219

Анонимен

преди 6 години

Така ще е! На нас ни харесва!

218

До Мда

преди 6 години

Това че в България лапват само силните и едрите екземпляри, не е заслуга на Брюксел, а на нашенската си олигархия. Како е видно при всяко правителство пръв приоритет е захранката на едрите екземпляри. А в демократичните държави на Запад подобни екземпляри търкат наровете за пране на прани, търговия с влияние, злоупотреба с власт и т.н. А бедните няма какво да ядат именно защото трябва да има милиарди за държавните храненици - милиарди за Белене, за КТБ, утре за П..И..Б.., банката за развитие ...

217

М, да ...

преди 6 години

До Куче на Павловт.с от Брюксел управлява България все едно си имат работа с кучета, а не с човешки същества! Спират фондове, пускат фондове! :))пп. няма значение, че има болни, немощни ... какво от това могат и да не ядат! -:)) Най -силният екземпляр най-мнага хапва, та дори изземва храната на по слабите!

216

Зоро

преди 6 години

Брюксел пита? Народа отговаря. В концлагерите в Белене и Скравена в не осъществената Лустрация за агенти ДС и полит. убийци от възродителения процес. В криминално изпълнената приватизация от хора с различна политическа украса с корени БКП преминали през трансформацията на различни партии. Всичко това лишаващо от бъдеще нашите деца , децата на обикновения българин.

215

келеме

преди 6 години

Бойко мое да дое да ми напрай една бибитка тоя мафиот

214

Куче на Павлов

преди 6 години

Липсващите реформи въобще не са в дневния ред на управляващите. Тях ги вълнува единствено да разставят поредните схеми за крадене, както и да си подсигурят спокойствие посредством блокиране на съдебната реформа. Затова в момента са се фокусирали да си подберат верни прокурорчета и съдии в новия ВСС, както и да крепят компрометирания Цацаров, за да им пази гърба. Какви реформи, каква бедност, какво образование... Имаме си Правителство, което като кучетата на Павлов, се сепва като им спрат парите!

213

Българин

преди 6 години

Бе няма - няма да мрънкаме и се оплакваме сега - тихо ; той Боцката е 3- ти мандат крадец нека да му пазим тишина и спокойствие докато разпределя евро пароците на народа между него Цветелина Бориславова , Пеевски ,Доган ,Местан и Нинова !

212

Анонимен

преди 6 години

Са шкембе войвода като върне казармата ша имаме и риформи в мафията

211

Баладжията

преди 6 години

Коментарите ви на недоволни *** ме карат да си мисля, че ни трябва чумна епидемия за прочистванеКой робство иска, кой едвам връзвал двата края, ама сигурно като всеки трети българин кара БВМ...

210

Баладжията

преди 6 години

Вече почвам да си мисля, че тука има платени *** на БСП... Майтапя се бе! То сдухания си е сдухан и без пари! Държавата си е като народа! Народа е от тикви, за това и на премиера му викат тиква. Народа е от вечно недоволни, вечно недовзели, вечно изманени, за това го компенсира като краде... за това и политиците не остават назад. На времето им казвали Прусия на балканите, лъвове си казвали сами. Сега им казват кофата за ***, а те си знаят че са мишки. ЩО Е ТО?

209

Турчин

преди 6 години

да може да обявим война на Турция - поне да ни превземе , че то с тва Мутренско потисничество , сме за никъде , по добре робство !

208

Баладжията

преди 6 години

Да, обаче никъде не виждам Гърция. Европейския съюз е роб на наглите като гърция. Ние им обираме пешкира на всичките, обираме им хулите и какво ли не? И ЩО? Щото им храним *** по заповед? Щото им пазим границата? Щото сме от малкото с някакъв ръст? Това е все двойния стандарт на Брюксел срещу тези, които си мълчат. Един по-нагъл да се появи и веднага скланят главица! Смешници! Па вие из коментарите какви сте смешни конспирационисти. Марш да работите, не да се оплаквате!

207

Анонимен

преди 6 години

Бойчето смело приватизира митниците и пароците от контрабандата !за справка Танов го нема вече !

206

Българин

преди 6 години

Реформата е направи Делян Пеевски - купи Държавната Лотария от Бойко Борисов и сега хората трият билетити за по - 3,5 лв. А Пеевски се къпе в Дубай , бат Бойко кара ретро мерцедеси за 30 000лв. Цветито Бориславова отвори нова банкова пирамида , а Цветан Василев хапва сръбска плескавица и пийва бело вино !Цацаров дебеелееее , а Гергов си купува яхти !

205

Анонимен

преди 6 години

До Тихомира 217.Не си поставила знак, че иронизираш и обираш минусите.

204

Българин

преди 6 години

Бойко да каже за схемата с митниците - уж са хакнати , а то укрива Бацето милиардите и ги прибира в джоба - ах ха ха ха ха

203

Bi3

преди 6 години

Kade sa vi uchenite?Kolko pari poluchavat uchenute vi? ;)

202

Българин

преди 6 години

ах ха ха ха ха , Реформите са в Банките и кредитирането - Българина тегли 10 000лв. кредит и връща 20 000 гарантирано от (ОББ,ДСК,Фърст инвестмънт ,Райфайзен , Джет кредит ,Уникредит ,Пощенска и т.н. и т.н )ЕВАЛА НА БОЙКО ,ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА шефка на БГ АМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА ! И ДА НЕ ЗАБРАВИМ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ! с лотарийката !!!Там са реформите !

201

Анонимен

преди 6 години

С две думи-добре сме. С три-не сме добре.

200

Анонимен

преди 6 години

Долни и фалшиви лицемери, защо строите фабриките в Турция, а не в България ?