137

Стефанов

преди 6 години

До мнение Мнението си е лично твое. Не те питаме за оценка - ти не можеш да оценяваш хора, които дори не си ги виждадал на живо. Стига си политиканствал, защо злобееш, само вредиш. Ако не е от твоята политическа група - значи за нищо не става, така ли? До никъде няма да стигнем с такава партизанщина.

136

Анонимен

преди 6 години

ЕС-комисарите и депутати въобще не са кухи ***, а специално подготвени и овластени организирани международни престъпници и терористи! Целта на платените "Майдан"-събития в Украйна , призивите за "Общоевропейска армия",платения "поход" на милионите млади и здрави "бежанци" към страните от ЕС и разпорежданията за заселването им в страните ,граничещи с Русия, е създаването на условия и лагери за подготовка на мощни сухопътни бойни части за война на ЕС с Русия!

135

Анонимен

преди 6 години

Ти си десен пожарникар. ха,ха,ха хах

134

мнение

преди 6 години

Тази Мария Габриел не ми хваща окото. С някакъв ненормален поглед, отдалече и личи, че не е за този пост. Тя е пореданата калинка-малинка на ГЕРБ.

133

Анонимен

преди 6 години

Какво се чудим,БСП са пълни простаци,затова не могат да спечелят изборите вече дълго време.

132

ГЕРБ са БКП- га.дини

преди 6 години

До БСП са гад.ини БКП= ГЕРб са още по-гад.ини .Гьотферени .

131

Анонимен

преди 6 години

До А бе А бе чухме и англииският и ясно ,поредната калитка от семейството на БКП- ГРАБ.Жалка .

130

1

преди 6 години

Аз не подкрепям БСП, но в случаят Александър Симов е напълно прав !

129

Най-компетентни

преди 6 години

бесепарите са най-компетентни в плюене, храчене, хулене, хвърляне на кал и изобретяване на всякакъв вид компромати. С тези сюпериорни възможности те искат да привличат млади и кадърни хора. Но на практика губят все повече поддръжници и това е една от причините поради която загубиха изборите.

128

А бе

преди 6 години

Бесепарите да не се увличат-М.Габриел е росна китка в сравнение с КриСталинка-млада е и има желание да работи!Докато от вехтата само интриги видяхме!Дано пък поне от тая има полза.

127

Анонимен

преди 6 години

Това младо момче Симов, първо да вземе сериозно да отслабне, че е срамота на неговите крехки години да има такъв вид,все едно от малък е захлебен с американски гмо-бургери.Рязък, остър и хаплив език има, ама не си дава сметка, че именно тази агресия прецака бсп на изборите.

126

Корекция

преди 6 години

Корегирано е на *** *** - отнася се за г-жа Лъжа и поддържащите симовци.

125

Кух

преди 6 години

симов - кух лейкар, пардон - чайник.

124

Анонимен

преди 6 години

До 141. ... Кристиан Вигенин...

123

Байфидан

преди 6 години

А бе, Симов, ти да не си по-умен от депутатите в Европарламента, бе, да та *** в червения ***.

122

ОХ

преди 6 години

Този син цвят е като на работническа манта....

121

БТР

преди 6 години

Брей...какви коментари. Този искал да унищожи България, друг искал да такова държавата.....А тя си е на Балканите.

120

Анонимен

преди 6 години

Тоя защо обижда лейката?Лейката е полезна вещ, ама това чyчело е машина за лaй*а!Тази ПAЧA(ястие от свинска глава, вие да не си помислите нещо?) какво работи? Нещо свършила ли е през живота си? Колко пари ще поеме в пеликанската си гуша? Е, де, пусти 30 броя на автоматичен!

119

Анонимен

преди 6 години

Има ли лейка,която не е куха ?

118

БСП са гад.ини

преди 6 години

Няма по-мръсно племе от *** - доказано от историята. И най-гадни са, когато са в опозиция, защото в опитите си да избиват комплекси залагат само *** компромати, обиди, рушене, пречене. Няма ли най-после да изтекат в канала.