117

до 114

преди 6 години

Акъла ти е ограбен.

116

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

115

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

114

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

113

ПОПА

преди 6 години

Знам колко е умна, нали е от мойто село ,крадеше с Костов заедно ,като .зам министър и сег а е на хранилка в Събранието.То за това си трябва бая ум.

112

ПОПА

преди 6 години

Пратете червената кака ***,тя ще се справи по добре,*** червени ,пишете само глупости.Браво на Мария ,тя просто ги разби!!!

111

Анонимен

преди 6 години

Няма значение с колко висши образования си и къде си ги завършил, ами какъв късмет имаш в живота, за кого си се омъжила/оженил.................И КОЙ ТИ Е КУМУВАЛ НА СВАТБАТА, В СЛУЧАЯ - ЖОЗЕФ ДОЛ.

110

Анонимен

преди 6 години

Мария Габриер е вдигнала краката на чужденец враг. Те не е българка , детето и не знае български..

109

Циник до 132

преди 6 години

Колега - прав си за всичко...освен за едно - не е покер....Монополи е - тази "политичка изскокнала от белгийското нищо" добре играе!

108

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Тоя ЕС съвсем се...проби,щом Боко и Цецо успяват да назначат там...герберски калинки.

107

Циник

преди 6 години

Защо ми изтрихте коментара?Аз имам право на лично мнение!И то е , че назначенията на българските евродепутати е просташко!

106

Даола

преди 6 години

Жената си е намерила подходящ съпруг ! Нямаше и да чуем за нея.

105

morelini

преди 6 години

Дайте и възможност да покаже какво може и какво неможе.Някой да ми каже *** какъв го търси в Е.П.Била снахица...кумица...Ще кажем че Петя Дикова е лансирана от баща си и майка си и от нея не става нищо или Сашко Кадиев понеже е син на Катето Евро и той за нищо не става...На повечето пишещи тук им дай да плюят....

104

niki

преди 6 години

Не ти разрешаваме да имаш собствено мнение за Мария Габриел, защото се изказваш просташки. Простаците може и да имат собствено мнение, но не го взема никой на сериозно. Защо? Сетете се сами.

103

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Абе то и Нинова можеше да изпратим за комисар в Брюксел ама се оказа ,че там нямат стол с достатъчни размери да събере такъв зад.ник...

102

Анонимен

преди 6 години

За мен, дето съм с две висшета от СУ и с по-престижни специалности, е проблем.

101

....

преди 6 години

брюкселска режисура е всичко, сега братчедите у Скопие ги гласят за НАТО и ЕС и наредиха на Боце да прави плонжове насред Софето и да се кълне в дружба и приятелство пред скопския му еквивалент, целия този театър е толкова посредствен, та направо страх да те хване що за тапири се разпореждат с Европа в момента. От Мария Г. не зависи нищо. Ще подписва, каквото и спуснат. Резилът си остава за нас.

100

Анонимен

преди 6 години

До Национален ЛегионМоже да се яви за мис фанелка за моди или в Холивуд порн но за ЕС е куха и не става.

99

Тия пенсионери в форума не харесват жената щот е герберка, ами нормално да избират нея драги ми дъртаци у форума. Вашето БСП никога няма да спечели пак избори, ще си умрат гладни, щото повече няма да могат да градът.... Тая жена е по-умна от всички тъ,пунгери у БСП-то взети заедно....

98

Госпожи и Господа,

преди 6 години

Тук НЕ става дума дали Я харесвате, става дума за ЛИПСАТА на възпитание, етичност, нагла безцеремонност от страна на ДЕПУТАТИ от БСП( имаше още един случай- на онова момче, което се забавило, защото убивало с дядо си- комунист.За което оперетно казаха от БСП, че се "шегувало"( както и друг случай - пак от БСП- където "окарикатурявал".)Възпитание и отговорност трябва на такива позиции. Не само "преданост на партията."