35

Сашо

преди 6 години

България ще се оправи когато спре да прилича на Русия. Само лудите искат да емигрират в Русия и това не е случайно.

34

Анонимен

преди 6 години

Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли за храна и други нужди. А членката на ЕС България след като си плати тока, парното водата, не дай си боже и наем, на пенсионер ми остават само огризките от храна които богатите извхвърлят в кофите.

33

Анонимен

преди 6 години

Бог да прости човека, но нека не генерализираме. В Германия живеят около 400 000 българи и поне 150 000 роми с български паспорти. Огромната част от българите живеят и работят нормално, плащат си данъците и осигуровките и не желаят и да чуят за връщане в България. При ромите е точно обратното, за съжаление.

32

Ханс

преди 6 години

Германия заслужава да бъде унищожена и то от собствения си народ. Добрата новина е че Германия запада, а България има лек напредък.

31

Анонимен

преди 6 години

Когато някой избие в тетрална зала 300 руснци за червените тролеи е нищо и нещо нормално, но когато в Германия намушкат двама души и вече същите троплеи започват да плюят по Запада, че нищо не ставало от него.Ами че то само от Боярищника по последни данни загинаха 74 души.За това какво да кажем?И загрижената руска власт каза, че ще държи цената на препарата евтина, за да може хората да пият, но ще следи за качеството.Тея там нормални ли са?

30

Анонимен

преди 6 години

Мдаааа... а днес отново заколение в центъра на Мюнхен. Имам чувството, че германският народ е в състояние на будна кома, дори по-дълбока от тази на българския. Тежко ни.

29

Анонимен

преди 6 години

В Русия лекар в прованса взима 400 кинта и се чуди как да оживее с тези пари. И продължава да пада рублата спрямо долара и всички цени да се вдигат.Докога?

28

Анонимен

преди 6 години

В Русия е по-зле. Даваха по руската телевизия някакъв от Иран от 2 г. живее на някаква руска жп гара и се храни само с подаяния и РФ не му узаконява пребиваването. Тоя там и ще си умре и няма да може да осъди Русия за това, че го третират като куче.Да не говорим за руските бомжи (бедняци), които ровят по кофите и се хвърлят под колите с риск за живота, за да изнудват за пари.Да не говорим пък за тези дето имат работа и пият "Боярищник",защото за друго пари няма.Да не говорим за децата просяци

27

Анонимен

преди 6 години

Ти защо искаш да емигрираш в Русия. В Русия българи не пускат, Бъглария е член на НАТО - военен блок срещу Русия. Освен това разрешение за работа там се получава много трудно, държи се изпит по език, познавене не историята, нравите и обичаите на Русия.

26

до 19

преди 6 години

Ти изобщо четеш ли какво пише,или само си проветряваш горния aнaл!?Къв комунизъм те тресе,кви 5 лева!?Баси тъпoъгълникa!

25

Анонимен

преди 6 години

Честния човек навсякъде умира:(((

24

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е ти защо не емигрираш САЩ, там нали е много хубаво и са ни партньори. Или нямаш виза а? За българите трябва виза, а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват и открито партньорите храчат в лицето на Българите. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки.

23

Българин

преди 6 години

В ЕС един българин който работи на запад в кланица или оператор в сферата на чистотата живее 100 пъти по-добре отколкото в България или Русия. Правото да работим на запад в кланиците и оператори в чистотата на Запад ни го даде членството ни в ЕС. ЕС е най-прекрасното място за живот, членството на България в ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало някога на България.

22

Анонимен

преди 6 години

Плюете запада и ЕС . Добре,никой не е съдник на никой,плюйте на воля !Чудно ми е само ,защо никой не емигрира в Русия,Куба,Китай,Северна Корея,Виетнам....,защо не учите там ?!Защо карате западни автомобили,използвате западна бяла и черна техника,западни дрехи,...гледате западни филми и слушате западна музика...Защото западният модел РАБОТИПроблемът не е в запада,а в манталитета ни !В алчността на политиците,корупцията и кражбите от властта !Западът е рай,ние не ставаме !

21

Анонимен

преди 6 години

Гастарбайтерите узбеки и таджики в Русия живеят много по-добре от нашите мизepници миячи в САЩ, Канад и западна Европа.

20

Анонимен

преди 6 години

А ти защо не бегаш в САЩ, там нали е много хубаво и са ни партньори. Или нямаш виза а? За българите трябва виза, а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват и открито партньорите храчат в лицето на Българите. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки.

19

Д

преди 6 години

Добре, че влезнахме в ЕС, та да могат нашите съграждани да спят под мостове, да чакат места в приюти и да не им плащат заработеното. Щом и в Германия, която навремето беше образец за ред, и дисциплина се случват такива нередности, какво остава за останалия "демократичен", и "свободен" свят?

18

Циник до 18

преди 6 години

В България не е така!Шивачките чакат заплати...само половин година!

17

Анонимен

преди 6 години

Ето затова Германия се превърна от примерна държава в джихадистка ***. Ето затова ще ги колят, бият, изнасилват... Защото са готови да се погрижат за един джихадист, но да оствят един европеец да умре като куче на улицата. Ето това поражда и евроскеприцизма. Ето това прокара новатя желязна завеса между източна и западна Европа. И не е само Германия, същото е и в Британия и във Франция. Посяха омраза на собствения си континент и ще жънат много отровни плодове.

16

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че е починал! Това ако е швед, ще брули от социала до дупка. А той е работил защото е българин а не :::иганин. """иганите мърсят името на България в ЕС.