197

Анонимен

преди 8 години

То от истината боли!И като гледам колко болка има по коментарите на платените списвачи - явно Путин бая истина е казал!

196

Анонимен

преди 8 години

До 305Ти също си прав. Само искам да ти напомня че Т. Живков даде идеята за въоражено нахлуване в Чехословакия. Тогава единствено Румъния беше против тази агресия. Прави чест на румънците в случая.

195

Анонимен

преди 8 години

То и Европа се самосъжалява, ни никъде не пишат така шумно за това!

194

Анонимен

преди 8 години

А тези които ни предадоха на ссср и въобще не ми питаха дали искаме да караме москвичи да живеем жалкия си соц живот в грозните бетоннии бункери питаха ли ни когато пратиха . Български войничета да убиват цивилни в чехословакия а за концлагерите белене ,червен бряг и др. Питайте ли ни когато давайте оръжия на кадафи ,садам . Кой????????????? Питъхте

193

РЕАЛНО

преди 8 години

За съжаление Путин е прав--пак казвам-за съжаление..Не съм русофил,но реалито на този момент е такова...И без да чета дежурните анти-руски коментари--е ясно едно--наистина е разказал положението в момента....

192

Анонимен

преди 8 години

както някой е написал по-долу: Путин, Сидеров и професор Вучков ги отсвирвам!... ....има достатъчно ненормалници да им слушат глупостите

191

брей

преди 8 години

Нобелова награда за ФИФА и Сеп? ахахаа, тоа съвсем изтреще :)))

190

Paco

преди 8 години

Платило си жожето да му направят интервю с правилните въпроси! И се загрижил за Европа! Европа е това, което е, защото е близка със САЩ и далечна с Русия! Не му харесва? Иска да си играе с големите? Ама не може - малък е! Плаши с ръждясали атомни бомби от брежнево време! Я излетят, я не, а и къде ли ще паднат, ако успеят да се вдигнат. Големите го търпят, защото държи сатрапията си сравнително спокойна. Докато се дуе и прави на великан на мужиците и тетките си, никой няма да го закача!

189

Анонимен

преди 8 години

Ако нямаше визови пречки ,много би ми било интересно колко биха останали да пребивават в великата пустинова империя и приближените на него режими в света . Като гледам как бягат от асад

188

Анонимен

преди 8 години

До299ЕС и НАТО също поеха задължението да не се разширяват на изток! България подписа Берлинския договор и ако го беше спазвала стриктно, днес нямаше да спорим тук! .........Влизането в подобни агресивни структури трябва да става само с референдуми!!! Не по кефа и изгодата на *** и предатели!!!

187

Анонимен

преди 8 години

Слабоумието изглежда е следствие от членството ни в ЕС. Отворете дебелите книги и се убедете в истината, Крим не е бил, и никога няма да бъде на хохлите! Агресорите и терористите са в Киев, и всички които са на тяхна страна са също агресори. Ако искате наречете го нацизъм, фашизъм, няма да сгрешите. Това е официалната политика на ЕС. А какво се случва в Донбас, изобщо не разбирате!

186

ognyanz

преди 8 години

"Възобновяването на надпреварата във въоръжаването се дължи на Съединените щати, то започна в деня, когато те едностранно се оттеглиха от договора за балистичните ракети" - това говори ли ви нещо? Международна сигурност може да има само ако всички (поне ядрените държави) се чувстват еднакво сигурни. А на САЩ им се иска да са привилегировани и да диктуват условия на другите.

185

Анонимен

преди 8 години

и ние съжаляваме руснаците за силната зависимост от мутрите на КГБ, но..

184

Путин

преди 8 години

НЕ обичам тракторист да ми се прави на танкист !!!!! Накрая ще ми писне на дедовия и сибир ще бъде населена с кравари и еврогейци .

183

Анонимен

преди 8 години

И ИМА ЗАЩО ДА Я СЪЖАЛИ.А БЪЛГАРИЯ Е НАЙ- МНОГО ЗА ОКАЙВАНЕ.

182

Анонимен

преди 8 години

Отпор но срещу какво ? Това хората да бъдат свободни и равни пред закона ,да имат равен шанс за пълноценен и нормален живот ,срещу това сани да избират живота си . Срещи това ли е се бори любимата ви русия . Аз не искам такава русия която забранява на собствените си граждани да бъдат свободни и нормални

181

RAD

преди 8 години

Мдаа...Като гледам държавите около Русия колко са "независими" и прокопсали :)Да сравним стандарта на живот между "зависимите" от САЩ Австрия, Германия, Белгия, Холандия и т.н. и "независимите" Беларус, Армения и др. съседи на Рассия :)

180

Анонимен

преди 8 години

За съжаление на някои и не-за други, Русия е единствената страна която дава силен отпор на Америка.Ако вместо Путин,сега беше някой като Елцин,тази държава само формално щеше да е на картата.По възрастните знаят.Затова не е учудваща подкрепата за Путин от народа му,защото те помнят.Не е учудващ и опита на ЕС и САЩ да изолират и смажат Русия.Но....Путин не е Елцин.Явно още не осъзнават това.

179

българин

преди 8 години

Много ми става кеф от поредната могъща простотия на ***. Хем пак стана за смях пред цял свят, хем е и повод за публикуване на долните статистики за постсъветския рай Русия. Просто вижте постинги 315 - 316 и 318 - 320 по-долу! Те казват всичко за Русия днес.

178

Анонимен

преди 8 години

Абе,ако опре ножът в кокала и трябва да се избира между Сащ,Ес и Русия-да му мислят еврогейовете.Българският народ не е толкова изтрещял с изключение на прецедента и още някои около него.