97

Анонимен

преди 7 години

хахах седнали депутатите да мъдрят Шоуто на Слави... ее значи някой от тях го гледа? :)))а това не е ли работа на СЕМ? аз не искам да плащам заплата на някакви пъпеши които са се събрали да обсъждат сериала от вчера!

96

ууу

преди 7 години

Славчо вече е на възраст. Търси друго поприще за реализация. И с популисткия референдум УПОТРЕБЯВА тези, които действително искат промяна в скапаната ни партийно-политическа-управленска система.

95

Анонимен

преди 7 години

Депутатите като не щат мира, ще получат секира. Слави, ни шагу назад! С народа и Бога напред!

94

Анонимен

преди 7 години

Значи системата не прави депутатите. Представете си, че един лекар се е сдобил най-модерната техника за операции. Ако той не е професионалист, ако не се отнася отговорно към професията, ако не учи постянно и не е в час новите методи за лечение, и най-перфектната техника няма да го направи по-добър. Така че като смените системата с мажоритарни избори, това не ви гарантира лоялни и честни хора.Трябва първо те искат да са политици. Видът на системата не добавя или отнема качества от личността.

93

Анонимен

преди 7 години

Референдумът не е само за мажоритарния вот, въпросите бяха 6. И още са 6.

92

Анонимен

преди 7 години

До всички ка пу ти повтарящи мантрата мажоритарни избори, защо не кажете на обикновения човек. В момента така се избира кмет и президент. Хайде за президент няма купуване на гласове, защото ти трябват най малко 500 хиляди. За кмет в средна община ако си купиш 7 хиляди 100% си избран за кмет. В новите избирателни райони, ако си купите 7 хиляди гласа и ще сте депутат. Това е истината, а не мантрата Мажаритарните избори ще ни правят. Ще се оправят само и единствено в момента управляващите.

91

Казасов

преди 7 години

Не се хабете,вече е решено какво ще става.Аз знам-ще стане това,което трябва да стане.Както винаги е ставало.

90

Анонимен

преди 7 години

Слави ви разказа играта и ви запари под дебелите ***, затова църкате и пискате. Освен това пет трола не са милионите български граждани, подписали се и гласували ЗА референдума, ЗА промяна, ЗА изринване на политическите търтеи.Църкайте, подскачайте, каквото щете правете, промяна ЩЕ ИМА и първо ще пометат вас.

89

до 100

преди 7 години

Прав си! За Радев са гласували почти 30% от имащите право на глас. Това означава ли, че 70% са против него? Ба си логиката имат някои!

88

Анонимен

преди 7 години

Не става въпрос за Слави, а за КОКАЛА!

87

Анонимен

преди 7 години

До ВъзмутенЯвно от гледане си се чалгализирал! Нека ти е!

86

Анонимен

преди 7 години

Два милиона и половина били ЗА, обаче защо не видите, че всички избиратели са 6 милиона и кусур, тоест 3 милиона и половина са против. Защо не се вземе това в предвид?____:Кажи едни избори на които са гласували повече от 4,5млн? И пп твоята логика като за президента са гласували още по-малко той не може да е президент, тъй?

85

Анонимен

преди 7 години

Чалгаджио, не по нагоре от чалгата!

84

Анонимен

преди 7 години

"Два милиона и половина били ЗА..."Ти като комунистите: "щом не е бяло, значи е черно" или "ако не си с мен, значи си против мен"! Много ограничен начин на мислене!

83

Анонимен

преди 7 години

Учиндолеца си има кралско войнство, мъка!Ще емигрирам в Каркозия! Днес-а,пригответе се да правите експерименти, вдъхновени от филма"Властта на глупаците"

82

анонимен 2

преди 7 години

Аз пък въобше не мога да си представя,че един такъв лапач като Славчо трябва да бъде фактор в политиката!Вижте,че ако не чете и две дума на кръст не може да съчини!Той е просто ламя,която иска и от политиката да ***.Забравихте ли когато клепеше пред двореца на негово величество,когато лижеше...... за Борисовата градина!И като не му ги дадоха се озлоби съвсем!*** е той и цялото му шоу!

81

Анонимен

преди 7 години

"Волен Сидеров и Мустафа Карадъйъ обаче напуснаха срещата при Цачева ядосани" и се усамотиха за да успокоят стрястите.

80

Анонимен

преди 7 години

Два милиона и половина били ЗА, обаче защо не видите, че всички избиратели са 6 милиона и кусур, тоест 3 милиона и половина са против. Защо не се вземе това в предвид?

79

Анонимен

преди 7 години

Корнелия спечели едни избори и вече си мисли че е хванала господ за шлифера, той и ББ така си мислеше, ама беше приземен бързо) е сега и Корнелия ще се приземи

78

от 86

преди 7 години

До Анонимен 88"Говорим за мегаломански концерти."Не стана ясно за или против него си, "мегаломански" не е комплимент.