Снимка: iStock/KM Photography

Лятото е тук! Това означава, че е време за нови тенденции и нови аксесоари. Чантата е важна част от визията на една дама, нещо, без което тя не може. Според сезоните, хит са различни модели и видове чанти. Ето какви са тенденциите за лято 2024 г., според американското издание на "Cosmopolitan".

Чанти на райета
 
Те се завърнаха още в началото на 2024 г., но през лятото стават абсолютен хит. Класическите чанти на райета отново са на мода и с тях ще правите огромно впечатление. Има толкова много видове чанти на райета и няма правила. Може да заложите на класика от черно и бяло, може чантата да е шарена и с няколко цвята райета - червено, зелено, лилаво, розово, синьо и т.н. Може ивиците да са съвсем тънки, може и да са дебели, масивни. Потничетата на райета също са хит и ще се комбинират перфектно с тези чанти.

Чанти като кофи и кошници
 
Чантите с форма, която наподобява кошница или кофа, също стават много популярни през топлия сезон. Те са продълговати, с интересни дръжки и определено се забелязват. Чантите тип кофи навяват една носталгия по детството и миналото, но в същото време стоят много модерно и са нестандартни. Може да залагате на такъв тип чанти в различни цветове - червено, зелено, кремаво, кафяво, лилаво, бяло, жълто, синьо и т.н. Ако по тях има камъчета, бижута, шипове, розетки - още по-добре!
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase