115

Анонимен

преди 6 години

"Бодро маршируващи деца и обучение по стрелба като част от учебния процес: това, което на мнозина източноевропейци им звучи като мрачен спомен за недалечното комунистическо минало"Само няколко статии по-надолу, четем следното заглавие: "Всяко българко дете между 9 и 17 г. виси в нета!". Това е демократично, нали така дойче веле? Навява едни радостни мисли у източноевропейците.

114

Анонимен

преди 6 години

Който е от село да си стои на село и да не довлича нечистоплътното си (екологично) тяло в града, МОЛЯ!

113

Циник до 131

преди 6 години

Така е байно....сега ще трябва да работиш "наистина" не "наужким"... свърши тази... да лъжеш , че работиш... и да те лъжат, че ти плащат!Екологично чисти чернобилски марули...и всичко "безплатно" на кредит от гнилите капиталисти от Лондонските и Парижки банки!Как пък само у нас не изпу кахте тва комунистическите въ шки?

112

Анонимен

преди 6 години

Гледам, много ви допада военизирането. Вземете се запишете доброволци в сухопътните войски, търсят хора. Патриотизма го покажете с дела, не с писани по форумите и цъкане на плюсове и минуси. Бутате учениците напред, защо? Дайте личен пример на децата! Поведете ги вие, щом сте мъже!

111

Хм

преди 6 години

Забелязвате ли как патриотичното възпитание се обявява за комунистическо?То напоследък всяко нещо проблемно за властта се категоризира като такова,пък ако ще при самия комунизъм да е било непознато или да не е съществувало още!Да не би патриотизмът да е измислен от комунистите?Даже по онова време имаше друг лозунг-за пролетарски интернационализъм,един вид глобализъм,ама комунистически.От друга страна,разбираемо е защо някои се опитват да трупат актив от "борба с комунизма"-нямат други идеи!

110

Анонимен

преди 6 години

До *** до 119Не, бе! Лоботомирани има само в "Полет над куковиче гнездо". Това е не леко операция и струва пари. Човекът си е просто тып по рождение, но с компютър. Едно чимпанзии може да направи същото, което прави той. Само, че с банана ще се отнесе културно, няма да го цапа...

109

до 128

преди 6 години

До АнонименНищо не се е променило куха главо слънчасала! :) Виктор Орбан си е бил антикомунист и не се е проименил! :) Променили са се мозъците на слабите същества (като теб), защото вие не може да мислите и медиите ви мяткат на върбата както си искат. Защото сте лузъри и живота ви няма смисъл! Защото сте потънали в собствената си духовна нищета и ви мързи да мислите и действате! На В. ОРбан не му яжте колаките! ЧОвека си е ОК! :)

108

Анонимен

преди 6 години

Логиката: "беше мизерия, но безплатна" не я разбирам.

107

Анонимен

преди 6 години

До до 100Носталгия по комунизма е твоето. Представям си как си се развил. Във всеки случай си се развил с помощ. Привързаността ти към "безплатното" те издава.

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120Трябваше, за пълнота в ситуацията, да кажеш, че Виктор Орбан беше ярък и безкомпромисен антикомунист! Как се променят нещата!Обратните примери можеш да видиш у нас колкото щеш - деца на бивши партийни величия, самите те - комсомолски дейци, днес са си запикали очите, както елегантно се изразяват в моето родно градче. И са бизнесмени, индустриалци, търговци, журналисти, абе - елит!

105

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

хората които са учили при живково време имат по вече знания от колкото сега това е факт сравнете вашите знания с децата ви. нямаше бедни и богати имаше средна класа отивахме на море курорти почивни станции-болни-санатор. които бяха безплатни.сега демократичен капитализъм.съществува глад мизерия безпаричие сами се продаваме като роби.на западните капиталисти младите момичета доставящи удоволствия на тези капиталисти (***) говоря само за българия мен ме е яд като говорят и пишат щуротии

104

Анонимен

преди 6 години

Хайде да погледнем и нашата си кочинка. Живея в близост до националния стадион "Васил Левски". Следобяд ще има мач ЛС-ЦСКА. Ако знаете само какви псевдочовешки същества се мъкнат из улиците и какво оставят след себе сище ви настръхнат косите. До един са българи и на хартия християни.

103

Факт

преди 6 години

Нека видим на кого пречи патриотичното възпитание и ще разберем проблема!Апологетите на наднационалното общество,хич не го правят безплатно-всичките са на служба на еврейски организации!Естествено,лидер е Соросовата.Обаче се оказва,че тея старателно пропагандирани неща не важат за самите евреи-те са най-големите националисти и ксенофоби!Как така за всички други ценностите да са едни,а точно за тия,дето ги налагат-други?(риторичен въпрос)

102

до 100

преди 6 години

До АнонименКефя се, че беше безплатно и не само военното обучение! :) 11 години тренирах лека атлетика също безплатно. Всички кръжоци и занимания бяха безплатни! Спортни зали, стадиони, стрелбища, муниции, спортни лагери, пътувания, хотели - всичко беше безплатно! :) Всеки се занимаваше с нещо интересно и се развиваше! :) И станахме личности приятелю :) И за теб също има шанс, само трябва да си промениш лузърското мислене :)

101

Анонимен

преди 6 години

А при комунизма в София долитаха ли американски сенатори да "съветват" Тодор Живков когато Бъглария трябваше да решава за енергийни проекти?

100

Циник до 119

преди 6 години

Колега - този с бананите е лоботомиран ръб...внук на текезесарски профпредседател!:-)

99

Анонимен

преди 6 години

Демократични сузанитки и герита или "комунистките" на снимката, "комунистическа" казарма или меки китки и лигльовци. Страшно труден избор, чудя се как така Орбан е избрал "комунистическите" мерки.

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 96Подозрителен си ми с тези банани, че в добавка - тоалетна хартия! До не ги използваш по нетрадиционен начин? Защо не пищиш, че нямаше маNго, киви, маракуя, тамаринди, питахая, личи и куп още неща? А ти едно и също! Но поне уверено намираш текста, копи и пейст! Умничето ми! Хайде сега, вземи банан, по-голям и го пъхни, където знаеш! В устата, ти какво помисли?

97

Анонимен

преди 6 години

Дойче Веле с истеричното си поведение към Орбан и обявяването на реда и дисциплината сред децата като комунистически мерки, без да осъзнават трупат точки в полза на комунистическата система.

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109 Какво ще стане?16-годишни момчета по 70-75 килограма ще се обаждат да плачат на майките си да ги вземат защото е гадно....Какво друго ще стане?