Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Рака почти е тук! Той започва на 22-и юни и ще продължи до 22-и юли. С него официално започва и лятото. Сега е време да релаксираме, да презаредим батериите, да се поглезим. Връзките и романтиката са на фокус, прекарваме повече време с любимите хора, емоциите ни владеят. Водните зодии Риби, Скорпион и Рак сега цъфтят и имат много късмет. А кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог може да са малко кисели в началото на периода. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Тези зодии стават по-интровертни през периода. Овните принципно мразят да седят на едно място за дълго време, но точно това ще правят сега, имат нужда от почивка. Нека релаксират, да анализират какво имат и какви са отношенията им с околните, да презаредят батериите. Така ще са готови за сезона на Лъва, в който ще се отдадат на партита и излизания. Сега са емоционални, отдават се на вътрешния си свят. Нека са търпеливи, сега гневът няма да им помогне, а ще създаде повече проблеми.

Телец
 
Стават много нежни и любвеобилни в сезона на Рака. Като земни знаци, те не са свикнали да се отдават на чувствата често, но сега правят това по-лесно. Няма да им е проблем да са открити, да изразяват емоциите си, да говорят за чувствата си. Ако искат да споделят за някое свое виждане, за свое мнение, сега лесно и без колебание започват разговори. А и по-лесно приемат мислите, идеите и чувствата на другите. През периода ще научат много неща за себе си и ще разберат как се чувстват хората около тях.

Близнаци
 
Техният сезон приключи и сега е времето да станат сериозни. Прекараха последните седмици, като се запознаваха с нови хора, купонясваха, посещаваха нови места и опитваха нови неща. Сега са окуражени да седнат и да помислят кои от тези неща си заслужават и трябва да останат в живота им. Да помислят кои хора и преживявания са наистина ценни за тях и как могат да ги поканят да останат в живота им. Отдаването може да се струва страшно на Близнаците, но да помислят какви невероятни неща могат да изпитат, ако запазят някои от тези хора и преживявания в живота си. Работата също е на фокус, ще са по-заети.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase