217

ЪХЪ

преди 8 години

До Анонимен 339,Нормално е да сме бедни. След като, единственото в което сме добри е философстването и мрънкането в коментарните секции на различни сайтове. А ако излезеш на улицата, заслушаш се в ритъма на живот на българина,в магазина, в таксито, в болницата.. за 15 минути осъзнаваш, че проблемът на България не е ЕС, не е САЩ, а неповторимият, продажният, далавераджията, лъжецът, циникът, върховният властелин на българската икономика и политика,социум, култура -въздесъщият БАЙ *** :)))

216

ognyanz

преди 8 години

До предходния "демократ": Вие, демократите с прозападна ориентация, сте продажници. Ако зависеше от вас, щяхте да се съгласите в България да се инсталират и ракети, насочени срещу Русия. Това, че ще станем мишена на евентуален ответен удар (който в САЩ няма да се усети изобщо) не ви е проблем, след като така се се открият работни места (за чистачки в американските бази) малък и следен бизнес (доставки на минерална вода и клечки за зъби пак там) и други подобни глупости, които Плевньо ги приказва

215

до 349

преди 8 години

Само че суровини са нужни на всички и винаги-без тях не може...дори ти нямаше да можеш да пишеш глупостите си,ако нямаше суровини------така че,май другите са зависими от Русия....

214

Анонимен

преди 8 години

ДО ГУРБЕТЧИЯЖЕЛАНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО И МИРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ НЕ ОЗНАЧАВА ВЛАСТВАНЕ . АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЗАГУБИ КОИТО ТЪРПИМ И НИЕ И ЕВРОПА ЗАРАД НАЛОЖЕНИ ОТ ЩАТИТЕ САНКЦИИ СПРЯМО РУСИЯ ( А НИЕ ГИ ПОДКРЕПИХМЕ ТЕЗИ САНКЦИИ ) НЕ СА ЗАСЕГНАЛИ САЩ. ДОКАТО ЕВРОПРОИЗВОДИТЕЛИ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ПРОДУКЦИЯТА СИ И С РАБОТНИЦИТЕ СИ. ПРЕДИ ДА ПОДКРЕПЯМЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЧЕ ТОВА Е ИКОНОМИЧЕСКИ УДАР И ЗА ЕС- САШ С 1 КУРШУМ 2 ЗАЕКА УБИ(ДА НЕ ИМ СЕ ПРЕЧИ ЕВРОТО )

213

по TCP/IP жицата

преди 8 години

Колко болка от казаната истина има по този сайт, Боже!

212

Анонимен

преди 8 години

КАК СТЕ БЕ ЦЕНТАЖИИ ДАВАТ ЛИ ДАВАТ ЛИ САЖД ПОСОЛСТВОТО

211

Анонимен

преди 8 години

3 млн. души в България (от 7,2 милионното население на България) живеят в бедност т.е. с доход до 360 лв., което е минималната месечна заплата. Това е просперитета на ЕС.

210

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГрешиш. Тов е БВП на целия СССР, а не на Русия. Рисия е увеличила БВП повече от 13 пъти през последните 15 години.

209

Анонимен

преди 8 години

къде я видя тази рецесия в ЕС?пишеш без да имаш понятие.. да ти обясняваме ли, че термина рецесия означава спад на БВП в две последователни тримесечия...бавно, но сигурно Европа върви нагоре.. Гърция е друг въпрос, сами са си виновнисамо ми е чудно защо някой неандерталци се кефят на идеята за мрачно бъдеще.. и да изпадне Европа отново в рецесия какво? Ще имигрираш в Русия, САЩ или Сомалия ли?

208

Анонимен

преди 8 години

Слепи другари можели да напишите поне един отрасъл на икономиката в който русия е световен лидер ,затруднените ли сте

207

Боби

преди 8 години

До Анонимен 320И НАТО и ЕС имат механизми за договорка ето Турция не е член на ЕС но има договор като някои видове продукти влизат в ЕС без мито все едно за твези продукти и услуги Турция е част от ЕС. Същото е и с НАТО - последните могат да гарантират суверенитед по договор без страната да е член на НАТО.А как става - Намира се политик като нашата марионетка президент и след това страната "кандидатства" ...

206

Анонимен

преди 8 години

Първите прояви на радикализъм на Тодор Живков относно промените в чехословашкото общество са от 6-7 март 1968 г. Тогава се провежда заседание на Политическия консултативен комитет на Варшавския договор. Живков провежда разговор с Леонид Брежнев и Алексей Косигин, пред които изразява тревога от положението в Чехословакия. Българският лидер предлага най-радикалния подход спрямо случващото се, а именно военна намеса.Цитат от Уикипедия.

205

Анонимен

преди 8 години

"ЕС е развалина..."сериозно ли си вярваш?? виж статистиките за разтеж на БВП . до 10 години стандарта ще изпревари този преди кризата. В интерс на Русия е да се вразуми и спре с глупостите в Украйна ида сътрудничи икономически с нормалния свят.. ДА, никой няма интерес от бедна Русия, най-малко Европа.. но за отпаднето на санкжиите трябва малко желание от Москва

204

Анонимен

преди 8 години

До анонимника дето пише ....ЕС е развалина без никакви надежди...Това ли ти е мечтата ?***

203

Кеф

преди 8 години

...липса на независимост на Европа от САЩ...Е друго си е зависимост от РФ. Газта 500$ голям кеф !

202

Анонимен

преди 8 години

Абе другарио то . Живков кога въобще е давал идеи та той само изпълняваше . Е верно да затрие една хилядолетна държава за да я направи част от ссср може и да е негова . Ама то слугата така го разбира патриотизма .

201

ognyanz

преди 8 години

До 315: Прав си, не се затормозвай с мислене. Вземай пример от Плевньо - приказва само това, което се очаква от него и си е съвсем добре. Електората да му мисли.

200

Анонимен

преди 8 години

Е да бедни защото обрахте и всичко и то още преди 89г. Щото разбрахте че е време да ставате капиталисти ,казано ви. беше . Това е минало което историята никога няма да ви го прости ,то и за това сте обречени да бъдете вечно мразени и презиръни

199

Анонимен

преди 8 години

Спомнете си че сте българи. Националните ни интереси са приоритетни. Никакви страни не трябва да вземаме, и да пращаме пушечно месо в интерес на която и да е велика сила! От много, много години нямаме истински държавници и дипломати!

198

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 312,По-скоро се забавляват. Първо с новината, а после и с коментарите на ***. Отивам за американски пуканки (неква такава зависимост имам от САЩ, тук там нося и Найки)...очаквам, съвсем скоро включване, колко хубаво се живее в Северна Корея АЙ :)))