257

Феликс

преди 8 години

ЕС - евнухейски съюз (пиша го със съжаление , но е факт)

256

анти анонимен

преди 8 години

До Анонимен, *** скодоумен, наистина ли си мислиш че тука има по слабоумни от тебе та да ти се вържат на гнусотиите? Що не се навреш обратно от помийната яма, където те държат господарите ти!

255

овеч

преди 8 години

Абе хора България загива,тотално разграбена,разрущена,деградирала,а вие се занимавате с глупости.Руснаците не ги мислете те имат всичко,от нефт и газ до прясна вода и плодородна почва,неща където ги няма в много държави.

254

хх

преди 8 години

Курсът на долара поскъпна на Московската борса с 49 копейки и в момента щатската валута се обменя срещу 60,13 рубли. Психологическата граница от 60 рубли беше премината за първи път от 20 март. Еврото също поскъпна. Курсът на европейската валута се повиши до 66,98 рублиСпадът на рублата последва понижението на цените на суровия петрол на световните борси. На 28 юли цената на сорта "Брент" на международните пазари е по-ниска с 0,9% до 52,99 долара за барел.

253

До 399

преди 8 години

Кой ще ни приземи бе каскет Русия ли? Западняците изритаха Русия от А-групата и ги пратиха дълбоко на изток наказани в ъгъла - демек приземиха ги

252

Анонимен

преди 8 години

Nai golemijat pi4 e Putin dal e visoki saplati pensii i bednite jadat 4eren haiver Bravo Putin

251

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 389 "където хората живеят 10 пъти по-добре" ЧУШК4 И КРАСТАВИЦИ ГМО.Живеят НА КРЕДИТ *** , а кой ще го плаща - Русия НЯМА , а ако много подскачате ще ви приземи.Ето това беше скапаната идея на Обонго - ядец.

250

Стамат

преди 8 години

ЕС е жалък ***!

249

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 393-395 Соросче жалко "Русия е на - място" Що ли?Щото има демокрация и да пръднеш ще се разбере.Ходи в УСА тогава и нека те впишат в графата "неумело работещ с оръжие"ТИКвун

248

Анонимен

преди 8 години

Е това са им православните ценности а и да се женят по няколко пъти и да взривяват църкви докога вътре има хора . А някои от нашите русофили обичат и голи фотосесии да правят ,,вален,,

247

Анонимен

преди 8 години

Русия е на 2-ро място в света по броя на хората, търсещи убежище в развитите страни на ЗападРусия е на 3-то място в света по разапространение на порнография!Русия е на 97-мо място в света по доход на глава от населението!Русия е на 175-то място в света по отношение физическата сигурност на хората!Та кой е за съжаление?

246

Анонимен

преди 8 години

Русия е на 1-во място в света по смъртност поради заболявания на сърдечносъдовата система!Русия е на 1-во място в света по количество ПТП произшествия!Русия е на 1-во място в света по количество авиокатастрофи!Русия е на 2-во място в света по разпространение на фалшиви лекарства!Русия е на 2-ро място в света по брой убийства на глава от населението (след Колумбия)!Русия е на 2-ро място в света по броя на журналистите, убити през последното десетилетие!

245

Анонимен

преди 8 години

Русия е на 1-во място в света по брой самоубийства на стари хора! Русия е на 1-во място в света по брой самоубийства сред деца и юноши!Русия е на 1-во място в света по брой самоубйства!Русия е на 1-во място в света по брой деца изоставени от родителите си!Русия е на 1-во място в свтеа по брой разводи и извънбрачно родени деца! Русия е на 1-во място в света по употреба на спиртни напитки!Русия е на 1-во място в света по употреба на тютюн!

244

Анонимен

преди 8 години

Все още чакам верен отговор от агентите на путин ,,във кой стопански или икономически отрасъл русия е водеща св. Сила ? И така другари . А . Т . К . И . С . Т . И . Верния отговор е в нито един ,е аз не съм магдалена ташева затова няма да получите книга на волен сори ¡!¡!!!!!!!!!!¡!!!!!

243

Анонимен

преди 8 години

Това другарио не са евро ценусти ,това в наследство от вашия пост тоталитарен режим и сбъркания преход който ни разтресоха генералите от . Д . С такива като . Любен. . Гоцев и сие матриошки школувани в москва от. К . Г . Б .... Недей да се опитваш да повтаряш едно и също ,то няма да стане истина . Нито ще забравим управлението на московските любимци . Жан. Андрей .И . Сергей. И . Оня козел от мадрид дето пак вие ни го .надресохте . Прости спри не сме го забравили и няма да ви простим

242

Дядо Гошо

преди 8 години

към 386 Много жалка картика си защото не виждаш как живеят хората около теб...Всеки е луд по своему, сам си говори, обикаля кофите за смет, безработни млади,ежеднвевни убийства и самоубийства,кражби и изнасилвания геи паради и много др. "европейски ценности"...

241

Дядо ГОШО

преди 8 години

Както винаги Г-н Путин е абсолютно прав. Да е жив и здрав и надмине мойте 81 г.....

240

Анонимен

преди 8 години

Европа не е за съжаление - хората в Европа живеят много добре, да не кажа най-добре в свата. За съжаление е Русия и руският народ който става все по-беден и все по-изолиран от цивилизацията. В Русия youtube е вече забранен, точно както в Северна Корея, това нормално ли е? Не е ли за съжаление?

239

Анонимен

преди 8 години

ДО 346КОЙ ТРЪГНА ПЪРВИ С ТЕЗИ САНКЦИИ? РУСИЯ ГИ НАЛОЖИ ПОСЛЕ- В ОТГОВОР НА НАЛОЖЕНИ ОТ САЩ И ЕС. ТИ НАЛИ НЕ МИСЛИШ ЧЕ АКО СЪСЕДА ТИ РЕШАВА ДА НЕ ГОВОРИ С ТЕБ И НАГОВАРЯ ДРУГИТЕ ДА НЕ ТИ ГОВОРЯТ И ТЕ ГО ПОДКРЕПЯТ А ТИ ЩЕ ХОДИШ ДА ИМ СЕ МОЛИШ? ТИ СЪЩО НЯМА ДА ИМ ГОВОРИШ. ЩОТО ЩЕНАМЕРИШ С КОГО ДА ДРУЖИШ ОБЯСНИХ ТИ ГО НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО...

238

ognyanz

преди 8 години

До НФБ: Причината за това състояние не е само в САЩ. На ниското магаре всеки се качва. Не навсякъде обаче американците са могли да купят всичко и всички. За пример: Куба по времето на Фидел Кастро. Под носа им е, но толкова години не можаха нито да го убият (въпреки че не веднъж са опитвали), нито да го свалят от власт.