95

***

преди 6 години

До ОйропИдИpacTСега в центъра ще те пребият, но за онова време, за което жалиш, можеха да почукат на вратата ти в 2 часа през нощта и повече никой да не чуе за теб. Вярно , че имаше копанка с храна за всеки, на на каква цена! Предпочитам да съм свободна, отколкото сита. Бройлерите може би са на друго мнение.

94

Анонимен

преди 6 години

Абе какво пак ви избива на комунизъм бе хора?Тук пише за човек който е бил бездомник в Германия и е починал вследствие на нелекуваното си хронично заболяване.Къде видяхте комунизъм и тука бре!?

93

Анонимен

преди 6 години

Преди говореха за Румънци и Българи че източвали Социалната им Система а сега за 3 000 000 Бежанци мълчат като *** ***

92

Анонимен

преди 6 години

Да станеш Бездомник и то са живееш на улицата като местните им Клошари е най долното нещо на Света , как Бежанците им дават Жилища и пари за него няма сам се е прецакал

91

COPY-PASTE

преди 6 години

Пак ли копира и постави наготово от Дойче веле , че ти идна буква не си написала глупав е тоя дето ти дава Заплата

90

Циник до 112

преди 6 години

Безмерната тЪ потия на мързелашките червенокаскетници е обединяващата им обща черта! По нея ще ги познаеш!Като червения хе мо ро ид - дето е свикнал да бърше сел ския си *** с Работническо дело и Отечествен фронт!

89

Циник

преди 6 години

Няма да спра да се дивя! Колко трее си тъ П та да не разбереш колко "безплатен" беше цоциализма на правешкия чобанин....дето финансираше рая със заеми от Парижки и Лондонски банки! Колко трее си тъ П да не виждаш, че България осъмна през 89 безнадеждно изостанала от съвременните световни икономики! Колко трее си тъ П да не виждаш, че бившите комунисти я оглозгаха до бял кокъл...и продължават да гризят кадавъра и!Колко трее да си тъ П !??????????..?

88

Анонимен

преди 6 години

Сега е по-добре от преди!!!Има банани, тоалетна хартия и се правят прайдове.Да си 0братен сега е най-естественото и модерно нещо, а да си хетеро е демоде.Жените се еманципираха и не искат да раждат и не искат семейства. По им е добре по кафета, шопиннг с приятелки и да изчyкат някой и ако изкарат някой лев с оная си работа още по-добре. Сега няма ценности, но пък има двуличие, лъжа и прецакване.И поради тези причини и много още други 0рките са поканени да ни завладеят с прираст при това.

87

Меркел

преди 6 години

Няма пари за всички които които искат помощи. Трябва да избираме между "бежанците" които поканихме да идват кой откъдето иска, и хора от източна Европа. Така че избираме всички араби и терористи, тези от източна Европа не са ни никакви. Да се оправят.

86

Анонимен

преди 6 години

До ОйропИдИpacTКакво му обясняваш, той много добре знае, и е поне на 50 години, кой знае колко партийни школи е изкарал и е писал хвалебствия за партията, сега е пръв евроатлантик и бард на евроатлантизма освен това е и отракан - "социалната мизерия е пълна и в момента", аме преди не знае какво е било, но и в момента е социална мизерия като при преди 89та, но сега имаме бевепе и магистрали - ерго при евроатлантизма сме много добре.

85

ОйропИдИpacT

преди 6 години

до: 100Да се беше родил по-рано и щеше да е видиш. По бай Тошово не беше цвете, но такова нещо, като сега не е било. Питай по-големите да ти кажат имало ли е престъпност, безработица, кражби, убийства и др. подобни екстри на демокрацията. Питай ги дали някой е умрял от глад или липса на лечение тогава. Имаше безплатно образование, здравеопазване, наука. Живееше се бедно, но вратите на жилищата не се заключваха, защото не се крадеше. А сега на центъра ще те пребият и ограбят и изнасилят!

84

Анонимен

преди 6 години

Аз съм добре, на 4 хилки съм при демокрацията.

83

Анонимен

преди 6 години

Днес живееме добре, имаме тоалента хартия и банани а преди 89та години хората са живеели зле защото са нямали тоалетна хартия и банани.

82

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та деца не умираха от глад и пенсионерите не ровеха в кофите.

81

До 98

преди 6 години

Вижте,аз лично не съм видял България в по-добро състояние от сега ! За жалост социалната мизерия е пълна и в момента,но като инфраструктура,облик,БВП,работа,заплати е по-добре от всякога.Преди 89г. Не коментирам,малък съм

80

Анонимен

преди 6 години

За тринадесет години не е изкарал пари за една стаичка??айде нема нужда,починал лека му пръст ама ми писна всекви неудачници да ми се представят като някакви мъченици,иначе познавам един който след 20 години в САЩ си дойде гол като пушка ШОТ ПИЕНЬЕТО НЕ ПРОЩАВА КЪДЕ И ДА СИ!!

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Драги комунисти,заради вас сме на кота нула в момента."---Трябва да пишеш:"ДРАГИ КОМУНИСТЕ БОКО ТИКВИН, заради ТЕБ сме на кота нула в момента".

78

Анонимен

преди 6 години

Христо - българин? Хайде, бе! "Български" - може.Щом публикацията споменава "всички българи и румънци" и "социални помощи", разбирай, че става дума за български и румънски ***.

77

Анонимен

преди 6 години

Драги комунисти,заради вас сме на кота нула в момента ! 45 години крадохте,след това си произведохте алтернатива и продължихте да крадете ! Внедрихте в народа покорен манталитет и мислене и го направихте РОБ !Но чашата започна да прелива и след като Европа ни освободи от оковите на комунизма може да потърсим по-добър живот извън територията на олигархията,корупцията,простащината и диващината!По-добре да гледам гей парад,отколкото 19 годишни гейове в поршета с номер СВ 99999 АК

76

Анонимен

преди 6 години

Ако беше арабин,щеше да има обзаведен апартамент,безплатен курс и безплатно отопление и карта за транспорт