239

Анонимен

преди 6 години

При три мандата управление на герберушките - толкова. Още един-два мандата и после проблеми няма да има - защото население няма да е останало.

238

Анонимен

преди 6 години

На гъзара ББ му го забиха голям отзад! Някой поне казва истината за нечовешката политика в България. И сега пак да повторим "Кой не скача е червен"

237

Наблюдател

преди 6 години

Реформа почва от хората, а те в Бг са лениво, rлynaвo но претенциозно стадо което иска да си я кара както до сега, а по чудо стандартът му да се вдигне..

236

DiesIrae

преди 6 години

До АнонименПроблема е, че едните слушат Русия, другите Запада и всички сме на един хал. Докато не започнем да слушаме себе си и да правим нещата така както мислим, че за нас ще е добре! Ако поне за 1 година правим каквото ние смятаме, че ще е добре за нас (това изключва политиците ни защото са безгръбначни, продажни, паразитиращи ***) ако нямаме поне 5% прогрес ей ме на!

235

Анонимен

преди 6 години

Първите 3 изречения от статията ясно дефинират какво е България днес - бананова държава! Докато ни управлява този "елит", промяна към добро няма как да има. Но проблемът е и в избирателя- да избираш все едни и същи доказани..... и да очакваш различен резултат, говори за пълна неадекватност и простотия. А най-отвратително е лицемерието на същите тези, които ни критикуват нонстоп и в същото време тупат по рамото тези, които ни предават и крадат.Жалък спектакъл.

234

Стамат

преди 6 години

Брюксел към България: Къде са ви реформите?България към Брюксел: На *** в *** са ми реформите!

233

extremist

преди 6 години

До tei e : ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМАШ ДВА ПЪТИ "-" ТРЯБВА ДА ТИ Е ЯСНО ЩО ЗА СТОКА Е СТАДОТО ТУКА .... ДОКАТО НЕ ИМ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ОСТАВЕНО ОТ ТАТО (ТРЯБВА ДА ИМ ВЗЕМАТ АПАРТАМЕНТИТЕ ПЪРВО) И НЕ СЕ ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ В ТЪЙ НАР "ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ" (ПРИМЕРНО БЕХ, НЕК...) ЩЕ СИ ТРАЙКАТ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА И ЩЕ ИЗБИРАТ ТИКВАТА(РАПОНА СИ ОТЛЕПИ СТИКЕРЧЕТО "КАНДИДАТ ЧЛЕН НА БКП" И СИ ЛЕПНА ДРУГО) , ДО ПЪЛНА РАЗРУХА...

232

extremist

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕМИЕР. РЕФОРМИ ОЧАКВАЙТЕ НА ...ТИКВЕН ДЕН

231

extremist

преди 6 години

ЗАГЛАВИЕ : "Брюксел към България: Къде са ви реформите... "РИТОРИЧЕН ВЪПРОС. РЕФОРМИ НЯМА, НЕ Е ИМАЛО И НЕ СЕ ПЛАНИРА ДА ИМА. СЛЕД 1989г. ИМА ДВЕ ИЗМЕНЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ: 1) ДУМАТА "КОМУНИЗЪМ" СЕ ЗАМЕНЯ НАВСЯКЪДЕ С ДУМАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"; 2) РАЗРЕШАВА СЕ НА ВСИЧКИ НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ МАКСИМАЛЕН ГРАБЕЖ И ЛИКВДИРАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ...ТУК Е МОМЕНТА ДА УТОЧНИМ ЗА ВСИЧКИ ДЪРТИ И НЕ-ТОЛКОВА ДЪРТИ НО ЕДНАКВО ГЛАМАВИ БЪЛГАРИ: "КОМУНИСТ" НЕ Е "НОМЕНКЛАТУРЕН КАДЪР" (КОМУНИСТА НЯМА СОБСТВЕНОСТ И ПАРИ)

230

anonimen

преди 6 години

pravi sa Briuksel tarsqt samo obrazovani xora v Evropata da im berat qgodite ,portokalite ,da im var6at mrasnata rabota koqto tqxnite ne iskat da rabotqt

229

Анонимен

преди 6 години

Вие от Брюксел ни докарахте до национална катастрофа.

228

Анонимен

преди 6 години

Питайте Винету,той ще ви обясни каде сани риформите.

227

nkavrakov

преди 6 години

Най голямата реформа в България я направи Делян Пеевски ..Как ли ?Ами накара цял един народ да търка като умопобъркан билетчета на лотарията от сутрин до вечер.Това е осъшествена българска мечта .

226

Щирлиц

преди 6 години

Питате-отговаряме: унищожихме селското стопанство,разрязахме ракетите,скапахме образованието,затворихме ненужните вам блокове на АЕЦ Козлодуй,хиляда лева даваме на бежанци/а на удавените от мутренски язовири,няма кой да помогне/,шведите ги обгрижваме отвсякъде...Не е малко,а?

225

tei e

преди 6 години

Здравейте бели роби ,спите ли? Да,най-заспалата нация в ЕС. Чакате нещо да се промени? Няма да стане от дивана.Трябва да размърдате пъпчасалите г.ъзове и да окупирате народното събрание.Народа трябва да се събере пред сградата на хрантутниците и да им покаже кой е шефа.Увеличиха си заплатите. А вашите? Хич не ги еня за вас,само ви будалкат.

224

Анонимен

преди 6 години

Терминал 2!

223

Къде са ви реформите

преди 6 години

Отговор: Направихме от селата - градове, от "русофилите" - "Патриоти", от младежите - емигранти !

222

men

преди 6 години

те са като малки семки у кратуната на тиквата, т.нар. сфинету. само треба го разцепим и че покълнат сичките реформи да знаете. опълчението иде. има легална форма на опълчение срещу шветските орди по женефската конвенция. бурите в южна африка се организират в момента така. време и ние да се дигнем и да поведем бялото човечество към свободата. долу шмеркелина, долу джункер, долу арапите, китайците и другите подшиляци.

221

Къде са ви реформите

преди 6 години

Отговор: Реформирахме армията на Президентство, Здравната система в ТЕЛК, а Правосъдието във Финансова система !

220

Анонимен

преди 6 години

Брюксел да си ***! Те са причината да сме на това положение! Поддържат финансово и политически мафията, която към тях е прилежна и изпълнява геноцида на българена в пълен ход!