97

маги

преди 6 години

До Анонимен в тая няма никакъв секс .....по скоро е верно снахица или кумица някому....нелицеприятна ми е нещо.....

96

...

преди 6 години

е па голям успех е тая, нема що... просто е покзателно за това що за хора биват толерирани в Брюксел, поредния вдъхновен изпълнител на посредствена длъжност, преди беше Кунева, сега е тая, която дори името си е сменила, след време ще бъде сменена от нещо равностойно, като Павлова например, а бе пийте една студена вода, от България не зависи нищо- второстепенна допълваща роля в целия евроатланически цирк, М.Г. е просто поредния актьор

95

Анонимен

преди 6 години

Апостол Апостолов ще я посрещне с мед и питка. Дали си ходи на Гоцето - Гоце Делчев?

94

поредния пирон

преди 6 години

Мария Габриел - поредния пирон в ковчега на ЕС!

93

Анонимен

преди 6 години

Това не беше ли секс дискриманция от Юнкер и Борисов че жена трябва да е назначена. Досега са все жени и без конкурси, на които може да са явят и мъже. Пък и не е само Габриел, която знае френски а и бълграският език също е език на ЕС и се дискриминира и България по език.

92

Анонимен

преди 6 години

Така като я гледам едва ли е способна и с духови инструменти да борави. Мъжкараната е доста небрежна.

91

Комунистите винаги ще си останат национални предатели, гледайте как искаха да препънат жената за еврокомесар. И точно тия червените оли,гофрени да говорят за шуробаджанащина.... Като тия цял живот са назначавали свои в БКП/БСП И ДС......

90

Анонимен

преди 6 години

Секс калинка на ГЕРБ

89

ние българите

преди 6 години

До ГротескаПРОВАЛИХМЕ И ЕС.....

88

Анонимен

преди 6 години

До 81С висше музикално образование с духови инструменти!

87

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам, но не я харесвам. Не е моя тип жена!

86

реалист

преди 6 години

Това ли работите по цял ден? Но иначе си живеете като царчета на наш гръб и решавате съдбите на толкова много хора. Дайте аргумнети за високите си доходи и защо трябва да сте 240. Самозабравили се заплатаджии.

85

Анонимен

преди 6 години

не съм симоа човек, който знае как е израсналакакто и да енали новия комисар не е се казва ГаргаммелГорде я се с моя президент Плевнелив и Габриел!!!и Сталинка ако я помните

84

Анонимен

преди 6 години

Филоложка от Пловдивския университет да стигне до Брюксел. Какво нещо! Само в България е възможно.

83

магаревъд

преди 6 години

Първо: българия няма нужда от "български" еврокомисар. Това е все едно примерно Варна да има министър.Второ: Тази кифла е некомпетентна за поста и ще нанесе вреди ако я оставят да взима решения и да провежда политика.Трето: Онзи който каза че "българския" еврокомисар трябва да е жена трябва да се разходи до съда за дискриминация по пoлов признак;Четвърто: Това е поредния пpовал на гербавите. Те нямат компетентни кадри.Пето: Поздравления за "другаря" Симов че е нарекъл кифлата "куха лейка".

82

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

А ти Тома Биков ще си раскъсаш ризата и ще ревнеш "дръжте го - попържа Княза (Еврокомисаря) !!!И той като Антон Тодоров е завършил по философията (журналистиката) ...А иначе би било политически хигиенно да не издигаме кадри с двойно гражданство - Като във Франция или САД.

81

Анонимен

преди 6 години

ами той кметът на Лондон е пакистанецт.е. земеделец на макили дюнерджия

80

Циник

преди 6 години

Габриел....демек циливилизована работа!Кви са тия Курумбашев..Бареков...Селим-Селим...европейците като им четат имената, си мислят, че са работници в дюнера зад ъгъла!*** хичч не разбирате начи!

79

Анонимен

преди 6 години

Народа люто ги кълне ,ще си плащат на оня свят ,щот кИвчек джобове нямаа ! Краднете и охолствайте на гърба на болните и пенсионерите - да не мислите ,че сте вечни ?

78

вуувузели яко

преди 6 години

надувала е момата вувузеелите на преподавателите по време на специализация във Франция и оттам само нагореи много мазнене и слагане на силните на денянакрая евврейска снахакума шеф и т.н.