95

Циник до 103

преди 6 години

Благодаря за идеята!Прага - там ще мога да хапна и пийна...без да гледам грозните нагли mорди на утайките от Африка и Азия!

94

Анонимен

преди 6 години

Младите момичета трябва да изучават яката дупара, сузанита, златките и биг брадър. Каква е тази дисциплина на снимката? Това е някакъв комунизъм! Пфу!

93

Пурку

преди 6 години

Странно защо нищо не се споменава за образованието в Украйна и как учат децата, че един военно престъпник е национален герой!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Явно много се е сговнило положението с либерализма и евроатланнизма, щом всеки ден ни плашат с комунизма!

91

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката е недопустимо! Веднага да започнат да ги учат как да станат кухи "плеймейтки", това вече ще е демократично!

90

Анонимен

преди 6 години

Накарайте сега учениците да отидат на военен лагер- да козируват, маршируват, да ги събуждат през нощта, да лягат и стават по команда, без таблети и лаптопи и вижте какво ще стане!

89

Анонимен

преди 6 години

Една много смешна и тенденциозна статия! Нали виждаме какво става с младите и децата днес! Не е повод за сптимизъм.

88

Анонимен

преди 6 години

Пак картинка за чудо и приказ - момиченца бият барабанчета, нашето кадърното пише, че стрелят с автомати! Кога бе, моме, ще се научите да работите? Срам ме е за вас!На темата! Американчетата направо вземат пистолета и гърмят по съучениците си. Показват им (а и на нас!) само филми с реки от кръв, стрелба, взривове, фалшива история! Марихуана, екстази, синтетика - на всеки ъгъл! Огнестрелното оръжие е три пъти повече от населението!Аз адмирирам Орбан! У нас трябва да има военно обучение, скаути

87

Дойче Тоалет Папир

преди 6 години

Къде са ку рвенските облекла и разпуснатото поведение на ученичките на снимката? Това е мрачна препратка към комунизма!

86

ДАЙ МАША

преди 6 години

2045 година - Руснаците пак са обсадили Берлин - един руснак се изправя и казва - Немецо Предай се .В окопите на немците - Асан се обръща към Осама - И сега от къде да намерим Немец ?

85

До 92 и 96

преди 6 години

Така е за съжаление. Имам близък приятел, живеещ във Висбаден. Със съпругата ми ходехме до там или отсядахме във Франкфурт за 3-4 дни през август. Централна Германия е разкошна през лятото: хубаво време,бира, хубава храна, спокпойствие, чисто... НО! Тази година ни каза: по-добре не идвайте, вече не е същото. И се видяхме в Прага.

84

Анонимен

преди 6 години

Предишната система всъщност имаше много положителни черти.Аз от около 20 г. не живея в БГ и от няколко живея в Британия, преди това живях 13г в северна Италия и мога да кажа, че наистина има нещо много гнило в капитализма и демокрацията.Почти всеки ден чета във вестниците за убити деца, жени , от британци, а да не говориме за педофилите в парламента и ТВ бизнеса.Решението е социал демокрацията, като в Скандинавия, а дори и бившета Югославия беше управлявана на подобен принцип.

83

Анонимен

преди 6 години

В статията на дойче веле прозира недоволството на запада, че източноевропейска страна учи децата си на патриотизъм, дисциплина и защитаване на държавата си, вместо да ги учи, че страната им е тоалетна, която трябва да напуснат и да станат евтина работна ръка в Германия.

82

Анонимен

преди 6 години

До 7Кефиш се, че военното обучение било безплатно? Това ли са ти приоритетите? Да те накарам да шинираш пострадал- нищо няма да направиш. Да те питам при няколко ранени на кого и как ще окажеш първа помощ- няма да можеш да ми отговориш.Единственото, което ни научиха, беше да козируваме, да се подчиняваме, да изпълняваме нареждания, по 30-40 пъти да изпълняваме дадено действие, да лягаме, ставаме, храним се, обличаме се и пр. по команда. Това ти е харесало.

81

Анонимен

преди 6 години

Освен че маршируват и изучават стрелба и военно дело в в кадетските девически училища в Русия учат френски, танци, обноски и етикет в обществото и поведение на приеми.

80

Циник до 97

преди 6 години

Абе глу пак... пак ли се разсмърдя!:-)

79

Анонимен

преди 6 години

А яката дупара кой ще я бара докат маршируват!

78

Анонимен

преди 6 години

При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад, а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на запад.

77

Циник до 92

преди 6 години

Живея вече години във Франкфурт Заксенхаузен....прав си !!!Тотална отврат!!Ци га ньори от цял свят!Нагли...и грозни!Германия си отива....а с нея и Европа!

76

Анонимен

преди 6 години

Орбан затяга дисциплината и усвояването на умения в унгарските училища, а демократичните медии го обявяват за комунист. Изводите оставям на вас.