84

Дефиниция

преди 7 години

Истински българин е този, който умее, може, има смелостта, духът и куража да остане в България. България е земята, в която са родени българите, завоювана и опазена над 1300 години.Не е истински българин този, който изоставя земята си под различни предлози и оправдания, че не го били чували в България. Никой не е пророк в собствения си дом. Но Пророците, истинските Пророци са съвсем малко. Затова, не се правете на Пророци родоотстъпници и малодушни емигранти. Малодушие е вашето име. Не Българи

83

недялко

преди 7 години

До Членска карта 7Джон Атанасов е американец от българо-ирландско потекло.

82

Анонимен

преди 7 години

Аз знам поне трима, които не са-боко, цоко и плюнко.

81

nina

преди 7 години

До 42: Браво! По-добре от това-няма какво да се каже!!!

80

АПОЛЛОН ВАНГЕЛИС

преди 7 години

КРИСТО ИМА ДЪЛБОКА ПСИХИЧНА ТРАВМА И ЕДНА ДРУГА ТРАВМА ОТ БЪЛГАРСКИ МИЛИЦИЯ. ПРЕЗ 1950-1955 ГОДИНИ..АЗ ЗНАМ ДВЕ-ТРИ СЛУЧКИ, КОИТО СА СТАНАЛИ С НЕГО.ЧОВЕКА МРАЗИ В ДЪН ДУША БАЛГАРИА И БАЛКАРИТЕ. БРАВО НА КРИСТОС.

79

Анонимен

преди 7 години

Във всеки случай този от снимката - не е !

78

Анонимен

преди 7 години

От статията излиза, че ако Пешо от Люлин 4 беше емигрирал в САЩ, сега щеше да е създал смартфон удрящ в земята Айфон и да е мултимилиардер, а баба Пена от Вълчидол, ако беше заминала за Бразилия преди 50 години сега щеше да е бразилски министър на финансите, ей така без никакви напъни, слизат от самолета и директно съответно в офиса в силициевата долина и министерското кресло. Кое толкова им пречи на някои хора да си реализират идеите в България? Мързела, простотията или комбинация от двете?

77

42

преди 7 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРИН, ОБИЧАМ СИ НАРОДА, СТОЯ СИ В РОДНАТА СТРАНА ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ И НЕСГОДИТЕ НА БИТИЕТО НИ. А ТАКИВА ДА МИ ГИ БРОИТЕ ЗА БЪЛГАРИ Е ВСЕ ЕДНО ДА БРОИМ ИНДИЙЦИТЕ ЗА АНГЛИЧАНИ.

76

Членска карта №7

преди 7 години

Колко деца има Кристо!???

75

Анонимен

преди 7 години

Много последствено мисли авторката, много комплекс за малоценност има тук, много незнание и опит за подмяна на обективната истина. Да Христо Явашев е избягал, но не от България, а от комунистическия режим и не никое културно министерство не му е финансирало проектите, всичко си е постигнал със свои усилия. Българина така и не разбра как да използва свободата си, той все иска някой да го наставлява и обгрижва като малко дете, а така успехи е невъзможно да постигнеш, където и да се намираш!

74

42

преди 7 години

И КАКВО Е ИЗМИСЛИЛ КРИСТО, С КОЕТО ДА ПОДПОМОГНЕ НАПРЕДЪКА НА СВЕТА. НОВА МАТЕМАТИЧЕСКА АКСИОМА ЛИ, ИНЖЕНЕРНО СЪОРЪЖЕНИЕ ИЛИ ПАТЕНТ, ИЛИ ПЪК Е БЛЕСТЯЩ ЛЕКАР, ЮРИСТ ИЛИ АРХИТЕКТ. ТРУПАНЕ НА СЛАВА ВЪРХУ ПРАЗНИ ИДЕИ И ГЛУПОСТИ. И СТИГА СТЕ МИ ГИ ПРОБУТВАЛИ ТЕЗИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА БИЛИ МНОГО СПОСОБНИ, А НИЕ ТУК СМЕ НИЩО. ЗАРАДИ ЕЙ ТАКАВА ПРОПАГАНДА НА ГЛОБАЛИЗЪМ СЕ ОТВРАТИХА ДОРИ И АНГЛИЧАНИТЕ.

73

Членска карта №7

преди 7 години

Драскачът написал този пасквил и типично неграмотно и непрочело една книжка евроатлантическо ***... Някой да му обясни, кой Джон Атанасов, кой е баща му, кога БАЩА му е напусна българия и по какъв повод! Джон Атанасов е хиляди пъти повече българин от това същество Кристо, дето се срамува да говори български език, дори пред български медии...

72

Бг

преди 7 години

Ирина, щом си решила да ръсиш акъл, би трябвало да знаеш, че БАН и Българската държава, помогнаха на Джон Атанасов да спечели делото касаещо създаването на компютъра. Ако не беше Българската държава и конкретно Академик Сендов, други едни плагиати щяха да се кичат със славата на създатели на компютъра.

71

Анонимен

преди 7 години

Истински българин в България само Бойко Борисов. Другите е евророми и турци.

70

кон боб яде

преди 7 години

До аз не го смятам за бправ си, той е един Душко Добродушков, който го беше срам да яде печена тиква, да не го помислят за селянин, та и той да не го помислят за лумпенизиран българин мрази страната си и хората в нея.........мисли, яде и *** само на английски и произвежда купища *** с цел, опаковане на разни булеварди , езера и сгради

69

as

преди 7 години

Моя шеф е истински българин. Дава на всички работници във фирмата до 500 лв чисто месечно. Ходи си на екскурзии в чужбина има джип последен модел. Винаги търси персонал, защото иска да помогне на повече българи да живеят добре. Който иска да живее добре в бг да заповяда.

68

bg

преди 7 години

Аз съм истински българин, защото пътувам из цяла Европа, за да се обогатявам духовно. Грижа се за българите в бг и плащам на работниците си 500 лв месечно.

67

Анонимен

преди 7 години

Българи са само тези, живеещи в България.

66

Анонимен

преди 7 години

кристо мразел България...На мен пък не ми дреме за него и въшливото му "изкуство".

65

eu

преди 7 години

Аз съм евродепутат и съм истински българин, защото работя за България и всички европейци неуморно.