137

Анонимен

преди 7 години

Сценаристите на Слави ги знаем.НЕ ЗНАЕМ,ОБАЧЕ, КОИ СА СЦЕНАРИСТИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА.Щото Славчо е само една фасада.

136

до 163

преди 7 години

Защо баба Гана да не е пък тясно специализирана в пропорционалната система ? И там са и казали , че ако избере каквото трябва ще има коледни добавки и резенче масло и сирене в повече към закуската.

135

Анонимен

преди 7 години

хайде стига с този народ, бе!90% ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ГЛАСУВАТ. МНОГО ТИ РАЗБИРА БАБА ГАНА ОТ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, КАЗАЛИ И , ЧЕ АКО СЛОЖИ КРЪСТЧЕ ЕДИ КЪДЕ СИ И ЩЕ И ВДИГНАТ ПЕНСИЯТА.

134

Анонимен

преди 7 години

Кой си харесва избрания кмет, той е избран мажоритарно.

133

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА ЗА НАРОДА

132

Анонимен

преди 7 години

Аз не мога да разбера как може да се биете в гърдите, че сте наследници на Левси или Ботев и в същото време да припознает за водач лицето от снимката? Опитайте се да ги сравните и моля пак ми кажете, че не е популист и лицемер.

131

Анонимен

преди 7 години

До свинаря2,5 млн. д. не са народа, има още 4 млн. които казане не или не гласуваха

130

Анонимен

преди 7 години

Народът си каза отдавна думата, въпросът е КОЙ не иска да го чуе и с процедурни хватки го омаловажава и игнорира.Но Видовден не се отдалечава, наближава...

129

Анонимен

преди 7 години

Кога ще ги стигнем.. Румънците ?!

128

Анонимен

преди 7 години

там е въпроса, че народа НЕ СИ КАЗА ДУМАТА. нужните 51 проценат не бяха постигнати! ХАУ!

127

Анонимен

преди 7 години

Аргументите против Слави и аргументите против шестте въпроса за референдума умишлено се смесват, с цел да се очерни всичко и да бъде омаскарено. С дълбоко прискърбие заявявам на всички платени драскачи, (които са не повече от 5) че и хиляда лъжи не тежат колкото една единствена истина.

126

Анонимен

преди 7 години

припомнете кои партии се обявиха ЗА мажоритарния вот - Герб и ДПС - тези които мажоритарния вот, ще ги бетонира. в пазаржджик БСП бие с половин процент ВМР, но ако се приложи мажоритарната система, те ще обират СТО ПРОЦЕНТА от делегатите там, дори да бият 0,1 хилядна.

125

свинаря

преди 7 години

Няма какво да се плюнчите и да обяснявате коя система е по добра и по лоша,народа си каза думата на референдума и точка.И аз не харесвам Слави,с повечето му въпроси не бях съгласен,но каквото каже мнозинството това трябва да става.

124

Анонимен

преди 7 години

Значи то ако става за въпрос числата на ГРАО бяах че на референдума са гласували 3,5 милиона от които 2,5 Милиона ЗА, но пък само 3 милиона българи в България имат право да гласуват..... очевидно е, че са гласували турци, македонци, българи в други държави и т.н. просто списъците не са изчистени.

123

Анонимен

преди 7 години

Слави е с Герб, така, че проблеми за Герб няма. Неслучайно му позволиха да си прави концерт на Цариградско и да блокира част от София, без да се чуе някакво роптаене от политиците. Така, че д"дългия" работи за тази партия, нищо, че говори друго.

122

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДжон Ленън пушеше трева и пишеше отлични песни.Кърт Кобейн употребяваше наркотици и пишеше гениална музика.- Слави!!! Поне лепило подишай!!! ==============Евала!!! Чак ме е яд, че аз не се сетих пръв да го напиша))Браво! Аз все си мисля, че гениалните автори на песни или книги, ако взимат дрога, то е защото реалността е непоносимо брутална и това им помага да я понасят. Някои не са могли, Петя Дубарова например или Иван Методиев.

121

Анонимен

преди 7 години

Не знам откъде си гледал за неуважние към депутатите, но имаш много здраве.Има уважавани депутати, има дори и президенти. ...дори и в България.Тези кьорфишеци, че всички са еднакво лоши навсякъде и нямаме никакъв избор са теое твърдение, което не е вярно.

120

Анонимен

преди 7 години

Джон Ленън пушеше трева и пишеше отлични песни.Кърт Кобейн употребяваше наркотици и пишеше гениална музика.- Слави!!! Поне лепило подишай!!!

119

Анонимен

преди 7 години

Троловете, турчеещите се и всички платени драскачи кръв са пpoпикaли да защитават статуквото и да плюят по Слави. Но това само може да служи за ориентир, че това е правилният път.Всички прогресивни и загрижени за държавата и народа хора, са ЗА референдума и ЗА Слави.Успех!

118

Анонимен

преди 7 години

в Целия свят има само 4 чисит системи на мажоритарен вот. Само две от тях са в Европа. Едната от тях - класическата - във великобритания - е неприложима з нас. ВБ е много различан страна от нас, те дори нямат конституция. ако се въведе тяхната система Герб и БСп ще се редуват ПОСТОЯННО! всички други държави или са на смесена или на пропорционална система. например във финландия са на пропорционална система с нулеви преференции.