55

Анонимен

преди 6 години

Най-комичното е, че някакви момченца са се загрижили за Русия, вместо да помислят как да спасяват затъващата евpoкочина.

54

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

СЪДБАТА НА ЕДИН ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН ПРЕВЪРНАТ ОТ СОЦИАЛИСТИТЕ В ПРОСЯК. БЪЛГАРИЯ ИСКА ТАКАВА СМЪРТ ЗА ВСЕКИ СОЦИАЛИСТ, ТЕ Я ЗАСЛУЖАВАТ И ЩЕ Я ПОЛУЧАТ!

53

Анонимен

преди 6 години

Путин е дядо Мраз затова.

52

Анонимен

преди 6 години

Ако беше тъмнокож от арабски произход и ислямска вяра, щеше да бъде посрещнат лично от Меркел и да му бъде предоставено безплатно жилище, месечен доход без изиобщо да се налага да работи. Европейски "ценности".

51

Анонимен

преди 6 години

Има нещо сбъркано в света . Мигранти от Африка и Азия без да работят , без документи и Германия им дава по 600 евро на месец , а човек който работи не му плащат , не взима помощи , няма дори покрив над главата си и е низвергнат от властите . Как може подобно безумие ?

50

Анонимен

преди 6 години

Като руската мизерия има само в някои части на централна Африка, югоизточна Азия и разбира се любимата им Северна Корея.

49

Анонимен

преди 6 години

Понеже в Русия много се замогнаха покрай Путин, затова и пият лосион Бояращник. Защото шишето е 2.50 лв, а водката е 5 лв.

48

някой

преди 6 години

тия селяни пак за Русията, вие гледайте ние в каква *** сме, оставете ги тях да се оправят както искат. България е най-бедната и най-скапана държава в европа, а в света сме на дъното по всеки показател, те пак Германията, Русията, Америката. Бе кой го боли за другите

47

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега,западът бил виновен,че комунизмът осакати цели нации !Несериозно е,господине/ жо !Комунизмът като строй вероятно не би бил така пагубен,но в съвсем друга епоха на развитие на човечеството- когато съвестта и морала са на върха в йерархията на човешките ценности !В нашата епоха комунизмът генерира само яко " легално " лапане и крадене !!Той разпиля България ,в момента състоянието ни е причинно-следствено обсоятелство

46

Анонимен

преди 6 години

Сега болницата била виновна. Я се стегнете. Човекът е припадал, получавал е инсулин понякога, имал е усложнения. Не е имало вече как да се спаси.

45

Анонимен

преди 6 години

Абе верно, че не само пенсионерите в Русия ровят в кофите за ***, там всички ровят в кофите за ***, а не само пенсионерите.

44

Анонимен

преди 6 години

Да се сравнява Русия с Германия, дори и с България е смешно. Това са все пак цивилизовани, европейски страни с що-годе нормално общество и ценности. Русия е една азиатска клоака, където човешкият живот никога не е имал особена стойност.

43

Анонимен

преди 6 години

Средната пенсия в Русия е 1300 рубли, което по днешният курс е 374 лв.Така че айде по-полека с това "как добре си живеели руските пенсионери", че и ние гледаме руска телевизия.Ако за вас да взимате 374 лв. пенсия значи да живеете в охолство, тогава не знам какво да кажа. За кое по-напред?И забележете това е средната пенсия.Минималната пенсия е 7000 рубли, което по днешният курс прави 201 лв.И то говорим за най-богатата на ресурси страна в Света. Мизерия. За едните милиарди, а за другите...

42

ФАКТ!

преди 6 години

До ХансГермания запада под натиска на ордите които когато нас са ни клали Запада ни се е смеел.Белите жени се разбра че умират за африканци.Това трябва само да ни радва защото до години Западна Европа ще се напълни с болни от СПИН.Българина трябва да е доволен от страданията на Запада защото заради Запада сме на тоя хал.Но ще пребъдем България дърпа напред а Запада потъва,това може само да радва душата на всеки истински българин!

41

Анонимен

преди 6 години

Токова години изкара човека по улиците на Европа.Дойде си у нас и почина в болница, думи нямам!Да не му се налага на човек да влезне в боница у нас!

40

Д0 41

преди 6 години

Стига лъжи! Средната пенсия в путинландия е 11500 рубли, а 15000 обезценени рубли са 400 лв. Не си ходил в Русия и не знаеш какви са наемите за душегубките в големите им градове.

39

Анонимен

преди 6 години

!? Както винаги , се казва само най-скандалното, никой не обяснява защо един 40 годишен мъж отива да мизерства 15 г. във ФРГ,

38

Любопитният керкенез

преди 6 години

До Анонимен 41Тези 12 хил. рубли колко долара са?

37

До анонимника 45

преди 6 години

Тая опорна точка другаря Кутев ли ти я спусна преди да се омагьоса с поредното шише водка. Ти дегенератино кога за последно си бил в путинова Русия?

36

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименЗнаеш ли що щото Запада е крал от същите тия Китрай Виетнам и тн.Затова са добре ама сега ония идват с лодките е.ат западните жени и ви взимат къщите.Защото искат ВЪЗМЕЗДИЕ за това че Запада срина цели държави за да е добре!Русия не е сривала нищо!