17

Анонимен

преди 7 години

Парламента се принизи до нивото на забавна програма по телевизията.Сега вече изясни ли ви се до къде стигнахме?

16

Анонимен

преди 7 години

Скоро дупетатите ще коментират и прогнозата за времето!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Ама Славиту ощи ли го дават, бе?Малеййй, тоя като Рич Форестър от "Дързост и красота". Ногу го аресват лелите.

14

анонимен

преди 7 години

Нямат единна позиция ..... те за какво ли могат да постигнат споразумение освен за личното си облагодетелстване и дребни аванти.... всичките разбират, че така се се о....ли, че няма тоалетна хартия, която да може да го забърше. а вонята въобще няма с какво да се премахне. Ако работят като хората и държавата върви напред дали ще има подигравки. Като отказват да се занимават с вота от референдума да им пляскаме ли?

13

Анонимен

преди 7 години

Едно шоу се конкурира с друго шоу. Дали са се обидили, не мисля. Просто бизнес.Какво невероятна драма, Уважаеми Зрители. Да не пропуснете да ги гледате, ей!Всяко шоу се нуждае от зрители...D

12

Ян Бибиян

преди 7 години

Къде е шоуто в Шоуто на Слави! За един преятел питам.

11

Наблюдател

преди 7 години

То няма още измислени думи за точно обрисуване падението на българските депутати! Та каквото и да са казали в Шоуто на Слави по техен адрес ще е бледа сянка на истината.

10

Анонимен

преди 7 години

"през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство" ..интересно, дали се възмущавал от верните неща в публичното пространство ? Едва ли Слави е казал нещо нявярно в ефир, всички знаем, че депутатите са ***, но единици са го обявили публично

9

Анонимен

преди 7 години

Цецо, на тъщата ти ли бяха 6-те апартамента, брат? Кажииииии!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Тва депутата е като ***, гнусен гнусен.

7

Анонимен

преди 7 години

11, 6 апартамента за по 100 000 лева са 600 бона. На цветанов заплатата е 3 бона. Я да направим сметка колко години трябва да е депутата тоя че да спести толкова пари, брат? или се правиш на т.ъп?

6

Анонимен

преди 7 години

Хе, хе... Обиди към всички депутати, без тези на Герб? Ах, любов необяснима!

5

художника

преди 7 години

"Атака" поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто.....--------------------------------Що не обсъдите начина, по който се отразява НС сред народа бе? Страх ви е от резултатите на референдума и сега Шоуто ви е виновно, че не смеете да ги гласувате.

4

===

преди 7 години

Дупетатите са просто страхливи мишчици, които ако има референдум 80 процента от народа би гласувал да бъдат линчувани публично - да се замислят що е тая народна любов към тях...

3

Анонимен

преди 7 години

"На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си."Не можа да пропусне и лидера си! Хахахахаа...Иначе и за това че ти казаха че имаш 6 апартамента ли са неверни неща бе да ти...Уррод?

2

Анонимен

преди 7 години

Времената на Иван Костов се завръщат. Вече депутатите ще определят какво да гледаме по телевизора. Бахахаха

1

Анонимен

преди 7 години

Това е истинският комунизъм.. Некви богоизбрани ще определят какво да се излъчва по телевизията.. Да почнат да работят за народа и никой няма да си прави майтапи на техен гръб.