77

Анонимен

преди 6 години

Кирчо, Симо и сие харесват само другарката Йотова, но тя сега е заета за поста вице, следващия път ще я пратим комисар стига да знае френски език да не се излагаме пред чужденците поне откъм глаголяне

76

Циник до 81

преди 6 години

Виж имаш ли роднински връзки с...ъъъ..Туск например !Така се става евродепутат!Поляците не искат в Полша да го пуснат - но Брюкселската мафия го харесва...и си го държи!

75

1221

преди 6 години

Тази и в суратя не е бива пък камо ли в главата единствената причина да е там е заради жидомасона Дол .

74

ист

преди 6 години

Предпочитам да слушам Митьо пищова, вместо Сандю Симов. Другарят използва 10 изричения по всички теми.

73

измамен вот

преди 6 години

До Запознатето за какви депутати сме гласували - за техните хора!!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Някой да каже, как в България, може да се стане евродепутат на 30г. Защото жена ми е била съученичка с г-жа Габриел, не е по-глупава и по-грозна от нея, но даже не работи в държавната администрация, нищо че е завършила МИО в УНСС!

71

Циник до 73

преди 6 години

Зае би!Всички тарикати в Брюксел са такива!Скивай Мартин Шулц - навремето Леонардо е събирал "такива белязани от бога ***"...сега ни управляват!

70

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата анти българска партия. Пред фактите и боговете мълчат. - празни магазини, сирене се яде вторник и петък. Цялата българска продукция се изнася за Русия. Чака се да ти прекарат телефон 20 години.- фалит на държавата, Виденов. Даваха ни купони да ядем хляб- Кредитните милионери- създаване на ВИС и СИК. Ликвидирането на Луканов (убийство на политик!)...- заменки декар на морето за декар в някое дере - Фалита на КТБ - издигане на Пеевски (изобщо човек като Пеевски в редиците)

69

Анонимен

преди 6 години

Чуйте как говори английски на афера.бг

68

не ни трябва!!!

преди 6 години

До *** до 68ХУБАВАТА СТОКА ЗА ПРОДАН!!!

67

колко ги е яд

преди 6 години

***, че не са на софрата.... ами вие бе, вие ли сте кадърни? евролъвицата, или стрина Корнелия? или алкохолика? то за тва нямате 1 градски кмет! а премиер - кога? един *** само пласирахте заедно с няколко хрантутника...

66

Циник до 70

преди 6 години

Долния коментар забравих да го сигнирам!Та да си дойдем на думата - Стани-шеф без ден трудов стаж...оглави евросоциалистите...какво да говорим - търтеи гнусни!

65

Koko

преди 6 години

Добре де аз ако напиша "куха лейка" ми триете коментара, а вие го слагате в заглавието си. Няма справедливост на този свят. Ето затова сме на този хал, защото десетки години ни цензурират кулаци, с големи селски глави и месести червени бузи, без образование и ценз.

64

по стар оби4ай

преди 6 години

До ЦиникВЕРНАТА НЕКАДЪРНИЦА ПОД ЕГИДАТА НА БКП-то и ГЕРБ..........

63

до 70

преди 6 години

В Брюксел преследват само такива като Орбан...дето говорят неудобни истини!Мейн стрийма яко се подържа - кой беше с расистките изказвания против азиатците дето пак си го оставиха - да руча!

62

Циник до 68

преди 6 години

Тепърва г-жа Габриел ще се "ползва от плодовете на положението си"! Честно???Завиждам и! Луда пара - да си носи костюмчетата...безброй привилегии...безброй връзки...за ПРАВЕНЕ НА НИЩО!Свършиха се българските българи - назначаваме "вносни"

61

до 68

преди 6 години

хубаво копвате бивола, ама защо ченгесарският фейк сайт не представи тези "доказателства" за далавери на булката пред ЕК, за да й спрат кандидатурата? Или бълваме помия само?

60

Анонимен

преди 6 години

МАРИЯ ГАБРИЕЛ БЕШЕ ИЗДИГНАТА ОТ ГЕРБ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ КОГАТО СЕ ОЖЕНИ ЗА ТОЗИ ГАБРИЕЛ-ДЯСНАТА РЪКА НА ЖОЗЕФ ДОЛ. И ЖОЗЕФ ИМ СТАНА КРЪСТНИК, А СЛЕД ТОВА ЗАПОВЯДА НА БОРИСОВ ДА Я ВКЛЮЧИ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ.ОТ КЪДЕТО ДА Я ГЛЕДАШ-РАБОТАТА Е РОДНИНСКА.

59

Повече от стокиране

преди 6 години

Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ. , нейният брат Борис е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад . И в момента там се продават свободни апартаменти. Цените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.

58

пацо

преди 6 години

До Анонименех,как ни оправи БКП/БСП,СЛЕД 1989 Г.,празни магазини,1997 г. Жан ,фалит на България,Орешарски,Сергей,-пълна изолация на страната/с изключение от Русия,което е и нормално/спрени европари-аферите Батко и братко,още искате ли,