175

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 173Ако говориш за българската армия по времето на фараоновата династия въобще си страшно много далеко от истината! Кеча (строителни войски - най-многочислен) за две години виждаха само кирки и лопати. А останалите подразделения на амията ни се бяха прославили с просташко юркане/бой/извращения от всякакъв характер и кражби от командирите! Пак помисли!

174

до Екстремист

преди 6 години

Нямаш мрачни спомени от преди 89-та, защото още си стискаш пъпкитe cyтрин...

173

Shopp™

преди 6 години

Интересно ми е като толкова харесвате Путин, Орбан, Ердоган, ако трябва и БГ да тръгне по тоя път, кого ще назначим за "баща на нацията"? Или българските "националисти" искат да са деца на Путин?

172

Shopp™

преди 6 години

Национализмът означава след 10-15 години да имаме междунационални войни и да се избиваме като кучета, както е било преди 100-150 години. Национализмът изглежда хубав само отвътре, братски нации НЯМА.

171

Анонимен

преди 6 години

Браво! Това е бъдещето на Европа! А не загниващият запад!

170

Анонимен

преди 6 години

За българите комунизъм означава държавност, строителство, развитие, сигурност, а евроатлантизма и либерализма е символ на разруха, грабеж, беззаконие. Не се напъвайте ДВ...

169

Голям прос

преди 6 години

Те сега сами се обучават с ножове, утре с пистолети ще вилнеят в училищата като във ФАЩ

168

Анонимен

преди 6 години

Ако не се адаптираш към променящите се условия-умираш. Ония gадove в Брюксел мислят да векуват там и треперят от всеки повей на промяна. Но по-велики сили от тях ще ги пометат един ден. И ще дойде времето на своевременно адаптиралите се

167

Бай Колю

преди 6 години

Ей, големи напъни да се изкара настоящето много по-прекрасно от миналото най-вече чрез оплюване на последното. Ние дето преди не бяхме нито на върха, нито на дъното и сега сме си все там по средата. Преди имаше и хубави и лоши неща, и сега е така.

166

Циник до 201

преди 6 години

Ръб...откога Хитлерюгенд е комунистическа?

165

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ Е, ЧЕ СЕ ВРЪЩАТ ПОЛЕЗНИТЕ НЕЩА ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА.

164

Анонимен

преди 6 години

Откакто свят светува младите биват подлагани на военно обучение. Само робите не. И само на робите не е позволено да носят оръжие. Направете си сметката и преглътнете горчивата чаша като изтрезнеете от либерализма. А никое опиянение не е вечно.

163

сарказъм

преди 6 години

Мрачният спомен на източноевропейците за комунизма?!?Безплатното и достъпно за всеки човек здравеопазване - много мрачно ми звучи.Безплатното образование и то ми звучи мрачно.Границата се пазеше с оръжие...Голям "мрак" беше...

162

До Анонимния

преди 6 години

БОЛШЕВИШКОНАЦИСТКИТЕ истерии- - -Ти май си от онези "дървуни философи" с промити от мумията Срс младо поколение, което и понятие си няма каква е разликата между комунизма и национал социализма!?Разликата между едната и другата идеология е огромна.Аз например подрепям християн-демокрацията в автентичния и вид!, ако това въобще ти говори нещо!)))))псНищо лично!

161

Анонимен

преди 6 години

Само мога да си представя какви са преобладаващите коментари,надошли са всякакви 'православани борци'да бранят рОдината,а пък иначе от другата страна залупените толерасти така и не разбраха че само наливат вода в мелницата, но не на патриотичните а на откровено БОЛШЕВИШКОНАЦИСТКИТЕ истерии по източна и не само Европа!Другари, обаче трябва да знаете че разликата между коминтерновци-интернационалисти и либерални бранители на "бежанци"е само в ИМЕТО,ИДЕОЛОГИЯТА ВИ Е ЕДНА,преклонение пред чуждото!

160

Helleborus

преди 6 години

Предназначението на държавата е да пази външния свят такъв, че човек сам да избира вътрешния. Да те защити от насилие, за да може по съвест ти да живееш, да се занимаваш с наука, да пишеш учебници, да създаваш училища, да възпитаваш децата си. Но тя днес работи на принципа на мутрите, на които плащаш, за да те пазят от други мутри, обаче и едните и другите са еднакви. Но най-големият проблем са хората, които не се борят за свободата си, а искат да бъдат водени, понеже не познават себе си.

159

Helleborus

преди 6 години

Отново ще кажа, че хората са се обединили в държава, не за да я питат как да мислят. Те и преди това са знаели как да мислят, защото всеки родител е оформял по съвест ценностите на своето дете. Държавата е създадена, за да пази точно тази свобода, от външни хора. Но вътрешните хора станаха толкова опасни, колкото и външните. Защото вместо да пазят свободата на хората, те им я отнемат. Не ползваме държавата по предназначение, тя се е превърнала в диктатор, подобен на онези, отречени от историята.

158

Helleborus

преди 6 години

За съжаление хората не разбираме какво точно означава свободата. Когато се борим с една окупация, се прехвърляме на друга. Не е проблема какво точно пише в учебниците, защото и без това никъде не пише истината. Нито теорията на Дарвин е вярна, нито пък представянето на един създател, който е на подчинение на министерство на образованието или на официалната държавна църковна институция, която е сраснала с политиката. Свобода означава преди всичко правителствата да не диктуват "ценности".

157

Анонимен

преди 6 години

това се нарича нескопосана пропаганда! фалшива новина на още по-нескопосания либералски жаргон

156

Анонимен

преди 6 години

Да плашиш българите с комунизъм все едно да плашиш куче със салам. От комунизъм ги е страх само бившите комунисти, които разграбиха България и нарязаха заводите за скраб, а сега ревът че нямат достатъчно роби-Огнян Донев Домусчиев Прокопиев Пеевски всичката крадлива ***