55

тъпо

преди 2 години

Този усуква тъпо, смешно, жалко и нескопосно. По зла даже от Борисов.

54

Анонимен

преди 2 години

ТЕ СЛАВИ АКО ГО ПОГНАТ ЗА ПЛАГИАТСТВО ДИЙП ПЪРПЪЛ ЗА ЗЛАТНИЯ БЛУС, ЩЕ МУ ВЗЕМАТ ПАЛАТА...

53

Баси оправданието

преди 2 години

Не сме специалисти. Ми ние го знаем това.

52

че то буци много уме

преди 2 години

чу то буци много умен, пръщи от ум, а кърджалийката ? а гологлавия от габрово ? а лилето пълничката ? а маринов - шофьора на пашата ? а сачева ? а женската тома бикова ? всички много умни бяха, то за това сме на тоя хал... Коалиция от по-свестнички от ДБ, ПП, ИТН, БСП, от "Изправи го!Мъди вън!" май няма да влезе, дано и валерката и каракачана са аут, и нещата ще тръгнат на някъде. Такъв е историческия момент в Европа - силни еднолични партии следващите 20-ина години няма да има!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Удавник! За негово съжаление обаче, народа няма да го извади, а ще натисне отгоре за да се приключи с цирковете в политиката.

50

Така е

преди 2 години

ИТН е като чистилище. Преди него крадеш, лъжеш, убиваш. Влизаш в него и излизаш чист като момина сълза. Ще подам документи за член.

49

Анонимен

преди 2 години

Значи Итн, знаейки за плагиата, го предлагаше за министър, а???

48

Още по-зле, щом

преди 2 години

е плагиатствал "много преди ИТН". Значи кариерата му от самото начало е започнала с кражба на интелектуален труд. При това е юрист и би трябвало да е наясно какво значи това. А ти, Славчо, нали ни проглуши ушите с твоите "чисти и неопетнени млади хора". Е, нито Пацо, нито Пешо се оказаха такива! За Никито Василев не споменавам, защото вече не е млад. Опозорихте се преди да сте се докопали до властта... И Слава Богу!

47

ШибиРиби

преди 2 години

Сичките гении докато не ги изловят. Тоя хубавец ако не се беше дръвчил по телевизията още щеше да си кюта като уважаван правист член на юридическия факултет на СУ.

46

До 43

преди 2 години

а годините преди тези 12 години на кое място бяхме бе маугли!Само 12 години назад ли помните, че сега ви управляват тия дето сриваха държавата предните 20 години!!!

45

брей ,бре !?

преди 2 години

Добре че ''вожда'' на герб не е образован , затова и той не е плагиатствал !

44

Alex

преди 2 години

Поразително високомерие.

43

Анонимен

преди 2 години

оная бабичка, оня ямболския цъ рвул, булонката, плагиата, шнорхела, чалгаря- обратна селекция в И Така Нататък...

42

Анонимен

преди 2 години

чалгаря върна БОйко на власт

41

Анонимен

преди 2 години

До Изнервен: Слави се казва, защото така е предпочел да се нарича и така е известен в обществото. И на Джо Байдън му казват Джо, а не Джоузъф Байдън. Или Уилям Гейтс, Джефри Безос....

40

Анонимен

преди 2 години

Уфф, случило се било преди. Ама как го защитаваха до последно. И тоя, дългия и шута му Тошко. Щеше да ги съди и кво ли не още. Аде няма нужда. Без вас в новия парламент. Няма да си простя, че съм гласувал за вас.

39

ЗАЩО ?

преди 2 години

До извини се бе!''Вожда'' ви , колко пъти се извини за 13г. , за : България на всички последни места в ЕС , по всички показатели , и България на 1-во място по смъртност ! С това ли се ''гордеете'' ???

38

Анонимен

преди 2 години

Тя Луна ша те оправи тебе... Щи вземе %...

37

Ааааа

преди 2 години

Ама то нямало проблем начи! Лудия Пешо плагиатствал преди да влезе в ИТН, няма проблем! Чашков предобил 19 скъпи имота със заплата на следовател преди да стане министър - няма проблем!М чи те и ГЕРБ крадиха преди тези избори - какъв е проблема!Славчу си слага преди/след както му е изгодно!Той и с ВИСаджиите е бил дружка преди да направи ИТН! Всичко е точно!

36

социолог

преди 2 години

пак ще вземе солиден %, щото тъ па нарите са много!