177

Анонимен

преди 8 години

Гадни европейски държави !Нямат нищо, само един петрол, газ и други природни богатства. Въоръжават се до зъби,дрънкат ядрено оръжие и търсят врагове навън.И се мислят за велики.Все някой им пречи и им мисли лошото.Нападат малки беззащитни съседи и заграбват територии. Зомбирани хора.Навлекли фанелки с лика на Меркел и това е,което ги прави щастливи.Тъпчат руското знаме с маратонки "Найк",обути в американски джинси.Ползват американски таблети и смартфони, защото нямат акъл да измислят свои.

176

До 325

преди 8 години

Ама еврогейците вече сте нацвъкали над 300 коментара докато те почнат работа

175

Коко

преди 8 години

Е, да всички хора заеха работните си места!

174

Ха!

преди 8 години

9:30ч - руските *** започнаха работа!

173

До 315, 316

преди 8 години

Ехаааа,ама как си се засилил.Пропуснал си да споменеш ,че в Русия е разрешено човекоядството .Ти да не вадиш статистики от преди 1917 г бе.Направо да се чуди как въобще има все още такава държава като Русия.Ами оставете я на мира бе еврогейци и американски ***.Така им харесва така си живеят.Не го налагат на никой,но виж на нас ни наложиха да приемем еднополовите бракове защото това е висша европейска ценност-Дано синът ти да се омъжи ,а дъщерят ти да се ожени ,а ти да чакаш внуци от тях

172

Ех, Путя!

преди 8 години

Вместо да ти е жал за руснаците, ти рониш крокодилски сълзи не за когото трябва!Изолирал си се отвсякаде, все някакви валутни съюзи правиш, в БРИКС си лидер, щото те изгониха от масата на богатите, където беше по милост и заради европейската любезност и куртоазия! Е, да ама САЩ не са така любезни...:)

171

НФБ

преди 8 години

До АнонименВсички срещу сащ...сащ световен лихварБойкот на американските стоки. .зелена тоалетна хартия срещу ресурси..да ама НЕ ..ресурси се изнасят само срещу инвестиции за диверсикацията на икономиката. .така се подготвя почвата за ерата когато ресурсите се изчерпат и добива стане нерентабилен. .

170

българин

преди 8 години

До Анонимен 298:Коби бе, комунистче, "швейцарски медии"? Кои, по-точно? Когато разполагаш с хазната на голяма държава като Русия, мижеш да купиш която си искаш медия да ти пуска пропагандата. Оттова обаче, държавата ти НЕ става по-хубава, а само се охарчваш и мътиш мозъците на тапири като Анонимен 298. А, от друга страна, какво ме интересуват" швейцарските медии"? А?

169

Анонимен

преди 8 години

Този *** дали мисли като говори?

168

Анонимен

преди 8 години

Не добре когато един се смее на собствените си простотии

167

българин

преди 8 години

За *** вече е трудно да се каже, дали е жалък, та чак смешен или смешен, та чак жалък. Кво да го праиш, тапир от КГБ. То си мисли, че светът трябва да се командва по устава на КГБ. Естествено, че САЩ му пречат, защото защитават най-добрия измислен досига начин на управление на света - демокрацията. *** обаче изтрепа рибата с бездънната мисъл, че на продажни *** като Блатер трябвало да се даде Нобелова награда. Кво да ги праиш, сродни душици, ненаситни. Смешно, та жалко, или обратно.

166

Анонимен

преди 8 години

Много се кефя, когато Путин насолява и се гаври с ЕС и САЩ.

165

Анонимен

преди 8 години

Прав е Путин. Тези страни са за съжаление. Бедни, нещастни, с ниски доходи, стари автомобили, ужасни болници, разбити пътища, празни магазини, мръсни и занемарени.Как да не ги съжалиш? Аз лично най-много съжалявам Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Люксембург, Австрия.... Отвратителни държави !!!

164

Анонимен

преди 8 години

Ми то болшевиките избиха повече от собствения си народ от хитлер и наполеон взети заедно ,па да не говорим иза останалите народи които бяха мачкани, затваряни и изселвани от бащата на народите .позор

163

...

преди 8 години

Винаги ще сме зависими от някого . Независима е само Швейцария. Ако трябва да избираме от кого аз бих предпочел Запада поради 1 проста причина. С примери за забогатели след влизане по "покровителство" от САЩ държави е пълно. Япония на глава от населението изкарват колкото Катар, а от 50г. са зависими от САЩ и имат 9 бази на САЩ на територията си. Афганистан са зависими от Русия и от 70г са във война. Когато фактите говорят комунистите да мълчат !!!

162

М,да!

преди 8 години

Русия се гордее, че е дала най-много жертви ВСВ, като се пропуска факта, че е ценно да спечелиш с минимум загуби, но за тях ЧОВЕКЪТ не е ценен.Но САЩ са тези които спасиха Европа от мизерията след войната! А истината е, че Путин е зависим от цените на енергоносителите и тази държава освен за бензиностанция за друго не става! В последните 30 години нито една технология не е дошла от Русия, само прототипи и обещания - истински комунизъм!

161

Анонимен

преди 8 години

До българин-------швейцарските медии са на друго мнение--част от заглавията им.."Путин пак доказа адекватната си позиция по меж.проблеми" ...."Истината за проблемите,неизказана от европейските политици"...."Политическата слепота на Брюксел"........"Стратегията на Кремъл,е истинска политическа откритост"...ТА така-драги ми ***......айде бегай ***...бегай и си разказвай простотиите в махленската кръчма....

160

Анонимен

преди 8 години

Сега новата интрига на джуджето е да скара европа и америка ,ама толко прозрачно и тъпо по милиционерски че няма на каде повече ,велик *** . Това само издава колко обречен е този индивид и режима му

159

кж

преди 8 години

по-добре от колкото да е зависима от руския самогон

158

българин

преди 8 години

До Анонимен 289:АБСОЛЮТНО ВЯРНО: "Европа дали е зависима или не от САЩ не е работа на Русия." Точно това *** от КГБ и слугите им в България не могат да разберат. Защото не искат.