Снимка: outnow.ch
fallback

Има моменти в живота, когато човек трябва да инвестира цялото си свободно време, за да развива личността си. Особено подходящи за това са периодите, в които той е необвързан.

Ако сте уверена, независима жена, която все още не е открила истинската любов, не се унасяйте в чакане. Докато очаквате любовта да ви споходи, можете да свършите куп полезни неща за себе си.

Ето и седем от най-важните неща, в които трябва да инвестирате времето си, докато чакате г-н Идеален да ви открие:

1. Обогатявайте знанията си

Не спирайте да се образовате, дори вече да сте приключили с висшето си образование. Запишете магистратура, учете езици, посещавайте различни курсове и занятия, четете книги за самоусъвършенстване и алтернативно познание и т.н. Всичко това ще ви е полезно.

2. Инвестирайте в отношенията си

Докато нямате сериозна половинка, посвещавайте свободното си време на своите приятели, близки и роднини, колеги, на домашния си любимец, на съседите си и т.н. Развивайте отношенията си с хората в живота си - нека те да знаят, че ви е грижа за тях, че ги уважавате. Тези връзки ще са ви много полезни в бъдеще.

Вижте какво правят още силните жени, докато чакат да срещнат любовта в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

Вие нали не сте такива? Живейте си живота и не ни се месете . Тъкмо ще си подхранвате самочувствието на висши създания.

14

омъжена, с деца

преди 7 години

истината е, че семейството е една огромна заблуда. Слугуваш на мъжа си, на децата, всеки те подритва и няма благодарност. Принцове няма, еле пък в BG. Ако една жена е достатъчно умна, хич и не мисли за брак, който да я ограничава във всяко едно отношение. Това го разбираме, но много късно. Когато имаш деца, не можеш току-така да ги зарежеш и да си заживееш живота.

13

Той е

преди 7 години

От чакане, файда няма! Основният проблем, особено при по-зрели хора е, че няма кой да направи първата крачка, да си наруши спокойствието, образно казано!Хем им се иска,хем не им стиска! Другият голям проблем е, липсата на компромиси,негативната нагласа, и търсенето на кусури,дори и на хора, които не познаваме! А се знае,че никой досега не е излязъл жив от живота, всичко свършва един ден! Това дори, може да е по-скоро, отколкото очакваме!

fallback