237

Анонимен

преди 8 години

ДО 376ГРЕШИШ . ЩОТО АЗ СЪМ 100% БЪЛГАРИН И ПОДКРЕПЯМ ДРУГИТЕ МНЕНИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НА ЕС С РУСИЯ...

236

НФБ

преди 8 години

До АнонименНаздраве с хубаво домашно бяло вино..гроздова ракийка. .Децата пият сокове от джанка..лимонов сок пресен..Охладен компот от праскови...луканка собствено производство. .

235

НФБ

преди 8 години

До АнонименПосочи поне една държава в южна Америка. .Африка. .тихия океан..атлантическия ..които да са проспериращи след като са налазена от сащ..Природни ресурси помпата срещу зелена тоалетна хартия. .Днес сащ атакуват и Китай. .Сриват цените на ресурси...Сащ печатат 24/24..зелена тоалетна хартия и с нея искат да изкупят света и ресурсите..След затваряне на мините идва глада...Това ни обещава сащ..

234

НФБ

преди 8 години

До ognyanzГрупа за Бойкот на кока кола и американските вериги за бързо хранене..АЗ НЕ ПИЯ КОКА КОЛА А ТИ...

233

Анонимен

преди 8 години

Този *** вярва ли си на тъпите приказки?Сега пак го изтрийте!Този прекрасен индивид вярва ли си?

232

Анонимен

преди 8 години

Курсът на долара поскъпна на Московската борса с 49 копейки и в момента щатската валута се обменя срещу 60,13 рубли. Психологическата граница от 60 рубли беше премината за първи път от 20 март. Еврото също поскъпна. Курсът на европейската валута се повиши до 66,98 рубли, но после падна на 66,33, съобщава ТАСС.

231

Анонимен

преди 8 години

Жал ми е за България че е част от ЕС,една организация роб на САЩ и контролирана от САЩ.С политика диктувана от САЩ,тотално унижавана от САЩ

230

Анонимен

преди 8 години

Do 358 ,slanchece,ne znaex ,che Elka,Mariyika i sie chlenove na BSP!

229

Анонимен

преди 8 години

Ще започна да уважавам ЕС,когато той започне да води своя независима политика и се освободи от робството на САЩ,до тогава си остава помиярски съюз!

228

Анонимен

преди 8 години

Западна Европа е окупирана от американския башибозук след Втората световна война и до наши дни

227

Анонимен

преди 8 години

По-добре зависим от САЩ от колкото зависим от Русия. Историята го е доказала! За справка вижте стандарта на живот в страните зависими от САЩ и стандарта на живот в страните зависими от Русия

226

Анонимен

преди 8 години

Do Ivan/nadyavamsya ne pich ot ruski prikazki/,milechek samo 4202 oxladi vsichki ,kato tebe.

225

до иван укроп

преди 8 години

До Иванукрайнска-фашистка пропаганда!

224

ognyanz

преди 8 години

До 358: Това, което е важно за нас, е да не прекаляваме със слугуването на чужди интереси. Не ни трябват нито американските ракети и танкове, нито техните ГМО, да си ги държат за себе си. Рано или късно Европа ще разбере, че и трябва собствена система за сигурност, в която САЩ и Русия да участват само като наблюдатели.

223

Анонимен

преди 8 години

Не мога да кажа колко подписа ще се съберат. Кой се страхува от такъв референдум? То и референдумите ни са безмислени, последният например беше чисто и просто едно преброяване на партийните членове. Една репетиция за парламентарните избори.

222

Иван

преди 8 години

Глупости! Джуджето страда от комплекси че Русия нищо не произвежда и нищо не продава освен газ и петрол...*** е отчаян и иска със сила да принуди отново както преди 89г десетки държави да купуват некачествената руска стока която лежи в складовете..ха..ха ...Путин: Искам да видя Европа зависима отРусия....Това би искал да каже..ха.ха

221

Боби

преди 8 години

До Анонимен 331Значи ти си КОМУНИСТ - ВСИЧКО САМО ОТ НАШИТЕ НИТО КАПКА И ХАПКА ОТ ИЛИ ЗА ВРАГА.Умнико защо САЩ са икономичеслки лидер докато Никсън свали златното покритие на долара и почна печатницата?Защото капиталовите разходи за нова технология или разширение на енергийната база(общо всичко носещо енергия) бяха най-ниски в света около 1,5% годишно.ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СИ КЛИЕНТ И ВИНАГИ ДА ИЗБИРАШ НАЙ-ЕВТИНОТО

220

Анонимен

преди 8 години

Някой долу говори за някакви подписи, референдум, който щял да покаже ориентацията ни към ЕС. Смешки. Скоро това се видя, да ви припомня последните резултати за Европарламент? Не, сами отворете сайта на ЦИК и вижте, изтълкувайте участието на Народа. Пълен крах за Евроориентацията. Когато фактите говорят, нека пропагандата да замълчи.

219

ЪХЪ

преди 8 години

До АнонименПредполага се, че една група продажни Бай *** са били подкупени и безогледно продават интересите на държавата си и сънародните си за жълти стотинки, оставяйки съответната компания да се разпорежда.

218

Анонимен

преди 8 години

Брей, че жалостив, а сълза да е проронил ?