19

Emigrant

преди 6 години

Xubavi *** ,,

18

Анонимен

преди 6 години

А според Баце всичто това се нарича "стабилност". Сега с новият мандат ще "надгражда" - другата модерна дума.

17

Анонимен

преди 6 години

ааа, това не е вярно!нашите назначени капиталисти, повечето от които вифаджии и ченгета, вчера искаха минималната заплата да бъде махната, че работещите взимали повече, отколкото били създавали. а някои даже телефонни централи си купиха, а народа - търка ли , търка ...наровете...юнкер нагло лъже - в българия сичко и на шес ... за назначените за капиталисти.

16

...

преди 6 години

До АнонименТам се преподава добре, точно каквото се иска по фирмите, точно каквото е сега нужно на софтуерният пазар. Лично не съм учил там, тъй като като завърших такова нещо нямаше а Телерик Академи току що беше направена и никой не знаеше какво е. Имам по-млади колеги дето са го минали, много добре са младежите. Но тенденцията се запазва, че знания от университетите са кръгла нула.

15

Наблюдател

преди 6 години

Алооо.... Брюксел! Като поздравявахте послушният ви "пудел" Борисов при избирането му 3-и път за Менистър председател, всъщност поздравихте отказа да се правят реформи от България! Защото "вашето момче" всичко друго ще направи но не и Реформи! Ами че той за това се върна във властта, за да НЯМА такива! Реформите са несъвместими със статуквото - далаверите на управляващите и неговите естествено!

14

Анонимен

преди 6 години

извикайте Боко на килимчето, да ви разясни малко шменти-капели

13

Анонимен

преди 6 години

ами да, осигурявайте работа за чужденци от молдова, да ви работят за жълти стотинки, ше се оправим...

12

...

преди 6 години

Еми както винаги от Брюксел са 101% прави! Но това тук няма как да се промени! 90 и нагоре %от държавните пари отиват при "наши" хора! Липсата на съд пък кара повечето въобще да не искат да се докоснат до тази система! Отделно здравно осигурените плащат 10-торно всичко което веднъж са платили! А да накараш ром да учи и/или да работи еми мисля си, че по-лесно ше начиш гущер да рецитира или пък змия да пее! Та това кара по-умните просто да идат там дето това не е така!

11

аз

преди 6 години

чета и се чудя - на кого да вярва човек - на очите си четейки това или на ушите си слушайки Б. Борисов /въпросът естествено е риторичен/

10

Анонимен

преди 6 години

До ...Извън темата, но какво мислиш за СофтУни ? :D

9

БАБА КУНА

преди 6 години

С БОКО И МАФИЯТА ГЕРБ НИКАКВИ РЕФОРМИ НЕ СА ВЪЗМОЖНИ! НЯМА КАК БАНДА МУТРИ ДА СПРАТ ДА ДОЯТ НАРОДА!

8

Анонимен

преди 6 години

и народа пита къде са реформите и защо обедняваме все повече, но пак народа ще плаща санкциите заради мафиотите крадливи и некадърни във властта

7

Анонимен

преди 6 години

Пълна трагедия, някой хора имат интерес да сме бедни и глупави, да има повече за тях. Най-важните неща за реформа са в съдебната система, администрацията и образованието. Без тези реформи, тежко ни.

6

...

преди 6 години

Работя като програмист, в университета не съм научил НИЩО. Напълно самоук, каквото знам сам си го научих. В ТУ-СОФИЯ се преподава по учебници от 1975г, нищо ново и актуално, нищо интересно. Покритието между университет и реалната нужда на пазара на труда е 0%. Учебните планове са копие на това което се е преподавало през 80те, а после с никаквите знания искаме високи заплати! Пълна боза е образованието и децата не учат НИЩО полезно, само безсмислен пълнеж от *** написани учебници.

5

Анонимен

преди 6 години

Сетихте се да питате-нали наляхте милиони и милиарди,ами питайте Боко отличника?Ама като дойде в Брюксел само го тупате по гърба като каракачанско шиле.

4

България към Брюксел

преди 6 години

Къде ви е стандартът на живот?

3

Адам Смит

преди 6 години

"Пропастта между 20-те процента от хората, които получават най-много и тези, които са с най-малки доходи, е нараснала от 6,1 до 7,1 пъти от 2012 до 2015 г."Че как да сравняваш софтуерен специалист с неграмотен ***?

2

Анонимен

преди 6 години

С една дума - нямам думи. Нищо че политиците ни се съдират да ни убеждават колко сме добре!

1

Анонимен

преди 6 години

УУУУ Банкя!