15

Циник до 15

преди 6 години

Аз изкарах 27 месеца в Елхово!Кашиците не се впечатляваха от "физически добре подготвени" корави копиуета бяха!Не те знам....ама посред зима - за наказание ( че не сме си взели химическите плащове ) сме правили 50км. Марш на скок!И аз дълги години съм тренирал карате....ама казармата те калява - в много отношения!

14

Анонимен

преди 6 години

Първо това не е комунизъм ,а унгарски,полски и турски национализъм.Като гледам авторката и възрастта и се чудя къде е виждала маршируващи деца?По военните академии в САЩ също си маршируват и в момента.

13

Анонимен

преди 6 години

До 9 Това че си минал казарма , не означава че си супер боец. Аз ако тренирам бойни , а ти бягал по плаца, като *** ....Ще те сгъна за нула време. Даже няма да те усетя. Това е работа на службите да пазят и да следят ...За това на наши съграждани им се плаща по 2к заплати и носят автомати.

12

Анонимен

преди 6 години

Най-опасният рецидив от времето на комунизма е тенденцията днешните жени да не се обезкосмяват.

11

Анонимен

преди 6 години

"обучение по стрелба като част от учебния процес: това, което на мнозина източноевропейци им звучи като мрачен спомен за недалечното комунистическо минало..."Ако някой твърди, че тогава се е кефел повече да прави контролно, отколкото да разглобява автомат и да гледа какво има вътре или да заушва с длан дихателя на противогаза на другарчето, то той е лъжец.

10

Анонимен

преди 6 години

Щом не удисва на ЕС толерасите става комунизъм.На мен ми прилича на Унгарски Национализъм.

9

Хайде,хайде,

преди 6 години

Опитахме вкуса и на комунизма и на капитализма.По- горчив вкус от този на дивия капитализъм- няма.Уродлив и античовечен.При комунизма живеехме много добре и спокойно. Сега живеем в деветия кръг на ада.Милиони хора си спомнят за мрачнияпериод на соца с носталгия.

8

Циник

преди 6 години

Мда....представям си как алахакбарец налита на швед ( например ) и шведа се отбранява с плюшено мече и знамето на дъгата в ръка

7

Анонимен

преди 6 години

ПобърканИ военни . От военни нищо добро , не ни чака. Войната е лошо нещо с лош край. Фанатични те напъни на някой да вкарат Европа във война за сега са неуспешни. Хората вече са доста по умни от преди 100 години.

6

Анонимен

преди 6 години

И комсомолки да се събличат...

5

До 1

преди 6 години

Маймуняк, пиши на кирилица! Всички се досещат, че си неграмотен. Бъди, какъвто си!

4

Циник

преди 6 години

Каква по-нормална реакция , когато враждебни пълчища от Африка и Азия заливат Европа? Когато 15 годишни афганистанци и африканци със списък на повече от едно убийство зад гърба си идват в страната ти - с корана под едната мишница, и ножа под другата? Не само, че е правилно - но определено е и нужно! Европейците заприличаха на стадо за заколение! Тарамбуки от всички световни помийни ями ги избиват - както, и когато им кефне!

3

Анонимен

преди 6 години

Зорошоиден лъжи за комунизма нямат край.

2

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм не може да има, винаги ще има един който ще е по-равен от другите...

1

Анонимен

преди 6 години

GOICHE VELE GNUS I VONQ NE MISLETE ZA DOBYR JIVOT A SE STRAXUVAITE OT KOMUNIZMA DETO GO NQMA NIKYDE