75

Вай, вай

преди 6 години

Трябвало да плати 5 000 евро, горката.А тя какво точно е очаквала? Бурни аплодисменти за това, че е дарила света със своето осмо или десето дете, което веднага ще яхне данъкоплатците и ще се опита да живее така до края на дните си? А майка му ще получава ежемесечни помощи само заради това, че е натоварила данъкоплатците със задължението да хрантутят още едно гърло?Е, май че се задава краят на този филм!

74

Анонимен

преди 6 години

... от началото на годната българи и румънци без застраховки не получават безплатна медицинска помощ___________________________________За румънците на знам, но един голям процент от мигриралите в Германия български граждани са свикнали да получават не само медицинска помощ, но и много други неща, без да са плащали някога за тях и без да имат намерение някога да ги платят.На германците им дойде много, да хрантутят и обгрижват кого ли не

73

Анонимен

преди 6 години

Много *** из този сайт....хахахаИмам чувството,че са на дежурства и като хуни скачат на минуса като прочетат благ коментар за Европа.Убеден съм,че плюят европа и обясняват колко лоша е тя ,НО гледат ШЛ,а не Пирин-Монтана,шофират европейски автомобил,а не Дачия,иска им се Гучи,а не Рънърс,храната им в BEKO, а не в Мраз,....мога до утре да изброявам...Но те си искат комунизма....

72

Анонимен

преди 6 години

Който нарича България *** е прасе! И има право само на пресешки живот.

71

до 77

преди 6 години

10 години "горди членове на ЕС" а заплатите и пенсиите ни, по - ниски от африканските?-Това е защото работите колкото африканците! Като започнете да работите като европейците, тогава и заплатите ви ще станат европейски.

70

Анонимен

преди 6 години

Вчера имаше статия как 10 болници отказали лечение на българка,а турска болница праща чак линейка ! Ясно ,турската болница за пари го прави,но защо 10 наши болници оставиха жената да почине??????А вие обвинявате Германия за смъртта на този човек..

69

Анонимен

преди 6 години

do 84mnogo si prost

68

Анонимен

преди 6 години

Два месеца след като спечелил делото той отишъл в България, за да вземе някакви документи. Там обаче се почувствал зле и постъпил в болница, където починал вследствие на АДЕКВАТНАТА БГ ПОМОЩ! 13 ГОДИНИ Е ЖИВЯЛ В ГЕРМАНИЯ И НЕ Е УСПЯЛ ДА УМРЕ НО В МУТРОЛАНДИЯ ВЕДНАГА МУ НАМЕРИХА ЦАКАТА ДА ГО ПРАТЯТ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР. АДЕКВАТНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ СА МУ ОКАЗАЛИ НАШИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА НАРЕЧЕНИ БОЛНИЦИ.

67

Анонимен

преди 6 години

Средната класа в Европа се стопява главоломно!

66

Анонимен

преди 6 години

Цялата ни икономика е базирана на европейски пари и субсидии. С милионите които идват от ЕС се строят магистрали, балетни зали за обезлюдените български села, но не се използват за развитие на собсветни технологии и собствено българско производство. Всичко се внася от запада, а хората които работят по европроетките купуат западни стоки и милионите пак се връщат на Запад - по този начин ЕС стимулира производството на Запад.

65

Анонимен

преди 6 години

Единствено Русия може да спаси България от лапите на Евросъюза.

64

Анонимен

преди 6 години

До 74 - абе тикво зелена, остави ги ти руснаците - те си знаят за тях си какво им е добре и какво не. Кажи нещо за нашата евроатлантическа кочинка - от 10 години "горди членове на ЕС" а заплатите и пенсиите ни, по - ниски от африканските?

63

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименАко руснаците искат да живеят като запада значи мир на праха им!Ние не искаме българина никога не е искал да живее като на Запад!Затова и ще пребъдем!

62

Анонимен

преди 6 години

ТАКАВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП

61

Анонимен

преди 6 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излизат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

60

Демократ

преди 6 години

При Тодор Живков Бъглария беше изостанала социалистическа страна и хората нямаха тоалетна хартия и банани и не можеха да бегат на запад, а при ЕС Бъглария е развита капиталистическа страна и имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на запад.

59

Анонимен

преди 6 години

Защо винаги, се намират пеерасти, които се опитват да отклонят внимнието от нашата собствена мизерия в друга посока?Защо полугрмотници ми обясняват "колко било зле в русия", когато става въпрос за починали от мизерия българи?Държавна поръчка ли е или от някоя "неправителствена организация"??

58

Анонимен

преди 6 години

В Русия деца не умират от глад.

57

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Правешкия другар Живков и БСП ни уверяваха и все още уверяват, че при развития социализъм България била достигнала небивал разцвет. Става ясно, че върховите постижения на социализма се равняват на най-ниското социално ниво на капитализма.

56

европИдал

преди 6 години

Ай честита ви демокрация!Уж сме европейци, уж това, онова, а вижте какво става. Оставят хората да *** по улиците, некаква неотложна медицинска помощ не им се предоставя и ако нямаш осег,ровкя просто те оставят да си умреш, като куче на улицата. Даже няма и да те погледнат. След дни, ако започне да мирише на разлагаща се плът, може да дойдат и да те извозят и заровят някъде в общ безименен гроб. Едно време ги изгаряха тряповете на такива без роднини, но ьвно е по-скъпо и го спряха.ДемУкрация!