115

Анонимен

преди 6 години

2-2. след Освобождението?!България е една и е невероятна. България сама през вековете е оцеляла. Сега се опитваме да сме с другите.В България всеки от нас е човек, в чужбина- ни смятат за последна дупка в Кавала! На мен са ми задавали въпроси, на които и до ден днешен се учудвам ("Знаеш ли това устройство, което се върти с дрехите вътре? Май го нямаш в твоята държава?!")Силни сме като сме Българи! Слаби сме като имигранти.

114

Анонимен

преди 6 години

1-2 Не по моя вина и обстоятелства, за съжаление заминах в чужбина.Много е трудно в западна Европа поради единствената причина, че в България никога не сме видяли и все още не сме видяли как използват Западняците думите 'демокрация', 'човешки права' и равенство. Само парите и социалните контакти играта роля. И думата 'игра' за тях означава 'живот'. България е една от най-старите държави в Европа. Никога не разбрах защо трябваше да се присъединяваме с други държави в техните си интриги

113

26 г

преди 6 години

Престанете да плюете по Родината ни, България! Тя е прекрасно място за живеене! Всички емигранти не сте по-различни и от мутрите, престъпниците и ***! Нехаете за сънародниците си (макар и необразовани, невъзпитани и т.н.) и за Отечеството си! Покажете поне малко уважение към предците си, които въпреки несгодите са се борили за да Ви има ВАС!

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Това са пълни глупости! Побългарени писаници без основа! Пак ще повторя - ако не знеш немски всичко е ужасно трудно и недостижимо!

111

До 121

преди 6 години

Нищо добро не очаквай. Все още ни управлява партизанския отряд " Чавдар"( казваш му тодорживковчина)

110

Анонимен

преди 6 години

от началото на годината българите и румънците без застраховки не получават безплатна медицинска помощ - дори и в спешни случаи."А в същото време тръбят че са " демократична страна"

109

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости! Искам само да допълня че щом е търсил убежище в приют значе и бил на социални помощи иначе няма как да стане. Това всъщност въобще не е важно. По важното в случая е че ако знаеше немски щеше да може да си подаде за помощи и може би да беше още жив. За съжаление българина е свикнал само да 'копа' и да не мисли. Ето го и крайния резултат! И накрая, ако му беше станало лошо в Германия сега щеше да е жив. В диспансерната ни Българийка тъака ще завършат повечето "граждани"!

108

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникАй стига де!Много добре виждат и го знаят, но си действат по гьобелсовски -повтарят една лъжа 1000 пъти и балъците почват да верват.

107

Анонимен

преди 6 години

До ха-хаМу хльо друго си е да слугуваш за жълти стотинки в екарисажа на Гергов!Да те мачкат мутри..и да не смееш да гъкнеш!Друго си е ромите да те пребиват (безнаказано) и да те крадат!Уютно...патриотично...А ***?

106

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ето това е сбъднатата евроатлантическа мечта на тъпия българин !Може да спя под мостовете, но важното е, че живея в Германия, Англия, Франция ...*** парчета сме това българите. Факт !Оставихме се да ни съсипят земния рай България само срещу някакви голи евроатлантически химери ...Сега българките проституират на Запад, а българите са прошляци на Европа ...Тъжна, но заслужена съдба !

105

Циник до 129

преди 6 години

Ръб....купи и наколенки от тези на плочкаджиите!Като я лашкат отзад да не и посиняват коленете!И една ватенка....зима идва!На околовръстното е студено!Майк ти е все пак!Разбра ли ръб?Пхахаха

104

дедо Ташунко

преди 6 години

Бог да прости Христо Ванков и упокои душата му. Не се съмнявам, че съдбата му е била трагична. Съмнявам се във вестникарските приказки, че е искал да работи и не му плащали. Ако не си кадърен и не работиш качествено, те гонят със замах. Капитализъм е това и борба за съществуване! Мюнхен се напълни с некачествен материал и чашата отдавна преля. Няколко хилядарки немски мързеливци спят под мостовете, а зимно време влизат в предверието на банката, от която имат карта. Мъчно ми е за човека ХВ, амин.

103

Анонимен

преди 6 години

До *** до 126ама ти питал ли сия защо толкова често прескача до Щутгарт, или дори и не знаеш за това, не си разбрал още

102

какво да кажа тук?

преди 6 години

Щото му е било много хубаво в родината,затова избягал човека.Но нали българите не сме като сирийците,защото не бягаме от война...та кой ще ни повярва колко по-зле сме от сирийците?

101

Циник до 123

преди 6 години

Ръб....трябва да свикнеш с мисълта, че няма да си бършеш хе мо ро идите с Работническо дело , и Отечествен фронт!Пхахаха

100

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на България сега е възраждането на тодорживковщината! Тодор Живков фалира България 3 пъти, за това сега сме в такова тежко положение! Тодорживковщината трябва да бъде криминализирана тодорживковистите осъждани на конфискация и отнемане на имуществото, глоби от по няколкостотин хиляди евра да изплащат цял живот и да бъдат осъждани на затвор поне за 3 години! Само ако се справим с тодорживковщината можем да се оправим и да имаме истинска демокрация.

99

Анонимен

преди 6 години

"Редовно е работил по строежи, но често не е получавал парите си. Бил е щастлив, ако работодателят му е изплащал дори и само една трета от заработените пари."Къде? В ЕС в демократична Германия ли? Не може бъде!

98

Циник

преди 6 години

Комунисти възпитани в родолюбие ??????Нещо като дървено желязо !!!!Затова ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТА алкохолика печатар Димитров се опита на ДВА ПЪТИ ДА ХАРИЖЕ БЪЛГАРИЯ! Един път на СеСеСеРе...и един път на вечния ни враг Сърбия!!!Комунист и родолюбие!

97

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се разкараме от ЕС. Само ни крадат и обират. И убиват с отровните си продукти. Убиват морала ни, икономиката ни, тровят умовете и телата ни. Атомна бомба да беше щяхме да свършим отведнъж. А така е бавно и мъчително. Лошото е, че цялата политическа върхушка разбира всичко, но не и пука. Навремето комунистите поне бяха възпитани в родолюбие. Сега тея продават всичко и всички за жълти стотинки и розови обещания. А по телевизора гледат невинно и се кълнат в каквото им падне...

96

valeri67

преди 6 години

Щом ги е осъдил, няма начин да не умре!