57

До 50

преди 6 години

Евала! Това е правилния начин - с обиди! Не нито една от тях не е в парламента, но това не ми пречи да се боря да живея по-добре, вместо само да мрънкам и да обиждам и все някой друг да ми е виновен! Остани си със здраве!П.П.: "*** народ, слаба държава!"

56

Гротеска

преди 6 години

Тази е пълна соросоиднаа ***! Много показателно, че на самото изслушване говореше на френски. По протокол, всеки комисар си говори на родния език. Подобни крави като тази, презират България. За нея ние нормалните граждани сме отрепкии, които просто и дават шанс да бъде евро-нещо си.Това е новата номенклатура, която презира всичко българско и родно.Това са новите господари, на "предвидените за роби" българи!

55

Анонимен

преди 6 години

ТОМА БИКОВ КОЛКО ПАРТИИ ИЗМЕТЕ И КОЛКО ХМ ХМ ХМ ИЗЛИЗА

54

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--51;Комунистическатая простотия е неизмерима.

53

Циник

преди 6 години

Поредната некадърница на "топло" място! Посочете ми поне един от "партийните избранници" в Брюксел направил нещо "осезаемо" за Европа...или България.Чета клакьори мижитурки на най-сладката ясла ...със сигурни пенсии от 3 - 4 000?...за които даже да мечтаете ви е забранено! Стани-шеф..КУРумбашев...БАРЕКОВ( да ме прости господ) по долна плява - с лупа трябва да търсите! И тая опортюнистка с модерната фамилия ще ни оправя!СМЯХ!

52

Анонимен

преди 6 години

ВЕДНАГА СЛЕ4Д КАТО СТАНА ПРЕМИЕР, БОРИСОВ БЕШЕ ПРИВИКАН В БРЮКСЕЛ ПРИ ЖОЗЕФ ДОЛ, КОЙТО МУ ЗАПОВЯДА ДА НОМИНИРА МАРИЯ ГАБРИЕЛ. ЖОЗЕФ ДОЛ Е КРЪСТНИК НА МИЛОТО СЕМЕЙСТВО ГАБРИЕЛ, А Г-Н СЪПРУГЪТ ГАБРИЕЛ РАБОТИ В ЕКИПА МУ.

51

morelini

преди 6 години

Този некомпетентник да се маха от Н.С. поради Некомпетентност.Явно влага лични мотиви.Всички са възхитени само той не...Да си подава оставката.

50

Анонимен

преди 6 години

Оф, не ви ли омръзна? На българина му дай саири и скандали, никой не се интересува какво ще допринесе Габриел като еврокомисар, какво ще направи, дали ще е полезна за България, само сплетни по цял ден. Като клюкарките пред блока сте.

49

Запознат

преди 6 години

До Мария Габриел--41;Абе комунистическо ***,казвал ли ти е някой колко си халтав?

48

Не-почитател

преди 6 години

Следих представянето - за съжаление в по-голямата си част основно общи приказки от типа "По-добре здрав и богат отколкото беден и болен". Но какво очакваме? Г-жа Кр. Георгиева бе обявена почти за феномен, а избяга най-безсрамно...

47

Анонимен

преди 6 години

5

46

Анонимен

преди 6 години

Поет, колко си годишен?

45

Поет

преди 6 години

Срамно е! На тази Калинка английския е по зле от на бежанец, чуйте сами на afera.bg

44

Анонимен

преди 6 години

До *** коментиращи ***: Твърдите, че дамата "за нищо не става", само че тя вече ви доказа обратното. А вие за какво ставате? За тролчета, които дори не изказват своето собствено мнение.

43

Анонимен

преди 6 години

До 31Ами именно, заради ГЕРБ и техните почитатели, като теб, всички ние сме принудени да изберем терминал 2! Ти си стой тук и си гласувай за ГЕРБ, дано *** или сестра ти са в партията, та да имя някаква логика в постъпките ти ! Кух балон, ***..лумен. И>>Д>>И>>О>>Т

42

Анонимен

преди 6 години

кметът на Симитли кога ще я покани, заедно с Бойко

41

Анонимен

преди 6 години

Симов е един путинопитек с липсващи 17 години възпитание.

40

Анонимен

преди 6 години

Какво странно има в това? Толкова си могат кутевските помияриии. Прости, нагли, смешни и жалки. По просто казано позитанска свооолоч. Газ пикаят миличките, че 10 години са натирени в ъгъла и няма власт за тях. Всеки ден слушаме как плачат жално. Мачкай Бойко русофиилстиик-путинофилскаата сбирщинаа до дупка!

39

Анонимен

преди 6 години

41 е поредната системна гавра с България в тоя сайт! Ще се закриваме , внимавай. И не само, за подобни постове се лежи! а ти си съучастник! Пращам ги системно подобни постове където трябва... в един момент ще стягаш куфарите за ценралния софийски! Внимавай! Ще сменяш пола!

38

Анонимен

преди 6 години

Всъщност на снимката виждам две кухи *** .За протокола - не съм почитател на сибирския император който другаря генерал "зелени чорапи" го кани на гости .