВЕРИЖНИ МАШИНИ, НО И ТОВА Е ТЕХНИКА, А И ТУК ИМА ХОРА- НАЛИ И ТЯХ МАЙКА ГИ Е РАЖДАЛА- ХОРА ОБЪРНАХТЕ ЖИВОТА В ЕДНА ОГРОМНА ЧАЛГА, ЗАЩО НЕ МИСЛИТЕ КАКВО ПРАВИТЕ, ИМАТЕ ЛИ РОДНИНИ БЛИЗКИ, МИСЛИТЕ ЛИ ЗА ТЯХ..........

282

Анонимен

преди 7 години

Власт ли е,да я опишеш-разровиш ли я -замирише.

281

ивчо

преди 7 години

до шопшопее кат си палачор и ландкруизър да ти дадат за 10х ще го окотиш. Аз си карам А 6 тицата но ладичката ми е кукла и не си я давам, 30 год баба но е часовник ....

280

Анонимен

преди 7 години

Бойко се изложи много лошо. Огромен провал

279

До споко

преди 7 години

Ейййй,много одавна помниш.Ти да не си на 100 год.?Ако е така,гледай си пенсийката и остави политиката за тези,които разбират от тая работа.

278

Анонимен

преди 7 години

Ех бедни,бедни Бойко,защо ти трябваше да им стройш магистрали, за да те псу ват после!От цър вул,чепик не става!Угодия няма!

277

Анонимен

преди 7 години

Абе,нали Борисов каза,че като построи магистрала Тракия,София-Бургас ще го вземаме за три часа.И каква стана сега-не за три,а за 33 часа не можем да го вземем това разстояние.Хубава работа,ама българска.

276

анонимен

преди 7 години

Магистралата вече работи.Пожелавам на всички хейтъри да се усмихват повече.

275

Анонимен

преди 7 години

България не продава оръжия на ИДИЛ а продава на Саудитска арабия и САЩ и е спечелила 760 милиона долара от тези оръжейни сделки .Някакъв проблем ли има ?

274

Анонимен

преди 7 години

Пълна забрана на зимата със закон

273

споко

преди 7 години

Сега като Радев назначи за премиер Жан Виденов бензина ще стане 2000 лева литъра и никой няма да си помисли да пътува!Така беше през 1996-та,ако помните.

272

Анонимен

преди 7 години

До Василев А ше каже ли истината ,,Бати Бойко- Червенокаскета за ИДИЛ и оръжието продадено от правителството на ГЕРП на тази международно призната терористична организация?

271

До 339

преди 7 години

Тогава имаше едни заслони от железа и ламарини, които ги слагата покрай пътя. Преспите сняг се събираха около тях, вместо на пътя.Освен това, пътя се чистеше редовно.Но този участък от този път винаги е създавал проблеми. Затова зимата винаги се организираха специални дежурства на него и там се чистеше постоянно.Сега тези заслони ги няма, а и поддръжката на пътя е пет за четири.На сегашните управници им дай да продават винетки, не да поддържат пътищата.

270

Шоп

преди 7 години

До Герм до шопЧул те Господ!