15

Анонимен

преди 8 години

Вие нали не сте такива? Живейте си живота и не ни се месете . Тъкмо ще си подхранвате самочувствието на висши създания.

14

омъжена, с деца

преди 8 години

истината е, че семейството е една огромна заблуда. Слугуваш на мъжа си, на децата, всеки те подритва и няма благодарност. Принцове няма, еле пък в BG. Ако една жена е достатъчно умна, хич и не мисли за брак, който да я ограничава във всяко едно отношение. Това го разбираме, но много късно. Когато имаш деца, не можеш току-така да ги зарежеш и да си заживееш живота.

13

Той е

преди 8 години

От чакане, файда няма! Основният проблем, особено при по-зрели хора е, че няма кой да направи първата крачка, да си наруши спокойствието, образно казано!Хем им се иска,хем не им стиска! Другият голям проблем е, липсата на компромиси,негативната нагласа, и търсенето на кусури,дори и на хора, които не познаваме! А се знае,че никой досега не е излязъл жив от живота, всичко свършва един ден! Това дори, може да е по-скоро, отколкото очакваме!

12

Анонимен

преди 8 години

какво значи чакат идеалният остински мъж ???? слагат си искуствени ц.ици слагат си силикони гелове пудри ботокс слагат по ооловин килограм фондиотен от горе до долу са изкуствени а чакали идеалния тя и една моя позната чакаше идеалноя и дочака пенсията пък идеалния още го няма

11

Никойчо Никоев

преди 8 години

Ако сте уверена, независима жена, която все още не е открила истинската любов, не се унасяйте в *

10

Анонимен

преди 8 години

Стара мома, но гиздава. Цял живот Лазарка.

9

Анонимен

преди 8 години

Разликата е че нито чужди *** ще переш, нито принц ще видиш. Докато другите с по 4-5 брака и принцове перкат, обратната ездачка го раздват.

8

Анонимен

преди 8 години

К, во беше Лафа:"Не тичай след рейса, че идва другия". Чакай. В чакане изпускаш рейса, влака, метрото. Мъжа/Жената на живота си. Възможности, любов приятелства и к, во ли още не. Жените се научиха да не чакат, а да си взимат, сами. Най-добрия урок, научен от мъжете.

7

Развеселена

преди 8 години

Стара мома-това звучи гордо! Не е като да се жениш и развеждаш 4-5 пъти само и само да переш нечии чужди ***.Но истината е че не само принца, но и коня не идва.

6

gost

преди 8 години

Като оня де се сетил за семеиство *** след дъжд качулка зел да се грижи що ли сигорно имва некаква далавера са се загрижили мхм

5

Анонимен

преди 8 години

чакала чакала и накрая умряла като куче самотна

4

От умрел писмо

преди 8 години

Чакала, чакала и на края няма кой да я жули и си взела робот!

3

Бнн

преди 8 години

Чакала, чакала принца и накрая той дошъл. Да й донесе пенсията.

2

смЕх

преди 8 години

И на края се оказва ,че от чакане са проспали младините си и са останали стари моми.

1

Анонимен

преди 8 години

Русофилството е наука.