199

Анонимен

преди 6 години

2022 европарите ще спрат и българите ще се събудят в бруталната реалност, че парите те не са били инвестирани в развитие, а са били изядени и изпити, след което, някъде около 2030 година, България ще бъде трансформирана в нещо друго.

198

Анонимен

преди 6 години

Ще се оправим когато отмине сезона на тиквите

197

Никога

преди 6 години

Никога няма да се оправим не го ли разбрахте, ако трябва едно имейлче на Брюксел да пусна.Мафията не е спирала 30г вече и ако 40% от финансите отиват за държавата, 60% влизат право в сметките на политиците и тяхното обкръжение. Става само едно леко замазване пред погледа на раята докато хубосниците отгоре окрадаха държавата. Защо Канадска фирма добива злато в БГ и плаща само 1% от добива? Защо им подновиха договора за още 10 години? Колко хиляди левове губим? А оръжейните заводи, какво става вътре и износа без да се обявява няма да ви казвам.

196

Тихомира

преди 6 години

Бойко е реформатор и прави реформи ама тоя *** народ му пречи и го саботира и го обижда и казва че бил комунист. Бойко никога не е бил комунист. Това е хибридна лойна срещу него. Той е нашето богатство и е приятел с Реджеб, Ахмед, Доналд, Виктор, Ангела, Ангелина, Екатерина, Цецка, Цветка, Лили, Менда, Данка. И с Путин е приятел. ТОЙ Е ВЕЛИК РЕФОРМАТОР и ще изкара още пет мандата.

195

турчин

преди 6 години

Къде са реформите. Отговор дава Мехмед Али Агджа в интервю пред телевизиония водещ Мехмедали Биранд. Г-н Агджа къде и прекарахте дните в Българската държава. Той отговаря няма такава държава. Това е мафиотска държава. Какви реформи да очакваме от тази клика в партийните ръководства. Интервюто го има в телевизиите. Четете и изказването на Тони Блеър.

194

Ahoh

преди 6 години

Ako beshe sultan Osman, i toi shteshe da e mnogo iadosan na bulgarite...i s osnovanie...a kak gi nakazval... Olele....

193

210

преди 6 години

Дори да не се осигуряват, пак плащат ДДС. Купуваш си едно хлябче - 20% ДДС, едни цигарки - 20% ДДС + акциз, безинчето - същата работа. Невероятни кинти влизат в хазната, но мухалите в Парламента и мафиотските структури зад тях ги крадат.

192

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 210да, осигуряваме се, и то не на минимална, но пенсията след време ще е символична, благодарение на доброто управление на всички мошени.ци, които се изредиха, и се скъсвам от работа, но ми плащат смешни пари за нея, направих грешката да се върна в Бг., не че някой ме е спрял да си тръгна, но не искам някакви крадци да ми дитуват къде да живея!

191

Анонимен

преди 6 години

Кво образование??! Простият народ се манипулира изключително лесно. Кому са нужни информирани хора с мнение. Нали шморцовете, които се пъчат в НС сега, биха копали нивата.

190

:)

преди 6 години

Да питат Боко, мутрата, която поддържат на власт вече 7+ години.

189

Анонимен

преди 6 години

Някой от вас осигурява ли се бе юнаци? Като ви чета постовете разбирам че две трети не са помирисвали работа ,ама акъл дават.Първо направете нещо,че аман от лен.тяи и мързеливи философи без нито един работен ден.

188

Анонимен

преди 6 години

Брюксел, как къде са ни реформите? Евросредствата се "усвояват" с пълна пара.

187

М, да ...

преди 6 години

До StalerКой това трябва да направи? пп. Борисов не е ли най-богатия и най-бързо забогателият европейски лидер, м?/ ппп. ...разликата в доходите между най-бедните и най богатите/от какво?/ в България бързо растяла ... -:))

186

Анонимен

преди 6 години

Риформите на БГ са у банковите сметки на политиците от 1989 до сега по офшорните зони.

185

Staler

преди 6 години

1. Да изравнят субсидиите в всички страни в европейският съюз!2. Да изравнят с европейски закон размера на банковите лихви !3. Да плащат на страната ни за кражбата на всеки млад българин ! 4. Да спрат да печатат евро без покритие !Няма как да станем богати , когато не сме равнопоставени ! Мотивацията на народа идва с национлни цели , които ние нямаме !2020 идва Всички българи се прибират в родината България !

184

naco

преди 6 години

Но КАК да стане това,след като сме ПРОЧЕЛИ САМО " Винету"????

183

П.Петров

преди 6 години

Какви реформи, какви промени ? Нали пак си избрахме да ни доят и стрижат същите ?На българите им е хубаво да са в мизерията!

182

Анонимен

преди 6 години

Пеевски да вземе да нареди на слугите си в НС да вдигне заплатите, че народа ще избяга и кого ще крадете?...

181

Анонимен

преди 6 години

и народа пита къде са реформите, защо сме най-бедните постоянно, защо пак бедния народ трябва да плаща санкциите заради некадърността и безочието на мафиотските управници!

180

Истината.

преди 6 години

Публичното и държавното образование в по голямата си част е една измама.Общо взето образованието дава полезните знания до 10 клас. Четене, писане, базова математика, и обща култура по физика, биология, химия, история, география и чужд език.Оттам нататък всеки трябва да се оправя сам. Ако човек иска да стане специалист в дадена област, трябва да практикува директно. От зубрене на теория полза няма. В университетите какво правят?. Повтарят като папагали теорииите от преди 20-30 години.