117

Анонимен

преди 7 години

136 Муахахахахаха...всеки ден сценаристите му го бъзикат че още е без жена, даже и той се иронизира за това, ама ти казвай че щял да се обиди на тази тема ако го бъзикат. Муаахахахахахаха...човека е толкова над нещата, но как да го схванете...шял да се обиди...Муахахахахахахахахахах...

116

Анонимен

преди 7 години

във Великобритания има 553 души от двеет основни партии при парлемент от 600 човека. Ако се доверим на мажоритарната систем това ни чака - Герб и БСП , ДПС се бетонира като трета партия, ПФ -3-4 души при над половин милион гласоподаватели, и ДСБ - 1 човек. огромни маси от хора ще бъдат непредставени, например във Франция Льо пен има 33 процента, а почти няма делегати. възниква въпроса какво да се прави когято някой депутат стане министър или кмет - нови избори или подгласници?

115

Анонимен

преди 7 години

Наглостта на депутатите ни е безгранична, вижте им само опорните точки, били гласували ЗА само 2,5 млн, 4,5 млн не били гласували ЗА, демек те били против) откъде ги взимат тия 4,5 млн, никой не знае, ама то по техната логика България трябва да е 10 млн, а президента ни и той нелигитимен. Просто нема такова нагло племе като българския депутат

114

Анонимен

преди 7 години

"По делата ще ги познаете."... а не по думите.Зная, че на турчеещите не им харесва възможността вече да не гласуват с мъртви души и да "вкарват" в българския парламент някой техен човек с гласовете от анадола, но това е реалността.Sorry

113

Анонимен

преди 7 години

Плевневлиев защо го избрахте мажоритарно. И само не ми казвайте че утре не бихте избрали мажортирано Бойко да се пъчи,, След като във Велико търново 30 процента застанаха зад Цецо Престъпника, като водач.

112

Анонимен

преди 7 години

Слави ти си много лесен за обиди и подигравки, като се има предвид, че си на 50 години и нямаш семейство. По тази линия ако почнат да те подиграват няма да ти е много приятно.

111

Анонимен

преди 7 години

през 2009 влязоха мажоритарно 31 кандидата на Герб от 31 човека които избрахме. Честно - колко от тях бяхте чували - без Борисов и Цветанов - като се има предвид, че партията се създаде два месеца преди изборите?

110

Анонимен

преди 7 години

Най-ме е яд, че политиците си мълчаха и не обясниха плюсовеет и минусите от реферддума, оставиха Слави да си набива опорните точки-

109

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости. За воля на народа не може да се говори, когато не е достигнат необоходимият минимум от гласове. Отделно от това при гласувания тези които са "въздържал се " винаги се слагат заедно с тези които са против, така че всъщност за слави са гласували 2,5 милиона, а срещу него 4,5 милиона. Освен това всеки ден чувам нови хора които казват, че са излъгани и съжаляват, че са гласували с ДА.

108

Сър Пичук

преди 7 години

Бреййй - мафиотите от "събранието" се обидили! А волен и карадайъ си тръгнали заедно.... Това ме разсмива точно колкото протестите на ромовете срещу говоренето (забележете!) срещу етноса! И нито дума - защо е така аджеба, има ли причина?

107

Анонимен

преди 7 години

Ами то си е за ядосване работа. Всеки, който усеща нещо парещо с три букви да опира в *** му и той ще се ядоса.Жална им майка на усещащите. Браво на Слави.

106

Анонимен

преди 7 години

Референдумът по принцип е хубаво нещо, но в случая беше организиран от пошли шоумени. Много ми е интересно ако Слави и екипъ му не бяха си развалили отношенията с Бойко Борисов и компания да е толкова "политически" ангажиран. Не мисля. Тук става въпрос да се надскачат с другата група пошлост - депутатите и партиите и после Слави и другарчетата му да кажат - "видяхте ли, че ви набихме". Накратко казано зле замислено, още по-зле организирано и питам - кой ще плати масрафа от упражнението?

105

Анонимен

преди 7 години

Ината на БСП и така наречените рефпрматори по въпроса, ще им струва адски скъпо

104

Анонимен

преди 7 години

айде стига глупости. на изборите 2009 Валерия петрова, независима, подкрепена от Слави се кандидатира МАЖОРИТАРНО срещу Божжидар димитров. какво стана, някой помни ли?ако нямаш структури, пари, или огромна популярност нещата пак ще останат същите, даже ще стане по-зле, защото ще трябват по-малко гласове.

103

Анонимен

преди 7 години

До до 110Мислиш, че съм депутат))))Айде без да се обиждаме, моля!

102

Анонимен

преди 7 години

Тиквата пред Дългия като интелект изглежда все едно магаре пред професор!

101

Анонимен

преди 7 години

до 95 Две думи на кръст не можел да съчини Слави Трифонов, ако не четял? Ти в саксия ли си расъл, че не си му гледал хилядите беседи с гости в неговото шоу и с десетките които е дал на телевизионни предавания? Последното интервю беше при Сащо Диков в новото му предаване - страхотно интервю се получи.

100

Анонимен

преди 7 години

Ха хаааааа... Няма мърдане, треперете ***, послушковци и ***, идва и вашият край...

99

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ТУКА ОТ 5-6 ГОДИНИ ФЕНОВЕТЕ НА ВОЛЕН ПАША, ПОСТОЯННО БЛЕЩЯТ -- ''СЛАВИ 7/8-МИ, ФИРМАТА МУ БИЛА В ЩАТА ДЕЛАУЕАР''.. ТОЕСТ ТЯ БИЛА В ОФШОРНА ЗОНА !!АБЕ ПУМПАЛИ--ЩАТА ДЕЛАВЕЪР Е 20 ПРОЦЕНТА ДАНЪКА ЗА ФИРМИ И КОРПОРАЦИ...А ТОЧНИ ВИЕ В БУЛГАРИЯ СТЕ ОФШОРНА ЗОНА С 10 ПРОЦЕНТА ДАНЪК--ВИЕ СТЕ ОФШОРКА--ВСЕКИ В СВЕТА ЗНАЕ, ЧЕ СТЕ БЕДНА ОФШОРНА ЗОНА С 10 % ДАНЪК..ОТ 2006 ГОД. СТЕ ОФШОРНА ЗОНА.СЛАВИ ДОРИ ПЛАЩА ПО-ГОЛЯМ ДАНЪК В ДЕЛАУЕАР - 20 ПРОЦЕНТА, ОТКОЛКОТО АКО БЕШЕ В БУЛГАРИЯ С ДЕСЯТЪК 10 % ДАНЪК !

98

Анонимен

преди 7 години

Първо по най-наглия начин оскатиха референдума, а сега продължават да наглеят, накрая ще изядат кьотека