155

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 174Къде видя маршируващи на снимката, бе пеdофильче? Очаквам отговор "Където видях и дебелата гаубица с лупата!". Море, да ми паднеш!

154

До №159

преди 6 години

До НЕУКИ ЛЮДЕ!Това по-учен ли те прави? И ти си горд с потресаващата си политкултура? Добре тогава: франкизъм, салазаризъм, куислингизъм, хортизъм, тисизъм, усташизъм, манерхаймизъм, айзсаргизъм, цанковизъм... На всяко кръвопийско добиче ли ще кръщаваме идеология?Отрепkа!

153

Анонимен

преди 6 години

Преди време имаше клубове по стрелба към училищата. Имаше военно обучение - учеха ни какво да се прави при различни аварии, земетресение, наводнения. Как се оказва първа помощ. Мисля, че на децата ще им е интересно.

152

Край

преди 6 години

Орбан искал програма за "патриотично възпитание и отбрана на родината" и това било много лошо. Аз като от години викам че трябва 6м. интензивно военно и ПАТРИОТИЧНО обучение за българските момчета - това също било много лошо. Кой щял да ни напада. Абе глави празни ние ВЕЧЕ сме нападнати и ни превземат - след 20г. ще сме малцинство в страната си. Питайте в Нова Загора, Лом, Видин, Асеновград, Сливен Катуница как е на ФРОНТА че утре ще е пред вашата врата.

151

Анонимен

преди 6 години

Поредният смешен плач на комунистите неолиберали от Дойче Веле. Дори не изтърпях да им дочета до край тъпотиите.

150

Анонимен

преди 6 години

До риторично 182Нещо май стана развален телефон. :))))) Аз лично съм от хората които най-често се изказват против фараоновото минало на Янкоту 1ви! Също така "не гоня" а призовавам нормалните българи да почнат да напускат диспансера в който живеят.

149

риторично

преди 6 години

До 178Къде ще ида си е мой проблем, вече не стрелят по границата.Пък това кой колко е "тъпичък" е спорен въпрос, защото 1 нормален спор не можа да проведеш без да ме гониш от Бг, без да използваш обидни квалификации и без да хвалиш светлото комунистическо минало. Толкова ти е ограничен кръгозора, че дори не можа да проследиш кои постове са мои. Но такива тесногръди бяхте някога, от партийната повеля по- далеч не виждахте, такива си останахте и след 30 год. Глей си краставиците!Венсеремос!

148

Анонимен

преди 6 години

До 178Ама ние всички сме ограбени от диктатурата (комунизъм - дръжки) както и ти! Аз лично не съм срещал по-*** бабугери от нашите (казвам го и съм човек около 6о-те). Не може да не си крайно *** за да не се усетиш и мятат имането ей така. А колкото до обучение по стрелба - в повечето случаи си беше с халостни патрони. Бойните бяха някъде от порядъка - 2 на човек. Голямото обучение - смях!

147

Циганин

преди 6 години

Орбан постояно се опълчва срещу правилата на ЕС и не се страхува от Брюксел ,а и води собствена политика и си получава еврофинансиране.

146

Анонимен

преди 6 години

До до 171Какви куфарчета? Нъл съм лузър и *** пращаш у Америка да бера ягоди.Ти кажи за милионите българи, които прокудихте от Бг и не остана кой да се запише в армията, кой да работи във фирмите на комунистите с куфарчета, деца не останаха

145

ДО 165

преди 6 години

Съдейки по забавеното му умствено развитие, самият другар Живков е бил недоносче.

144

Анонимен

преди 6 години

Ох на батко, ще им приготвя една инвазия отзад с дебелата гаубица на тия маршируващите на снимката.

143

Анонимен

преди 6 години

До 166Екологично чистите краставици ги остави. Върви се запиши пешак в армията, нали много ти допада военното. Дай пример на децата! Поведи ги като патриот!

142

Анонимен

преди 6 години

Полската история започва с княз *** през 10 век. После изчезват като държава до края на Първата световна война.

141

Анонимен

преди 6 години

До до 145Тоя капитализъм нали вие го направихте! Нали си раздадохте куфарчета помежду си и от комунисти станахте капиталисти. И милиони българи избягаха от Бг.

140

редник

преди 6 години

Мрачно е сега! Няма комунизъм от 27 години !

139

Анонимен

преди 6 години

Запада подкрепяше Полша и Унгария през комунизма като борци срещу СССР, а те са си националисти и фашисти при всички режими. И при режима на Европейския съюз са националисти и фашисти.

138

До всички другари

преди 6 години

Другари,Да си спомним крилатите думи на другаря Живков и негов последен завет към българския народ:"СоциализЪма е едно НЕДОНОСЧЕ!"

137

до 162

преди 6 години

Че ти смятал ли си консервните фабрики ако изнасят както преди?Или селското стопанство ако беше живо.Това не им е изгодно,те за това и онази я сложиха да преговаря ,че видиш ли да не се надигне от покорения свят нов суперпроизводител.Орбан им виновен ,че си пази хляба на гражданите ,че то да не е тук да се надскачат като рибки кои ще вземе хонорара за предателство на интересите.

136

Циник до 162

преди 6 години

Изнасяха..да ...за СеСеСеРе....на бл ядовете не им пречеше - ако в консервата с боб...имаше малко плъх!